gondoltam én, hogy lehet itt még egy nagy fogásBBeno írta:Spanyol hírek szerint a Real Madrid vezetősége ezekben a percekben tárgyal Falcao átigazolásáról a Paris de Monte Carlo Hotelben.

örülnék neki
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 26., kedd 19:29
gondoltam én, hogy lehet itt még egy nagy fogásBBeno írta:Spanyol hírek szerint a Real Madrid vezetősége ezekben a percekben tárgyal Falcao átigazolásáról a Paris de Monte Carlo Hotelben.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 26., kedd 19:25
egy álmom válna valóra.BBeno írta:Spanyol hírek szerint a Real Madrid vezetősége ezekben a percekben tárgyal Falcao átigazolásáról a Paris de Monte Carlo Hotelben.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 26., kedd 19:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 26., kedd 18:37
Nem akartalak támadni...sryDe nem értem a támadó stílusod. :/
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 26., kedd 18:26
morientes írta:Az idétlen kifutásairól,meg a pontrúgásoknál a tehetetlenkedéseiről van szó,ne keverd már össze a szaszont a fazonnal,pláne ne forgasd ki amit írok,Legalább lesz kire fogni a lelkibeteg károgó megmondóembereknek, ha nem nyerünk meg valamit. Persze Perez, Ancelotti és DM távozása mellett. Ezek lesznek idén a slágerek. Ja meg még Hámesz. Ők lesznek a főokok mindenre, ha valami nem megy.
Ja,amúgy igazad van....minden nagyon szép,minden nagyon jó,mindennel meg vagyok elégedve....csak az a szép zöld gyep...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 26., kedd 18:17
Az idétlen kifutásairól,meg a pontrúgásoknál a tehetetlenkedéseiről van szó,ne keverd már össze a szaszont a fazonnal,pláne ne forgasd ki amit írok,Legalább lesz kire fogni a lelkibeteg károgó megmondóembereknek, ha nem nyerünk meg valamit. Persze Perez, Ancelotti és DM távozása mellett. Ezek lesznek idén a slágerek. Ja meg még Hámesz. Ők lesznek a főokok mindenre, ha valami nem megy.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 26., kedd 17:49
Legalább lesz kire fogni a lelkibeteg károgó megmondóembereknek, ha nem nyerünk meg valamit. Persze Perez, Ancelotti és DM távozása mellett. Ezek lesznek idén a slágerek. Ja meg még Hámesz. Ők lesznek a főokok mindenre, ha valami nem megy.morientes írta:Én már ezen bosszankodni sem tudok....csak kínosan röhögni az egészen....Szerintem is... Sajnos :kivagyhe:
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 26., kedd 17:43
Én már ezen bosszankodni sem tudok....csak kínosan röhögni az egészen....Szerintem is... Sajnos :kivagyhe:
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 26., kedd 17:38
Szerintem is... Sajnosmorientes írta:Ezt az évet végig védi,abba nyugodjál bele...BBeno írta:amúgy most mi lesz a határ ikernél? bukjunk el miatta 2 meccset és akkor leül? vagy elég ha csak bakizik? elég ha rendre szarul jön ki beadásoknál és sosem övé az 5-ös ? mi a határ mikor már ancselotti is megköszöni a sok szép évet?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 26., kedd 17:34
Ezt az évet végig védi,abba nyugodjál bele...BBeno írta:amúgy most mi lesz a határ ikernél? bukjunk el miatta 2 meccset és akkor leül? vagy elég ha csak bakizik? elég ha rendre szarul jön ki beadásoknál és sosem övé az 5-ös ? mi a határ mikor már ancselotti is megköszöni a sok szép évet?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 26., kedd 17:03
Amíg ő nem mondja azt ,hogy ez már gáz...tehát idén ő lesz az elsőszámú bármi van nyáron pedig lelépt.BBeno írta:amúgy most mi lesz a határ ikernél? bukjunk el miatta 2 meccset és akkor leül? vagy elég ha csak bakizik? elég ha rendre szarul jön ki beadásoknál és sosem övé az 5-ös ? mi a határ mikor már ancselotti is megköszöni a sok szép évet?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 16:56
Szerintem a BL indulásáig biztos ő lesz a fix egyes.BBeno írta:amúgy most mi lesz a határ ikernél? bukjunk el miatta 2 meccset és akkor leül? vagy elég ha csak bakizik? elég ha rendre szarul jön ki beadásoknál és sosem övé az 5-ös ? mi a határ mikor már ancselotti is megköszöni a sok szép évet?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 26., kedd 16:49
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 26., kedd 16:29
Lemaradtam ezzel az új fekete sárkányos mezzel kapcsolatban.revolver írta:Mez bemutató
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. augusztus 26., kedd 16:20
Heh, már csak Kroos kellett volna oda, ha jól tudom ot is csábítgatták, aztán az MU egy nyár alatt osszehozott volna egy olyan kozéppályát, amire kb. nekunk lenne szukségunk már kitudja mióta: Kroos (Modric) - Vidal - Di Mariadannen írta:a manu állítólag nagyon közel vidalhoz is. mi ilyenkor hol vagyunk? mert hogy így pogbátok se lesz az is tuti
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 26., kedd 13:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 26., kedd 13:26
Amúgy nem vészes, szép halvány a sárkány, a fekete fehér meg klasszik fasza, majd nézzétek az adidas csukákat is, azok is sárkányosak.Realista24 írta:Gondok vannak velem. Kezd tetszeni![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. augusztus 26., kedd 13:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 26., kedd 13:19
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem