Nézd meg a heat mapen, a szögletzászlónál.Kerlon írta:Bale még rosszabb, róla azt se tudom megmondani, hogy hol ácsorgott egész meccsen, mert annyira láthatatlan volt, ha meg véletlen előbújt rejtekéből, akkor meg elbaszta.

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 26., kedd 11:06
Nézd meg a heat mapen, a szögletzászlónál.Kerlon írta:Bale még rosszabb, róla azt se tudom megmondani, hogy hol ácsorgott egész meccsen, mert annyira láthatatlan volt, ha meg véletlen előbújt rejtekéből, akkor meg elbaszta.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 26., kedd 11:03
CR megint tragikomédia volt. Semmit nem csinált az ember, azonkívül, hogy elől ácsorgott többnyire lesen. Aztán rúgott egy gólt a végén... Bale még rosszabb, róla azt se tudom megmondani, hogy hol ácsorgott egész meccsen, mert annyira láthatatlan volt, ha meg véletlen előbújt rejtekéből, akkor meg elbaszta. Azt meg még egyszer muszáj leírnom, hogy szerintem erőnléte (erőnléte pár játékosnak) nincs kellő.wZoLee7 írta:Nem játszott jól a csapat, de vannak pozitívumok. R.M.C.F. szépen tömörenleírta.
Két dolog volt ami nagyon nem tetszett...CR nem próbálkozott szélről megindulásokkal, és Khedira.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 26., kedd 10:40
de jó. ezt régóta várom már. elleszek vele óráig meccsek utánRealista24 írta:Érdemes megnézni a hivatalos oldalon a beszámoló alatti heatmap-et:
http://www.realmadrid.com/en/news/2014/ ... ga-victory
Jó kis fejlesztés.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 26., kedd 10:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 10:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 8:08
És mi van, ha Falcaonak is rossz napjai vannak? Télig egyébként szerintem biztos, nem fog jönni.Mivel Benzema a gyengébb napjain nem sokat ad hozzá még az összjátékhoz sem, ezért jelenleg úgy érzem, hogy egy Falcao több pluszt adna, mint amennyit Benzema padra szorulásával elvesztünk.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 25., hétfő 23:45
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 25., hétfő 23:02
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 25., hétfő 22:20
Ennyi a lényeg. Nem lett kicserélve a fél csapat, az edző is ugyanaz, valami nagyon nem stimmel, feltűnően sokat romlott az a csapat, amelyik BL-t nyert 3 hónapja. És ne jöjjön senki a VB-vel, mert annak is már másfél hónapja vége, a fél csapat alig játszott 3 meccset (Casillas, Pepe, Coentrao, Cé, Modric, Alonso), és Krooson meg Marcelon kívül a többiek se jutottak el túl sokáig. Ráadásul alig volt felkészülési meccsünk is. Akármennyire szezonkezdés, számomra csalódás volt az elmúlt 3 meccs.Boky írta:bale akkora fos volt (eddig az összes tétmeccsen), mint khedira a legrosszabb napjain, modric sem volt sehol a tavalyihoz képest,[/quote]
Bale tényleg ultrafos eddig, de Modricnál sokkal szembetűnőbb, hogy elfelejtett focizni... rengeteg pontatlan passza volt az elmúlt 3 meccsen, ő is olyan dolgokat művelt az elmúlt meccseken, hogy nem ismertem rá... De Bale is vicc, azzal is mi lett vajon.
Boky írta:ilyen szintű összeszokatlanság, még ha csak az első bajnoki is volt, közel van az elfogadhatatlanhoz. az edző ugyanaz, a koncepció ugyanaz, az új játékosok nem hátráltatnak semmit.
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. augusztus 25., hétfő 22:12
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 25., hétfő 22:10
még benne van a reflex a gyerekkori cicázásból, biztos mindig középen álltmondjuk arra jó volt, hogy röhögjek rajta amikor luftot ütött poénból a labdának.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 25., hétfő 22:02
még az is jobb lett volna. vagy hozták volna le Balet vagy CRt. mert mindketten hátráltatták az egész csapatot kemény 90 percen át. meg Khedira helyett még 1 töröttlábú Illarramendit is szívesebben nézek, hosszú éveken keresztül rémálmaim lesznek Khedira minden labdaérintésétől. mondjuk arra jó volt, hogy röhögjek rajta amikor luftot ütött poénból a labdának.Carlo inkább csak kettőt cserélt volna, vagy hogy gondolod?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 25., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 25., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. augusztus 25., hétfő 21:59
Egyetlen egy támadó felfogású cserénk ült a padon: Isco. Carlo inkább csak kettőt cserélt volna, vagy hogy gondolod?ateeemadrid írta:A Khedira Benzema cserét meg inkább nem kommentálnám.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 25., hétfő 21:59
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 25., hétfő 21:57
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 25., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 23., szombat 19:12
Most keltem fel akkor még lehet nagyon kómás vagyok és félre olvastamHát, ezt - a számot - még csak fordítanom sem kellett:
Simeone: Competición decide el lunes y pueden caerle 8 partidos
![]()
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. augusztus 23., szombat 19:08
Ebbe mióta van beleszólásuk a játékosoknak? Vagy a klubnak?Realista24 írta:Egy másik adalék, az Atmások nem engedték a bírónak, hogy a spray-t használja a meccs során.
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem