Edző és vezetőség
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Azért gondolom mert olvastam pár cikket róla és mindenhol pozitívan beszélnek róla a játékosok, ha valaki nem játszot annak normálisan elmondta, hogy miért nem a másoknak meg, hogy most miért ő stb... Motta nyilatkozatäban is benne van, hogy Ancelottinál nem volt jobb edzője és, hogy jobban kezeli az egyéniségeket mint José. Kicsit belegondolsz eddig azért Mou nem foglalkozott Real szintű klasszisokkal vagy nem tudom, hogy mondjam ezt. Porto, Inter, Chelsea ezek mind örültek az ő irányítasa alatt, hogy eggyáltalán értek el valamit és kimagaslóan nagy egyéniségek sem voltak ott. Carlo keze alatt meg azért az egykori nagy Milan ami azért tömve volt, Cafu, Dida, Gattuso, Sedorf, Nesta, Maldini, Shevcsenko, Inzaghi meg akkor, ha jól rémlik ott volt Stamp is meg Pirlo. Most ott van azért Ibra meg nem kezdem el sorolni. Foglalkozott Zizuval, Del Pierro, Trezegeu meg a Chelsea is igazolt irányítása alatt egyéniségeket. Lényeg, hogy ha valamimiben akkor ebben van tapasztalata. Én nagyon remélem, hogy jön az olasz és minden bizodalmam benne és Zizuban van!
Problémák mindenhol vannak, csak valahol sikerül túllépni rajtuk, itt meg egy egész szezonon keresztül megy a kavarás.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De mi a garancia hogy Carlitos tud bánni a nagyképű senkiházikkal???Egyáltalán még az sem biztos hogy idejön.Na meg Zidane se az a könnyű ember,aki nem veszi fel a kesztyűt,ha valaki szórakozik vele.Ott is van Ego,hajaj...Géci írta:Én legfőbképpen a vezetőséget hibáztatom. Azon felül, hogy Casillas mit csinált meg, hogy miért csinálta ezt lehet sose tudjuk meg... Részemről bíztos vagyok benne, hogy Ancelotti rendet tud majd tenni és nyáron ùj korszak kezdődik ahol lesz majd 1 Zidane sportigazgatónk, Ancelottink meg valószínű, hogy olyan segítő vagy segítők akikre felnéznek a sztárok is és ugyebár Carlóról csak jóket lehet hallani azzal kapcsolatban, hogy, hogy kezeli a játékosokat. Én bízom a következő szezonban és bíztos vagyok abban, hogy 1 új Real Madridot fogunk látni, de ehez mindenképpen az olasz szakember szükséges véleményem szerint!
Mou elment,mert-állítása szerint-nem bírta már elviselni,a családját ért médiaatrocitásokat.Én hiszem,hogy az is részét képezte a dolognak.De asszem,tudta azt már ő is,hogy annyira kicsúsztak a dolgok,hogy már nem lehet visszacsinálni.Azon már túl mentek az események...
Minden tiszteletem az övé,de hogy szenté kellene avatni,csak azért,mert egy olyan játékos nyilatkozott,aki-annak ellenére hogy tudásbeli hiányossági ellenére,(bár nagyon alternativa se volt,az is igaz)-alap volt Mourinho csapatába-az nonszensz.Azt még maga Mou is kikérné magának.Van ő olyan férfi,hogy megvédi magát,ha kell...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
http://www.goal.com/en-us/news/1956/eur ... ta?ICID=OPInter had Mourinho agitation problems, reveals Thiago Motta
Az Arbeloa féle nyilatkozatban véleményem szerint semmi meglepő nincs, eddig is egyértelmű volt számomra, hogy a játékosok és a csapat többi tagjai is vastagon benne voltak ebben a durván elszabott szezonban; de még mielőtt ismét átesnénk a ló túlsó oldalára érdemes megemlíteni Thiago Motta szavait is /Internél ugyanilyen sz@r hangulat, problémák voltak, csak ott ez nem került nyilvánosságra/ mert így kerek ez a történet (és valahol a kettő között az igazság)!

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
Khedirat én sem értem, bár, ha Jose erre kérte, akkor a feladatát 100%-osan megoldotta.Ácsi!. Mond ez a három név neked valamit? Khedira,Özil,Dimaria.

Özil-ben mindig benne van a gólpassz, ezért játzsatja szerintem, mégha az idei teljesítménye közelít a nullához. Amúgy Özil is le lett baszva, a Manchester elleni meccs után.
Di Marianak pedig megmondta, hogy a szerződéshosszabbítás után, hogy ez egy semmi, amit a pályán mutat, illetve többször is berakta Callejont a helyére, akkor is amikor az argentin már felépült.
Swinehard: Mondj olyan edzőt az elmúlt 10-12 évből, aki teljesítmény alapján rakta be a játékosokat.
Queiroz? Lopez Caro? Remon?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én legfőbképpen a vezetőséget hibáztatom. Azon felül, hogy Casillas mit csinált meg, hogy miért csinálta ezt lehet sose tudjuk meg... Részemről bíztos vagyok benne, hogy Ancelotti rendet tud majd tenni és nyáron ùj korszak kezdődik ahol lesz majd 1 Zidane sportigazgatónk, Ancelottink meg valószínű, hogy olyan segítő vagy segítők akikre felnéznek a sztárok is és ugyebár Carlóról csak jóket lehet hallani azzal kapcsolatban, hogy, hogy kezeli a játékosokat. Én bízom a következő szezonban és bíztos vagyok abban, hogy 1 új Real Madridot fogunk látni, de ehez mindenképpen az olasz szakember szükséges véleményem szerint!

- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Kell. Igazából minden következmény nélkül elmondhatta most, és attól függetlenül amit nyilatkozott, meg megint csak nem a madridizmust szolgálta szerintem.mocsok írta:azért az korrekt, hogy arbeloa ezt lenyilatkozta.
kell hozzá önkritika.
Meg persze maradni akar, ilyenkor illik szépeket nyilatkozni.
Jó persze valóban tény, hogy valakinek ki kellett ezeket mondania. Viszont nekem Arbeloa már jó ideje nem szimpatikus, és ezzel sem lett jobban az. Ez a nyilatkozat nem fog változtatni semmin sem, és itt nem csak a véleményere vagyok kíváncsi. Majd jövőre bizonyíthatja esetleg, hogy mennyire gondolta komolyan...
Szégyen a kukás, de hasznos.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ahogy már írtam,a felelősség közös.Mou felelőssége,hogy ragaszkodott a bejáratott embereihez,akik meglehet,fasza gyerekek,csak épp futballtudásban nem nőttek fel a feladathoz.Hibás még abban,hogy nyerő helyzetbe visszaállt,és onnan bukta el.„Mourinho foggal-körömmel küzdött ezért a klubért, rengeteg mindent el kellett viselnie. Mindig maga elé helyezte a Real Madridot. Ez gyakran azt eredményezte, hogy saját hírneve csorbát szenvedett, de nem tudom, hogy ezt a klubnál mindenki más is elmondhatja-e magáról, beleértve több játékost is. Engem is. Mindig magamra gondolok elsőként, és azt akarom, hogy jól menjenek a dolgaim, aztán jön a klub. Sokan vannak még így ezzel rajtam kívül.”
A játékosok(amelyik),hibásak abban,hogy kiteregették a szennyest,a médiának,akik amúgy sem bánnak kesztyüskézzel a Real Madriddal.
De ha hozza a bayern ellen a meccset,akkor kuss van.Vagy dortmundba nincs az a nézhetetlen,csapathoz nem méltó,focival még csak köszönő viszonyban nem lévő szar,amit bemutattak,akkor kuss van.Akkor kuss van a médiában,meg kuss van az öltözőben...
LEGIO PATRIA NOSTRA

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mocsok
azért az korrekt, hogy arbeloa ezt lenyilatkozta.
kell hozzá önkritika.
kell hozzá önkritika.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Mi sem támasztja ezt jobban alá, mint Raúl esete. Pellegrini őt sem padoztatta.Én akkor néztem nagyot, amikor Casillas azt mondta, hogy ő az olyan edzőket szereti, mint Pellegrini.
Azt elhiszem, hiszen nála nulla teljesítménnyel is a kapuban állna, csak a neve miatt is, ugyanúgy, mint Del Bosquenel.

Ja, de.
Egy biztos: az utóbbi 10-12 évben két edző volt, aki teljesítmény alapján rakta össze a csapatot, capello és Mourinho.
Hogyne :-)
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hmm...legalább Te belátod,pedig hányan okádtak ez miatt is,de amúgy nem vagyok sértődős.Megkövetlek RMFC, mindenben igazad volt
Szóval,ne higgy el semmit a médiának,max kibicnek jók,állandóan írnak valamit és általában hazugság....nagy néha bejön,mert a nagy számok alapján be kell jönnie......de inkább csak tippelgetnek,de itt most eléggé ráálltak erre a témára,amikor José mondta hogy van egy tégla.....onnantól mindent vettek,tiszta őrület,még iker bugyogóját is kamerázták hogy a fecske bevág-e vagy nem,mert ha bevág akkor biztos annak is oka lehet és biztos JM az oka.
Azért ha csak a nyilatkozatokat olvassa az ember,vagy ha csak azokat veszi komolyan,és el tudja különíteni a média hömpölygéstől,akkor ott a sorok között vannak bújva az igazságok,valahol csak egy szó,vagy egy utalás.....és JM-nal volt ilyen sok.....észre lehetett venni. Össze lehet szedni a hátteret......lehet következtetni.
Iker biztos benne volt,de emlékezzünk ez volt korábban is......még JM előtt....az öltöző a játékosoké volt, ez pedig nagyon nagy baj.
JM olyanba nyúlt amit nem lehetett túl élni.....Iker Casillas. Ez olyan mintha anno Raullal kezdett volna ki.....még akkor is esetleg igaza van. Ez a legtöbb ostoba drukkert nem érdekli.....csak bőg és szidja JM-t.
De azt is le kell írni,mert úgy korrekt,hogy JM -nak voltak hibái,olyanok amik viszont CSAK az övék voltak.....mint pl khedira...a két statikus kp-a.......stb.......ezek viszont CSAK az ővé. Ennek ellenére,én biztosra veszem,ha NINCSEN ez a konfliktus,akkor a ligában is és a BL-ben is jobb eredményt érünk el,és a játékunk is jobb........szeptembertől már ott volt a visszaesés....látható volt.....akkor még ikert és ramost is megbüntette......de ezek szerint ikernél ez csak olaj volt a tűzre.
Mindegy....elkurták....ennyi....senkit sem érdekel a háttér ugyse.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Galacticos
ezzel szóról szóra egyetértek.nmate írta:Iker nálam is kihúzta a gyufát, Ramost nem tudom minek támadjátok, barátként védte meg 1x Ikert, azután abszolút témán kívül maradt, az újságírók kéréseire is csak semleges választ adott, vagy nem is válaszolt. + a BVB elleni meccsen is 120%-ot adott, én őt most csak védeni tudom.
Casillas egy fasz volt idén, de José is. Mint két kisgyerek, olyanok voltak.
ramos nem egy észkombájn, de belőle nem nézem ki hogy ő lett volna a spicli. a jelenlegi keretből az egyik ha nem a legnagyobb madridista.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Iker nálam is kihúzta a gyufát, Ramost nem tudom minek támadjátok, barátként védte meg 1x Ikert, azután abszolút témán kívül maradt, az újságírók kéréseire is csak semleges választ adott, vagy nem is válaszolt. + a BVB elleni meccsen is 120%-ot adott, én őt most csak védeni tudom.
Fenomen írta:Én akkor néztem nagyot, amikor Casillas azt mondta, hogy ő az olyan edzőket szereti, mint Pellegrini.
Azt elhiszem, hiszen nála nulla teljesítménnyel is a kapuban állna, csak a neve miatt is, ugyanúgy, mint Del Bosquenel.
Egy biztos: az utóbbi 10-12 évben két edző volt, aki teljesítmény alapján rakta össze a csapatot, capello és Mourinho.
Ácsi!. Mond ez a három név neked valamit? Khedira,Özil,Dimaria.
Szerintem, ahogy sokan szapulják ezt a három nevet, sokan úgy Casillast is. Néha indok nélkül. Bár Casillasra is jogos sok kritika. De a fent említett három név, amit idén leművelt sok meccsen...... no mindegy én nem szállok be ebbe a végeláthatatlan gyerekes vitába, ami jellemzően megy itt a fórumon (nem rád értem, globálisan).
Csak tényleg ne legyen már senki kivétel és ugyan olyan mércével vizsgáljuk őket!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
érdekes kommentet olvastam ezzel kapcsolatban.Megkövetlek RMFC, mindenben igazad volt. Én Mourinhot is hibásnak éreztem, mert sok hibája volt, és én valahol érthetőnek tartottam, hogy egyes Real játékosok nem nézik jó szemmel a módszereit. De itt kiderült, hogy nem ez volt a fő ok...
nem lehet véletlen, hogy a jobb és kevésbé jobb edzők sorra buknak meg a real madridnál. nem lehet mindig az edző hibája minden. raul kikerült a válogatottból, egyből megnyertek mindent.
itt van most ramos és casillas esete.
persze könnyebb edzőt cserélni, én mindig a játékosok oldalán állok, de most vhogy nem megy.
itt bizony súlyos mocsok van, casillas nálam megcsalta és elárulta a madridizmust, egy igazi vezetőnél/edzőnél többet nem szabadna, hogy bármilyen lehetőséget kapjon.
murinnyó sokmindenben hibás és örülök, hogy megszabadultunk tőle, de kurvára hibás nálam a fél csapat is. és árgus szemekkel fogom nézni a jövő évi teljesítményét mindenkinek, és kibaszottul lecsapok az ilyen casillas és özil meg arbeloafajtákra, ha oda kerül a sor.
casillasnak nálam god-modeban kell védenie és egész évben maximum 10 gólt kaphat a bajnokságban, különben én leszek a legnagyobb ellensége. nincs bocsánat bazmeg.

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Vagy Iker. Nala a legegyertelmubb a dolog. Amikor a baratnoje nyiltan a koznyilvanossag elott arul el olyan bizalmas dolgokat amik artanak a klubnak, es Iker nem tesz semmit.... Az azert beszedes. Sose fogom elfelejteni azt az esetet, barmekkora Ikon legyen is Casillas.Matt009 írta:még akkor is, ha köztük lenne Ramos vagy Cé Ronaldo.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Én akkor néztem nagyot, amikor Casillas azt mondta, hogy ő az olyan edzőket szereti, mint Pellegrini.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
nem hiába lett casillas leültetve, nem elég, hogy egy jobb formában (lehet hogy jobb kapus is?) véd helyette, de ezzel csökkentette a befolyását is casillasnak, hiszen idővel egy csere játékosnak csökken a renoméja még akkor is ha ő a nagy casillas az örök példakép, a jó ember, a szent, aki csak jót akar és csak játék érdekli, semmi más... csak ezért neki a legkisebb a fizetése is, hiszen elég az a zsemlére és a párizsira... ohh wait?
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Megkövetlek RMFC, mindenben igazad volt. Én Mourinhot is hibásnak éreztem, mert sok hibája volt, és én valahol érthetőnek tartottam, hogy egyes Real játékosok nem nézik jó szemmel a módszereit. De itt kiderült, hogy nem ez volt a fő ok...R.M.C.F írta:Mindent elárul.......én is hasonlóképpen gondoltam. Kár hogy a legtöbb madridista nem.
Álvaro Arbeloa meglepően őszinte nyilatkozatot tett a Real Madrid – Osasuna mérkőzés után, amelyben egy alapvető problémára hívta fel a figyelmet. Ez pedig az, hogy sokaknál nem a klub érdeke az első.
„Sokan amiatt aggódtunk, nehogy kritizáljon minket a sajtó, és próbáltunk arra törekedni, hogy jó színben tüntessük fel magunkat, így csak akkor szólaltunk meg, amikor a saját érdekünk azt kívánta. Ez egy nagyon egészséges, összetartó öltöző, de néha hiányzik a megfelelő érettség ahhoz, hogy a nehéz helyzeteket kezelni tudjuk.”
„Ez a klub nagyon kemény tud lenni, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy te szeretnéd. Ebből tanulnunk kell az elkövetkező évre. Mindünknek össze kell tartania az új edző alatt, a külső hatásokat pedig figyelmen kívül kell hagynunk.”
„Mourinho foggal-körömmel küzdött ezért a klubért, rengeteg mindent el kellett viselnie. Mindig maga elé helyezte a Real Madridot. Ez gyakran azt eredményezte, hogy saját hírneve csorbát szenvedett, de nem tudom, hogy ezt a klubnál mindenki más is elmondhatja-e magáról, beleértve több játékost is. Engem is. Mindig magamra gondolok elsőként, és azt akarom, hogy jól menjenek a dolgaim, aztán jön a klub. Sokan vannak még így ezzel rajtam kívül.”
„Sokkal többet tehettünk volna a tavalyi évben, közösen kell vállalnunk a felelősséget. Kár, hogy nem nyertünk több trófeát. Mourinho mindenhol nyert valamit, de érdekes, hogy talán a rendelkezésére álló legjobb kerettel érte el a legkevesebbet.”
Innentől kezdve viszont lényegtelen, hogy ki lesz az edző. Mourinho nem tudott a játékosokkal és az EGOjukkal szemben háborút nyerni, akkor ki fog? Mert ha egy edző felveszi a harcot, akkor ki lesz utálva. Ha meg nem veszi fel a harcot, nos akkor nincs is értelme edzőt tartani, mert a játékosok úgyis azt csinálnak, amit akarnak. Ezt így nem lehet. Túl sok hatalma van itt egyes játékosoknak. Pereznek ezt a hatalmat radikálisan le kellene redukálnia, és akiknek nem tetszik az új szitu, azok mehetnének isten hírével, még akkor is, ha köztük lenne Ramos vagy Cé Ronaldo.