hát szerintem azért de.morientes írta:Ne sarkítsad.Szidtam eleget én is,de tavaly,azon a poszton egy kurva panasz nem lehetett rá.
jól lehozta nem mondom hogy nem, de rengeteg labdát szórt el, rengeteg labdát vesztettünk csak azért mert eszetlenül cselezgetett, és a bl döntőben is csak eszetlenül ívelgette be a labdákat középre de már a félpályáról is.
persze utána jött egy mozzanat a bl döntőbe aminek gólt köszönhettünk végül..
de a legemlékezetesebb cselsorozatiból nem direkt gól született. ott volt például amikor mourinho első évében az el clásico dömpingnél a bl elődöntő visszavágón 1-1 lett odaát, elfektette mascheranot aztán kapufát lőtt, a kipattanót letette marcelo elé és gól. vmilyen szinten szerencséje volt hogy elé pattant a kapufa után.
vagy amikor puyolt lefektette az 1-3nál két éve a kupába, ott is belerúgta a kapusba és úgy pattant ronaldo elé, pedig lepasszolhatta volna. és ha kizárólag rajta múlik akkor a bl döntőn se születik ott gól, mert belerúgta a kapusba.
csak azt akarom ezzel mondani hogy oké hogy megtudja bontani a védelmeket de ritka az hogy megbontja cselsorozattal aztán abból direkt gól lesz, mindenféle szerencse faktor nélkül.