De, hogy ne csak offoljak:
Elvileg a mai vezetőségi értekezleten döntik el, hogy igazoljon-e még a Barca a nyáron. Előzetesen Reus, Koke és Cuadrado nevét dobták be a pletykalapok, mert ugye ezek a hiányposztok...

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 25., hétfő 19:44
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 25., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 25., hétfő 19:27
Nem hinném, hogy szimpatizálnának a helyzetükkel, éppen ellenkezőleg... A Serie A egyre lejjebb süllyed, a milánóiak meg egyre távolabb vannak a kupáktól. Inkább belerúgnak egyet másba, hogy teljen az időwxyz írta:Látszik az egészen, hogy szépen benyelte ő is az elmúlt évek agymosásait. Pl: rossz dolog a költekezés, Barcelona hagyományai
Lemerném fogadni neki az a szimpatikus amit a Milan vagy az Inter csinál. 20 millió alatt vesznek kiégett játékosokat, középszereket, rossz magatartásúakat
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 25., hétfő 19:11
Én is külsős vagyok, de mégsem értek vele egyetikarus93 írta:A Milant felesleges most ide bekeverni, ott a fejétől büzlik a hal(Berlusconi és brigádja), itt azt kell nézni, ahogy egy külső szemlélő látja a Barca-Real rivalizálását és hogy mennyire elfajult az utóbbi évekbe.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 25., hétfő 18:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 25., hétfő 18:03
Gondolom elovastad az első mondatomat is,amivel cáfolva lett a fiatalember azon állítása,hogy a barca "szakított a hagyományokkal".De kérdem én:Milyen hagyományokkal?ikarus93 írta:A Milant felesleges most ide bekeverni, ott a fejétől büzlik a hal(Berlusconi és brigádja), itt azt kell nézni, ahogy egy külső szemlélő látja a Barca-Real rivalizálását és hogy mennyire elfajult az utóbbi évekbe.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 25., hétfő 17:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 25., hétfő 17:48
Aha...Kocsis,Czibor,Cruyff,Schuster,Maradona,Romario,Ronaldinho....ők sosem szórták a pénzt azelőtt sem...Hogy a Madridnak lételeme a pénzszórás, ismert. De a Barcelona, amely mindig igyekezett megkülönböztetni magát ettől a politikától, szintén évről évre bizonyítja, hogy hajlamos a hülyeségre, akár magától, akár "külső" nyomásra. Tesznek a hagyományaikra, ha keresztbe lehet egy kicsit tenni a Real Madridnak. Óvoda..."
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 25., hétfő 17:35
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 25., hétfő 17:30
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 25., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 25., hétfő 13:45
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 25., hétfő 12:55
Ő,mióta az eszemet tudom,össze-vissza beszél mint egy sebesült német katona...semmi jelentősége hogy miket hord össze.Messi a világ legjobb labdarúgója, méghozzá a játék szinte minden elemében. És addig lesz a legjobb, ameddig az akar lenni. Amíg gólokat lő és készít elő, ameddig így támad le és védekezik..."
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 25., hétfő 12:52
Az van, amit LE nyilatkozott:morientes írta:Tegnap Mesi lehozta a meccset egy szar csapat ellen.Ennyi a történet.Nem szaggatta szét magát,de nem is kellett.Komolyabb csapatok ellen leszek én rá kíváncsi...
Azt viszont észrevetettem már a VB-n,hogy utolsó passzokban erősödött.Már nem akar mindent megoldani egyedül,mint azelőtt.
Ennyi.Messi a világ legjobb labdarúgója, méghozzá a játék szinte minden elemében. És addig lesz a legjobb, ameddig az akar lenni. Amíg gólokat lő és készít elő, ameddig így támad le és védekezik..."
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 25., hétfő 12:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 25., hétfő 12:41
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 25., hétfő 12:30
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 25., hétfő 11:48
Én vártam, spanyolban bármi van esélyesek lesztek a trófeákra a keret minősége miatt európában viszont ezt a tiki-takát már megeszik vacsorára függetlenül attól ,hogy Messi fut vagy nem.'shutterisland írta:nem tudom, hogy ki várt itt eget rengető változásokat.
a séma úgyis marad, kisebb változtatásokat kell eszközölni, illetőleg az új játékosok stílusbéli különbsége és motivációja adhat idénre pluszt.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 25., hétfő 11:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 25., hétfő 11:28
Most mit mondjon? Hogy szar volt? Vagy, hogy Javi Garcia jobb nála?Remy írta:Kezdődik... apa kezdődik... "Messi a világ legjobb labdarúgója, méghozzá a játék szinte minden elemében. És addig lesz a legjobb, ameddig az akar lenni. Amíg gólokat lő és készít elő, ameddig így támad le és védekezik..."
Az Atyaúristen visszatért!
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem