Sami Khedira - 6
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sami Khedira - 6
szerintem meg találó. kihasznált egy alkalmi üresedést a posztján, nem volt már ballack vagy frings és nem volt még kroos, gündogan vagy valamelyik bender ahogy írtam. max ilyen borowski, kehl típusok maradtak volna. sokkal jobb a játéka akkor sem volt szerintem, sok köze nem volt a német meneteléshez. ha csak a kp-t nézzük, schweini bombaformában volt, neki csak ott kellett lennie mellette csúnyán fogalmazva
Nem illik.
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
lehet, hogy az egyéniség nem a legmegfelelőbb szó, nem igazán találtam oda valót így korán reggel 9 órakor.
Igen kellett sok tényező, hogy ő odakerüljön, csak az emberek azt nem értik meg, hogy teljesen jogosan várta a helyet és van alapja, hogy odaért. Nem az, hogy "jókor volt jó helyen", mint itt sokan hiszik a fórumon.
Igen kellett sok tényező, hogy ő odakerüljön, csak az emberek azt nem értik meg, hogy teljesen jogosan várta a helyet és van alapja, hogy odaért. Nem az, hogy "jókor volt jó helyen", mint itt sokan hiszik a fórumon.

[FIFA WORLD]
- ziro4vr
nagy egyéniség
az ballack volt, de őt lerúgták így odafért khedira. nem volt még kroos, gündogan, benderék stb, kis túlzással maradt ő. schweini meg megcsinálta a munka nagy részét

Nem illik.
- LeagueofLesbians
nem akarok megbántani senkit, de arra a 2010-s VB-re Khedira úgy érkezett mint a németek nagy egyénisége. Egy évvel korábban az u21-s csapattal eb-t nyert és ő volt a csk. Tisztán emlékszek, hogy felemeltem rá a fejem és csak néztem, hogy ki is ez a gyerek, azt a fiatalokból álló társaságot nagyon jól, szervezetten irányította. Igazi vezéregyéniség volt és az egész EB-n kitűnt a játéka, az anglia elleni döntő mérkőzésen játszott eszméletlenül jól.
Szóval ezek a mesék, hogy Khedira jókor volt jó helyen. Ezt felejtsük már el, nem kell etetni a népet itt a hülyeséggel. Tényleg bevallom, hogy az évek alatt csalódás lett a fiú és én sem értem, hogy hol veszett el a tehetség?, tudás út közben, de volt!!
Attól, hogy most nem egy "Real Madrid szintű" játékos még igen is valaki. Szapuljátok napról napra és jönnek a messék, hogy világ életében egy balfasz volt, ami egyáltalán nem igaz ;s
pedig abban a csapatban volt Neuer, Höwedes, Hummels, Özil, Boateng, M. Marin meg talán Aogo...akik odaértek a felnőtt csapathoz és idén megnyerték a VB-t.
Szóval ezek a mesék, hogy Khedira jókor volt jó helyen. Ezt felejtsük már el, nem kell etetni a népet itt a hülyeséggel. Tényleg bevallom, hogy az évek alatt csalódás lett a fiú és én sem értem, hogy hol veszett el a tehetség?, tudás út közben, de volt!!
Attól, hogy most nem egy "Real Madrid szintű" játékos még igen is valaki. Szapuljátok napról napra és jönnek a messék, hogy világ életében egy balfasz volt, ami egyáltalán nem igaz ;s
pedig abban a csapatban volt Neuer, Höwedes, Hummels, Özil, Boateng, M. Marin meg talán Aogo...akik odaértek a felnőtt csapathoz és idén megnyerték a VB-t.
[FIFA WORLD]
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Vagy Di Maria távozásával és Illarramendi látványos partvonalon kívülre kerülésével elfogytak a játékosok a középpályáról, a vezetőségnek már nincs kedve igazolni, így Khedira maradni fog, és megpróbálják év közben rábírni a hosszabbításra, hogy azért ne ingyen lépjen jövőre. Ha pedig nem hosszabbít, csak érte nem zsebelnénk be egy rakás zsét a KHÖD kvartetből.VanillaSky írta:Nincs benne logika. Ha 15-öt nem adnak érte, akkor kevesebbet kell kérni, ha meg csak ingyen menne, akkor remélem Ancelotti nem köpi szembe magát és kihagyja a keretből is! A Madridnak bármi jobb üzlet annál, hogy itt üljön 1 évig és jövőre szabadon menjen. Azt meg kizárnám, hogy ennek tudatában is ülne Khedira a padon. Szóval vagy Ancelotti nem mondta el neki, hogy nem számít rá (ami újabb ordas nagy hiba) vagy...más lehetőség nincs!gondolom a 15 misit senki nem akarja kifizetni most érte. jövőre majd dobbant szép aláírási pénzért.
Merci Zizou!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lett volna alternativa, csak Lownek nem kellett a magatartasa vegett. Kevin-Prince Boateng.petiamadridista írta:
egyetértek.
az ő története tipikusan a jókor volt jó helyen esete.
alternatíva hiányában behívták őt.
Vegig jarta az osszes nemet utanpotlaskorosztalyt, es sokaig vart a nagy csapat behivojara, ezert sokaig elutasitotta a Ghanait. Hat Khediranal joval jobb jatekos.
De ugy mindennel egyetertek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
egyetértek.Én azt mondom, hogy egy csodálatos történet az övé,talán forrest Gump-hoz tudnám hasonlítani...
Olyan mintha Pisti a szombszédból akit világéletében utóljára választottak a csapatba még a Grundon is hirtelen a Real Madridban és a német válogatottban találná magát.
VB győztes BL győztes,stadion van róla elnevezve,szerődés hosszabítást utasít vissza egy Real Madridtól és tárt karokkal várják a Bayern,Chelsea vagy Arsenal féle csapatok...
És a legdurvább az,hogy ezt rajtunk kívül senki nem érzékeli,mindenki dicséri és nagy játékosnak tartják.
Mintha csak mi vettük volna be azt a piros pirulát a mátrixból.
az ő története tipikusan a jókor volt jó helyen esete.
Eljátszogatott egy Stuttgartban, azon a szinten bőven elég volt amit lehozott, a 2010es Vb-re meg fiatalítottak a németeknél, és alternatíva hiányában behívták őt. Egy jó csapatban a hiányosságai nem voltak feltűnőek, így aztán jött a korszakváltás előtt álló Real Madrid, ahol Mourinhonál elvolt. Azt amire a portugál kérte végrehajtotta, pluszban egy nagyszerű csapatban játszott, lényegileg vetélytárs nélkül. Így maradhatott a válogatottban is, (ahol ha lett is volna konkurense, az mind lesérült

Baromira irigylem... Lényegileg egyszer megcsinálta a mákot magának, és ezentúl nagyon meg se kell szakadnia egész életében...
Komolyan.. ilyen szempontból egyes karrierista emberek számára komoly példakép lehetne.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én azt mondom, hogy egy csodálatos történet az övé,talán forrest Gump-hoz tudnám hasonlítani...
Olyan mintha Pisti a szombszédból akit világéletében utóljára választottak a csapatba még a Grundon is hirtelen a Real Madridban és a német válogatottban találná magát.
VB győztes BL győztes,stadion van róla elnevezve,szerődés hosszabítást utasít vissza egy Real Madridtól és tárt karokkal várják a Bayern,Chelsea vagy Arsenal féle csapatok...
És a legdurvább az,hogy ezt rajtunk kívül senki nem érzékeli,mindenki dicséri és nagy játékosnak tartják.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Khediráról: “Marad, elégedett. Nagyon fontos a csapat számára.” Forrás: Madridom.hu
Ez ugye csak vicc?
Nagyon fontos a csapat számára? na jó, én kiégtem.
Ez ugye csak vicc?

Nagyon fontos a csapat számára? na jó, én kiégtem.

- ziro4vr
remélem wenger látja, hogy nem elég stabil a csapata és megadja a hercegnek amit akar. chelsea nem hinném már hogy játszana, más meg nem hiszem hogy most akarná. de nekem mindegy, csak húzzon már el innen ez a lófejű pöcs már elnézést. kevés real játékost akartam ennyire messze látni a csapattól.
Nem illik.
Én egyedül azt tudom csak elképzelni, hogy a herceg és a jövőbeli klubja nem tud megállapodni a fizetése miatt vagy valami apró részletben.VanillaSky írta:Nincs benne logika. Ha 15-öt nem adnak érte, akkor kevesebbet kell kérni, ha meg csak ingyen menne, akkor remélem Ancelotti nem köpi szembe magát és kihagyja a keretből is! A Madridnak bármi jobb üzlet annál, hogy itt üljön 1 évig és jövőre szabadon menjen. Azt meg kizárnám, hogy ennek tudatában is ülne Khedira a padon. Szóval vagy Ancelotti nem mondta el neki, hogy nem számít rá (ami újabb ordas nagy hiba) vagy...más lehetőség nincs!gondolom a 15 misit senki nem akarja kifizetni most érte. jövőre majd dobbant szép aláírási pénzért.
Ezért van még itt.
-
Nincs benne logika. Ha 15-öt nem adnak érte, akkor kevesebbet kell kérni, ha meg csak ingyen menne, akkor remélem Ancelotti nem köpi szembe magát és kihagyja a keretből is! A Madridnak bármi jobb üzlet annál, hogy itt üljön 1 évig és jövőre szabadon menjen. Azt meg kizárnám, hogy ennek tudatában is ülne Khedira a padon. Szóval vagy Ancelotti nem mondta el neki, hogy nem számít rá (ami újabb ordas nagy hiba) vagy...más lehetőség nincs!gondolom a 15 misit senki nem akarja kifizetni most érte. jövőre majd dobbant szép aláírási pénzért.
remélem rendre modric és kroos helyett helyén fog játszani. minél többet. szép szezon lesz.Toti írta:carlo szavaiból nem úgy jött le, mint akire nem fognak számítani a szezon során.BBeno írta:ezek után nem kell játszatni. ő nem akart csapatot találni magának. elvileg el lett hajtva a francba. akkor most irány a castilla
carlo szavaiból nem úgy jött le, mint akire nem fognak számítani a szezon során.BBeno írta:ezek után nem kell játszatni. ő nem akart csapatot találni magának. elvileg el lett hajtva a francba. akkor most irány a castilla
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Oda is max a lelátóra szurkolni ZizuéknakBBeno írta:ezek után nem kell játszatni. ő nem akart csapatot találni magának. elvileg el lett hajtva a francba. akkor most irány a castilla

Egyébként el vagyok kenődve ezektől a mai hírektől eléggé, dehát ez van.

ezek után nem kell játszatni. ő nem akart csapatot találni magának. elvileg el lett hajtva a francba. akkor most irány a castilla
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
gondolom a 15 misit senki nem akarja kifizetni most érte. jövőre majd dobbant szép aláírási pénzért. fű alatt szerintem már megállapodott a chelsea/arsenal/bayern hármas valamelyikével. a pad végén elfér, de pályán nem igazán szeretném már látni.
mondjuk van még egy hét, addig még változhat a dolog.
mondjuk van még egy hét, addig még változhat a dolog.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Castillaban nagy erősítés lehetne

- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jó lenne egy ilyen nyilatkozat már amikor a herceg sikeres átigazolásáról faggatjákvolt írta:“Én engedtem őt el. Nem érdekelt hová megy.” Forrás: Madridom.hu
![]()
Hatalmas az öreg.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams