HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 26., kedd 11:18
ziro4vr írta:Kerlon írta:
Előbb találjuk meg a legjobb kezdőt, aztán lehet szépen bedobálni az embereket. Amúgy Isco szerintem mindig jól és lendületesen szállt be a meccsekbe, de túl későn, ami már Carlo hibája. Nem is tudom, hogy minek vár a 70. percig a legtöbb cserével, amik az új évben eddig rendre qrva szarok voltak.
nekem nem volt eddig semmi extra isco, oké nem kap sok időt, az alap hogy technikás, de a vállalásai valahogy nem ülnek, a jóra mindig rossz jön a rosszra aztán jó. persze ezen a legtöbbet a stabil játékmennyiség jelentené, de nem biztos hogy az a "luxus" meglesz neki
Érdekes, mert Di Marianál meg erre nedvesedik itt mindenki... Arról nem is beszélve, hogy összjátékban szerintem sokkal jobb a spanyol, ha egyénileg gyengébb is a lendület hiánya miatt. Kroossal meg Modriccal szerintem ő meg lesz, de nem szabad kitolni túlzottan a bal oldalra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K