hát ez valami

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 2., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 2., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2013. június 2., vasárnap 13:35
Mi sem támasztja ezt jobban alá, mint Raúl esete. Pellegrini őt sem padoztatta.Én akkor néztem nagyot, amikor Casillas azt mondta, hogy ő az olyan edzőket szereti, mint Pellegrini.
Azt elhiszem, hiszen nála nulla teljesítménnyel is a kapuban állna, csak a neve miatt is, ugyanúgy, mint Del Bosquenel.
Egy biztos: az utóbbi 10-12 évben két edző volt, aki teljesítmény alapján rakta össze a csapatot, capello és Mourinho.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 2., vasárnap 13:31
Hmm...legalább Te belátod,pedig hányan okádtak ez miatt is,de amúgy nem vagyok sértődős.Megkövetlek RMFC, mindenben igazad volt
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 13:28
ezzel szóról szóra egyetértek.nmate írta:Iker nálam is kihúzta a gyufát, Ramost nem tudom minek támadjátok, barátként védte meg 1x Ikert, azután abszolút témán kívül maradt, az újságírók kéréseire is csak semleges választ adott, vagy nem is válaszolt. + a BVB elleni meccsen is 120%-ot adott, én őt most csak védeni tudom.
Casillas egy fasz volt idén, de José is. Mint két kisgyerek, olyanok voltak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. június 2., vasárnap 13:24
Fenomen írta:Én akkor néztem nagyot, amikor Casillas azt mondta, hogy ő az olyan edzőket szereti, mint Pellegrini.
Azt elhiszem, hiszen nála nulla teljesítménnyel is a kapuban állna, csak a neve miatt is, ugyanúgy, mint Del Bosquenel.
Egy biztos: az utóbbi 10-12 évben két edző volt, aki teljesítmény alapján rakta össze a csapatot, capello és Mourinho.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 2., vasárnap 13:23
érdekes kommentet olvastam ezzel kapcsolatban.Megkövetlek RMFC, mindenben igazad volt. Én Mourinhot is hibásnak éreztem, mert sok hibája volt, és én valahol érthetőnek tartottam, hogy egyes Real játékosok nem nézik jó szemmel a módszereit. De itt kiderült, hogy nem ez volt a fő ok...
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. június 2., vasárnap 13:19
Vagy Iker. Nala a legegyertelmubb a dolog. Amikor a baratnoje nyiltan a koznyilvanossag elott arul el olyan bizalmas dolgokat amik artanak a klubnak, es Iker nem tesz semmit.... Az azert beszedes. Sose fogom elfelejteni azt az esetet, barmekkora Ikon legyen is Casillas.Matt009 írta:még akkor is, ha köztük lenne Ramos vagy Cé Ronaldo.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. június 2., vasárnap 13:18
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 2., vasárnap 13:17
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 2., vasárnap 13:13
Megkövetlek RMFC, mindenben igazad volt. Én Mourinhot is hibásnak éreztem, mert sok hibája volt, és én valahol érthetőnek tartottam, hogy egyes Real játékosok nem nézik jó szemmel a módszereit. De itt kiderült, hogy nem ez volt a fő ok...R.M.C.F írta:Mindent elárul.......én is hasonlóképpen gondoltam. Kár hogy a legtöbb madridista nem.
Álvaro Arbeloa meglepően őszinte nyilatkozatot tett a Real Madrid – Osasuna mérkőzés után, amelyben egy alapvető problémára hívta fel a figyelmet. Ez pedig az, hogy sokaknál nem a klub érdeke az első.
„Sokan amiatt aggódtunk, nehogy kritizáljon minket a sajtó, és próbáltunk arra törekedni, hogy jó színben tüntessük fel magunkat, így csak akkor szólaltunk meg, amikor a saját érdekünk azt kívánta. Ez egy nagyon egészséges, összetartó öltöző, de néha hiányzik a megfelelő érettség ahhoz, hogy a nehéz helyzeteket kezelni tudjuk.”
„Ez a klub nagyon kemény tud lenni, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy te szeretnéd. Ebből tanulnunk kell az elkövetkező évre. Mindünknek össze kell tartania az új edző alatt, a külső hatásokat pedig figyelmen kívül kell hagynunk.”
„Mourinho foggal-körömmel küzdött ezért a klubért, rengeteg mindent el kellett viselnie. Mindig maga elé helyezte a Real Madridot. Ez gyakran azt eredményezte, hogy saját hírneve csorbát szenvedett, de nem tudom, hogy ezt a klubnál mindenki más is elmondhatja-e magáról, beleértve több játékost is. Engem is. Mindig magamra gondolok elsőként, és azt akarom, hogy jól menjenek a dolgaim, aztán jön a klub. Sokan vannak még így ezzel rajtam kívül.”
„Sokkal többet tehettünk volna a tavalyi évben, közösen kell vállalnunk a felelősséget. Kár, hogy nem nyertünk több trófeát. Mourinho mindenhol nyert valamit, de érdekes, hogy talán a rendelkezésére álló legjobb kerettel érte el a legkevesebbet.”
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 2., vasárnap 12:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 2., vasárnap 12:54
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. június 2., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 2., vasárnap 12:49
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. június 2., vasárnap 12:42
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 2., vasárnap 12:42
+1Mindent elárul.......én is hasonlóképpen gondoltam. Kár hogy a legtöbb madridista nem.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 2., vasárnap 12:40
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 2., vasárnap 12:24
Mindent elárul.......én is hasonlóképpen gondoltam. Kár hogy a legtöbb madridista nem.
Álvaro Arbeloa meglepően őszinte nyilatkozatot tett a Real Madrid – Osasuna mérkőzés után, amelyben egy alapvető problémára hívta fel a figyelmet. Ez pedig az, hogy sokaknál nem a klub érdeke az első.
„Sokan amiatt aggódtunk, nehogy kritizáljon minket a sajtó, és próbáltunk arra törekedni, hogy jó színben tüntessük fel magunkat, így csak akkor szólaltunk meg, amikor a saját érdekünk azt kívánta. Ez egy nagyon egészséges, összetartó öltöző, de néha hiányzik a megfelelő érettség ahhoz, hogy a nehéz helyzeteket kezelni tudjuk.”
„Ez a klub nagyon kemény tud lenni, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy te szeretnéd. Ebből tanulnunk kell az elkövetkező évre. Mindünknek össze kell tartania az új edző alatt, a külső hatásokat pedig figyelmen kívül kell hagynunk.”
„Mourinho foggal-körömmel küzdött ezért a klubért, rengeteg mindent el kellett viselnie. Mindig maga elé helyezte a Real Madridot. Ez gyakran azt eredményezte, hogy saját hírneve csorbát szenvedett, de nem tudom, hogy ezt a klubnál mindenki más is elmondhatja-e magáról, beleértve több játékost is. Engem is. Mindig magamra gondolok elsőként, és azt akarom, hogy jól menjenek a dolgaim, aztán jön a klub. Sokan vannak még így ezzel rajtam kívül.”
„Sokkal többet tehettünk volna a tavalyi évben, közösen kell vállalnunk a felelősséget. Kár, hogy nem nyertünk több trófeát. Mourinho mindenhol nyert valamit, de érdekes, hogy talán a rendelkezésére álló legjobb kerettel érte el a legkevesebbet.”
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem