Hát igen pont ezért szeretném,hogy CR még valahogy összekukázzon 2 Aranylabdát mert az torzította el ennyire a 2 játékos megítélését, Klubszinten mindent megnyertek nem is egyszer,Messi kétszer vezette csúcsra a Barcát CR meg két csapatot vezetett csúcsra.Válogatott szinten egyik sem tud érvényesülni, CR-nek van egy EB Messi-nek meg egy VB ezüstje, valószínüleg nem nyernek már a válogatottal semmit(persze lehet hogy igen), gólkirályi címekkel is tele vannak 3-3 aranycipő, Messi a Barca valahavolt legeredményesebb játékosa CR a Realé lesz valószínüleg 1-2 év múlva... Egyedül az a faszom aranylabda az ami ennyire eltorzítja a képet.A korszak 2 legnagyobb alakja, én nem érzem ,hogy bármelyik is jobban megérdemli ,hogy a másik fölé emeljék(Messi 2009-2011es időszakban volt jobb mint Cé, azóta szerintem Cé a jobb, tehát egyszer az egyik kiemelkedőbb egyszer a másik) ez egy csodálatos rivalizálás is lehetne élvezni kéne, de a mai emberiség a médiahatására ezt elvitte gyűlölködésbe köpködésbe(és ennek a legfőbb oka az aranylabda,ami túlzottan Messi oldalára billenti a dolgot, nem ad reális képet az mai random embernek meg az aranylabda szentírás), én is néha utálom Messit pedig nincs vele bajom, de nem szeretem ha a dolgok nincsenek a helyén kezelve.palesz77 írta:Sorry, kicsit félreértettem, így viszont egyetértek.dzsi91 írta:...
Amúgy ez a CR vs Messi dolog is vicces kicsit szerintem.. Ha a sajtó nem fújta volna fel annyira a dolgot, fele ekkora figyelmet nem kapna kettejük "rivalizálása", de a sok lapnak köszönhetően már-már olyan, mintha ősellenségek lennének.. Pedig tudtommal nincsenek egyáltalán rossz viszonyban - nem mondom, hogy baráti, de nem is köpnek egymásra.
Kis stat eb-ről, a kt játékos meccs/gólszáma mióta CR Spanyolországba igazolt:
Cristiano Ronaldo
157 meccs / 177 gól
Lionel Messi
155 meccs / 191 gól
Eszméletlen ez a két ember. Ronaldo ráadásul mindezt úgy, hogy új ligába, és új csapatba is igazolt..
Valahogy Cé zárkózzon fel 4 bogyóra,válogatott sikereket vagy mindkettő érjen el vagy egyik se mert az megint aránytalanul felborít mindent...