még benne van a reflex a gyerekkori cicázásból, biztos mindig középen álltmondjuk arra jó volt, hogy röhögjek rajta amikor luftot ütött poénból a labdának.

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 25., hétfő 22:10
még benne van a reflex a gyerekkori cicázásból, biztos mindig középen álltmondjuk arra jó volt, hogy röhögjek rajta amikor luftot ütött poénból a labdának.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 25., hétfő 22:02
még az is jobb lett volna. vagy hozták volna le Balet vagy CRt. mert mindketten hátráltatták az egész csapatot kemény 90 percen át. meg Khedira helyett még 1 töröttlábú Illarramendit is szívesebben nézek, hosszú éveken keresztül rémálmaim lesznek Khedira minden labdaérintésétől. mondjuk arra jó volt, hogy röhögjek rajta amikor luftot ütött poénból a labdának.Carlo inkább csak kettőt cserélt volna, vagy hogy gondolod?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 25., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 25., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. augusztus 25., hétfő 21:59
Egyetlen egy támadó felfogású cserénk ült a padon: Isco. Carlo inkább csak kettőt cserélt volna, vagy hogy gondolod?ateeemadrid írta:A Khedira Benzema cserét meg inkább nem kommentálnám.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 25., hétfő 21:59
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 25., hétfő 21:57
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 25., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 23., szombat 19:12
Most keltem fel akkor még lehet nagyon kómás vagyok és félre olvastamHát, ezt - a számot - még csak fordítanom sem kellett:
Simeone: Competición decide el lunes y pueden caerle 8 partidos
![]()
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. augusztus 23., szombat 19:08
Ebbe mióta van beleszólásuk a játékosoknak? Vagy a klubnak?Realista24 írta:Egy másik adalék, az Atmások nem engedték a bírónak, hogy a spray-t használja a meccs során.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 19:06
Hát, ezt - a számot - még csak fordítanom sem kellett:mathers írta:Nem 7 meccs?Realista24 írta:8 meccses büntetés néz ki Simeonénak a tockosai miatt. Döntés elvileg hétfőn.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 23., szombat 19:04
Nem 7 meccs?Realista24 írta:8 meccses büntetés néz ki Simeonénak a tockosai miatt. Döntés elvileg hétfőn.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 18:37
Hol írják?gkovi írta:Egy oldalon azt írják, hogy Ronaldo esetét is vizsgálja a szövetség és 5 meccsre tilthatják el. Ezt megtudja valaki erősíteni?
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. augusztus 23., szombat 18:36
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. augusztus 23., szombat 17:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 17:52
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. augusztus 23., szombat 17:45
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 17:19
Ezt egyébként én is támogatnám persze ahhoz Jamesnek is fejlődnie kell de nem egy elveszett gyerek ráadásul Benzema sem csatárt játszik, ha a Francia nem javul fel akkor elképzelhetőnek tartom ,hogy idén Bale-James-Cé lesz a támadó trió de összességében a bbc-vel se lenne bajom ha Benz úgy játszana mint tavasszal,sokakkal ellentétben én látom a kolumbiaiban a potenciált ,hogy meghatározó játékosunk lesz.DM "helyét" megkapná akkor Isco vagy Pogba/Reus ha esetleg Perez robbantana 31ikéig.DM most már mindenképp távozzon szerintem...Jövőre úgyis eladnánk csak fele annyi zsetonért meg a hisztiből is elég volt ez a műsor meg hogy ki fog szűrni, hát szerintem nem Dimaria szűrt tavaly sem ő azért volt kibaszott haszon mert amikor besült a két vadló ő szlalomozott egyet aztán gól lett belőle.chronic írta:Nálam James egyértelműen a támadó hármasban kapna helyet.
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. augusztus 23., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 16:54
Én nem az ellenfelek minőségében látom a hibát, hanem abban, hogy ki mikor csatlakozott a kerethez. Kinek mennyi szabi jutott.A felkészülést miért gondoljátok szarnak? Ahhoz képest vb volt szerintem erős felkészülésünk volt Inter-Rooma-Mu-Sevilla-Atleti...
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem