HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 25., hétfő 1:01
Én itt nagy változást nem érzékelek, ugyanúgy megy a tiki-taka jött hozzá néhány átlövés meg motiváció, Messi jó volt de a robbanékonysága már nem a régi.Ha ez a nagy terv, hogy egy kicsit jobban futnak majd meg 1-2 átlövést is beleraknak, kicsit erőteljesebben letámadnak(kontrázni még mindig nem tudnak, lett volna rá nem 1 alkalmuk, enélkül manapság le lehet húzni a rolót szerintem)...hááát persze ez még csak egy meccs de én még mindig Guardiola csapatát látom egy kis belemaszatolással.
Ami feltünő volt,hogy rengeteg területe lett volna az elchének kontrázni csak ők bénák, ha egy komolyabb csapatnak ennyi területet hagynak mint kés a vajon úgy fognak átmenni rajtuk.Mascherano-t már sajnálom, szénné alázzák az embert évek óta azzal,hogy nem a posztján játszatják...ennyi erővel berakhatnák Messit a kapuba.
Összességében nem kell foglalkoznunk a Barcával, ha mi tesszük a dolgunkat nem lehet probléma, tavasszal fog kiderülni,hogy mire lesznek jók, addig az új edző(mint tavaly és tavaly előtt) adta lendület meg a szokásos őszi formájuk viszi majd őket meg az ellenfelek se lesznek túl nehezek rajtunk és az Atleti-n kívül.
Ezzel a mai 2 Messi góllal viszont eldőlt ,hogy CR holnap tuti játszik ... aminek nem örülök.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams