érdekes kommentet olvastam ezzel kapcsolatban.Megkövetlek RMFC, mindenben igazad volt. Én Mourinhot is hibásnak éreztem, mert sok hibája volt, és én valahol érthetőnek tartottam, hogy egyes Real játékosok nem nézik jó szemmel a módszereit. De itt kiderült, hogy nem ez volt a fő ok...
nem lehet véletlen, hogy a jobb és kevésbé jobb edzők sorra buknak meg a real madridnál. nem lehet mindig az edző hibája minden. raul kikerült a válogatottból, egyből megnyertek mindent.
itt van most ramos és casillas esete.
persze könnyebb edzőt cserélni, én mindig a játékosok oldalán állok, de most vhogy nem megy.
itt bizony súlyos mocsok van, casillas nálam megcsalta és elárulta a madridizmust, egy igazi vezetőnél/edzőnél többet nem szabadna, hogy bármilyen lehetőséget kapjon.
murinnyó sokmindenben hibás és örülök, hogy megszabadultunk tőle, de kurvára hibás nálam a fél csapat is. és árgus szemekkel fogom nézni a jövő évi teljesítményét mindenkinek, és kibaszottul lecsapok az ilyen casillas és özil meg arbeloafajtákra, ha oda kerül a sor.
casillasnak nálam god-modeban kell védenie és egész évben maximum 10 gólt kaphat a bajnokságban, különben én leszek a legnagyobb ellensége. nincs bocsánat bazmeg.