Haveromnak is volt korabban hasonlo problemaja. Uninstallald a chrome-ot, majd telepitsd fel. Nala megoldodott.'shutterisland írta:szerintetek mi lehet a gond ?
a chrome bármelyik oldalt nyitom meg, néhányszor automatikusan frissít, mintha nyomogatnám az f5-öt.
a gomb tuti nincsen beragadva.

Elektronika
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
volt ilyenem régebben (főleg facen) én se tudtam mi ez de aztán abbamarad magától elég hamar'shutterisland írta:szerintetek mi lehet a gond ?
a chrome bármelyik oldalt nyitom meg, néhányszor automatikusan frissít, mintha nyomogatnám az f5-öt.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintetek mi lehet a gond ?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Srácok, van valakinek valami ötlete, hogy miért lehet az, hogy az uTorrent csak addig tölt vissza amíg töltöm le az adott fájlt, de utána egyáltalán nem? Macbookról van szó, aztán elég tanácstalan vagyok, mit kéne állítanom? Nem vagyok egy nagy technikai zseni, láttam mindenféle portforwardingot meg hasonlót de hát ahhoz a fene se ért..

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Állítsd be, hogy crashelés után ne induljon automatikusan újra a gép, hátha kiír valamit.
Srácok, az mitől lehet, hogy bekapcsolom az asztali gépet, aztán tök random (5, 10, 30, 60, 100 perc, teljesen változó) lefagy a gép, elsötétedik a monitor, aztán újraindul. A jobbik eset, amikor csak elsötétül pár másodpercre, aztán visszaadja a képet. Egyáltalán köze van a kettőnek egymáshoz? Mire gyanakodnátok?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nincs SD kártyám, de megoldottam. A play áruház eddigi frissítéseit letöröltem és így már működik.IkerCasillas írta: Nem lehet, hogy a megadott letöltési helyed a telefon belső memóriája ami már telített, és az SD kártyán van 5 gigád?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nekünk Philips van, az a DTS audioformátumot nem kedveli. Amúgy meg vegyél hdmi kábelt ha van laptopod, kössed össze a tv-vel és probléma megoldva.Az miért van, hogy a Samsung Smart Tv-m nem mindig viszi az mkv-t?
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nem lehet, hogy a megadott letöltési helyed a telefon belső memóriája ami már telített, és az SD kártyán van 5 gigád?volt írta:Miért csinálja a telefonom azt ,h ha valamit szeretnék letölteni/frissíteni akkor nem engedi mivel állítólag nincs elég hely a telefonban. De ez hülyeség mert több mint 5GB áll rendelkezésemre még...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Miért csinálja a telefonom azt ,h ha valamit szeretnék letölteni/frissíteni akkor nem engedi mivel állítólag nincs elég hely a telefonban. De ez hülyeség mert több mint 5GB áll rendelkezésemre még...
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
iPad air-em van laptopot elajandekoztam es szeretnem teljesebb funkcióval használni ezt a jo cuccot. Szoval gondolkodom a jailbraken. Aki hozzáértő tippeket adhatna.

enkór komment:soadroli írta:Az miért van, hogy a Samsung Smart Tv-m nem mindig viszi az mkv-t?
"5<Ref Frames, tv-k általában nem viszik, az enyém se"
hogy ez mit jelent, mást kérdezz.

tick. tick. tick.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Az miért van, hogy a Samsung Smart Tv-m nem mindig viszi az mkv-t? Mármint faszán viszi a HD-s filmeket, eddig 2-t nem akart lejátszani, pedig ugyanolyan volt, mint a többi. Ez a fájl neve: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!About.Schmidt.2002.720p.HDTV.x264.AC3.DUBBED.HuN-Girnyo, meg volt egy 1080p-s Sin City is.
Csak tegnap este felkúrt egy kicsit, mert már nagyon meg akartam nézni, erre kiírja hogy nem támogatott formátum. Pedig már rengeteg mkv-t néztem rajta.
Csak tegnap este felkúrt egy kicsit, mert már nagyon meg akartam nézni, erre kiírja hogy nem támogatott formátum. Pedig már rengeteg mkv-t néztem rajta.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
https://play.google.com/store/apps/deta ... pest&hl=huVanillaSky írta:Valaki nem tud jóféle appot amiben a bkk tömegközlekedés rejtelmei is bent vannak vagy ha ez nincs egy jobb gpst?
Nem illik.
-
Valaki nem tud jóféle appot amiben a bkk tömegközlekedés rejtelmei is bent vannak vagy ha ez nincs egy jobb gpst?
szedj le egy régebbi skypeot és tedd fel azt. máskor ne engedd frissíteni. szerintem a legkönnyebb megoldás.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Segítsetek plííz!
Már megőrülök, azt hittem a gugli a barátom, de nem akar segíteni.
Egy elég régi gépen a skipe frissítésre került és most nem látja a webkamerát.
Lecsekkoltam a driver rendben van, a kamera is működik, csak a skipe nem enged videóhívást, a beállításoknál meg azt írja, hogy nem talál webkamot.
Ja és a frissítés előtt ugyanezzel a kamerával működött.
Nem vágom mit lehetne, esetleg valakinek valami ötlet?

Már megőrülök, azt hittem a gugli a barátom, de nem akar segíteni.
Egy elég régi gépen a skipe frissítésre került és most nem látja a webkamerát.
Lecsekkoltam a driver rendben van, a kamera is működik, csak a skipe nem enged videóhívást, a beállításoknál meg azt írja, hogy nem talál webkamot.
Ja és a frissítés előtt ugyanezzel a kamerával működött.

Nem vágom mit lehetne, esetleg valakinek valami ötlet?
[HELP]
Dell Inspiron n5010 gépem van és szerdán volt egy kisebb vihar, akkor a Zyxell modemem kisült, ma cserélték ki és az a meglepetés ért, hogy se a TP link routeremről se az új ZTE modemről nem érzékeli a gép az utp kábelt és az lehet, hogy elszállt az ethernetem? Vagy másba keressem a hibát?
Dell Inspiron n5010 gépem van és szerdán volt egy kisebb vihar, akkor a Zyxell modemem kisült, ma cserélték ki és az a meglepetés ért, hogy se a TP link routeremről se az új ZTE modemről nem érzékeli a gép az utp kábelt és az lehet, hogy elszállt az ethernetem? Vagy másba keressem a hibát?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
En hasznalok, AVG-t,amit lehet lecserelek a mar emlitett CM Security-re. Nem foglal sok helyet, nem lassit es ha netalantan elhagynam vagy ellopnak a telomat, akkor webes feluleten be tudom kapcsolni a telom gps jeladojat es meg tudom keresni/talalni.
13
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Korábban használtam mielőtt újra nem telepítettem... de utána elmaradt és tulajdonképpen semmi hasznát nem látom, vagy különbséget ha van vagy nincs. De CM security volt a neve vagy mi a túró.Galacticos írta:ti használtok telefonon vírusírtót?