Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 24., vasárnap 22:48

volt írta:Egyébként Reusra lehet esélyünk? Vannak hírek vele kapcsolatban?
Előbb fogja a Barca leigazolni, mint a RM.
Ide hova férne be? ott a BBC + James,Isco,Jesé
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2014. augusztus 24., vasárnap 22:49-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 24., vasárnap 22:45

Én facen olvastam, hogy az ügynökei nálunk jártak, akik egyben Kroos ügynökei is, innen jött az hogy jöhet esetleg. Én Falcaot bírtam mindig is és őszintén, ha lehetne hoznám. Egyébként tényleg kezdi vissza nyerni a formáját, megint gólt szerzett.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 24., vasárnap 22:38

Egyébként Reusra lehet esélyünk? Vannak hírek vele kapcsolatban?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 24., vasárnap 18:58

Tök mindegy, hogy kit, de már csak azért is, hogy darabszámra meglegyünk kellene valaki. 17 fős keret egy vb utáni szezonban, amikor még világkupára is megyünk őrűltség, esztelenség. 2-3 sérülés aztán imádkozhatunk, hogy kihúzzuk januárig... :vivo:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 24., vasárnap 18:52

Én várnék még azért Benzema megitélésével,pláne hogy most Falcao megint fel van kapva,akinek rendesen szétbaszták a térdét,ami maradandó is lehet...
Azt meg nemtom ki az a Kukori,(bár láttam a mesét gyerekkoromban),de ha már padra kell valaki akkor mondjuk Michu,Tevez,Ginac jöhet nálam szóba...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 24., vasárnap 18:41

Schulcz írta:Nem Kokorin, hanem cserecsatár....akárki, bárki. :mrgreen: A 15/1-et meg itt hozza a csatárunk nem az mb2-ben.... :(

Kokorin(ho) most épp 7 meccs/ 4 gól/ 2 gólpassznál jár. De mondom nem ő fontos, hanem hogy vegyünk egy cserecsatárt, mert így ez nem lesz jó.

És most lehet jönni azzal, hogy dehát az csak az orosz bajnokságban.... Mindegy, aki érti mit akarok mondani, az érti. Aki meg trollkodik, mint Funetaizé, annak úgyis mindegy. :D

Szóval mind1. :mrgreen:

Tehát az én Mb1-en nálad átváltozott Mb2-re és azzal érvelsz, hogy a mi csatárunk nem ott hozza ezt a statot viszont a kukurin ellen senki meg ne merje említeni, hogy az orosz bajnokság tavalyi talán 4. vagy 5. helyezettjének a támadóját akarod mert 7 meccsen összegereblyézett 6 gólpontot? És még én trollkodok? :lol: Hát kedves sulcizé mellé lőttél vagy még helyesebben öngólt. :mrgreen:

Dobom az e-mailt Pereznek, hogy hozzuk Kokorint semmi gond :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 24., vasárnap 18:23

Schulcz írta:Galacticos: Azt azért meg kérdezném, hogy ha szerinted nem elég Kokorin ide, akkor azt mire alapozod? Hiszen nem is láttad játszani, meg nem is tudod hogy ki. Vagy ez ilyen kinyilatkoztatásféle? Mózes, Buddha, vagy kicsoda maga?
amíg falcaoval hoznak szóba minket nyárról nyárra, addig nekem itt ne kokorinozzatok meg bonizzatok. :D
ilyen egyszerű, hehe meg azon kijelentése hogy padra igazolni hülyeség, abba van igazság mert ő úgy értette hogy vegyünk inkább a kezdőbe egy jobb játékost mint aki épp most ott van (pl benzema helyett falcaot) mint hogy benzema maradjon kezdő és hozzunk mögé egy egyértelmű cserecsatárt.
még a statisztikádra reagálva: itt nálunk ez máshogy menne ezt te is tudod, itt cr az elsőszámú góllövő hiába nem ő játszik a csatár posztján. benzema 15 vagy hány meccses góltalansági sorozata engem ezért nem érdekel annyira, nem ez az első számú feladata.és azt a legutóbbi gólját igen csak kulcsfontosságú helyzetben lőtte, ami sokkal jobban aggaszt nála ennél a 15 meccsnél az a szarokbele flegma hozzáállása.

Schulcz
Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:55

Nem Kokorin, hanem cserecsatár....akárki, bárki. :mrgreen: A 15/1-et meg itt hozza a csatárunk nem az mb2-ben.... :(

Kokorin(ho) most épp 7 meccs/ 4 gól/ 2 gólpassznál jár. De mondom nem ő fontos, hanem hogy vegyünk egy cserecsatárt, mert így ez nem lesz jó.

És most lehet jönni azzal, hogy dehát az csak az orosz bajnokságban.... Mindegy, aki érti mit akarok mondani, az érti. Aki meg trollkodik, mint Funetaizé, annak úgyis mindegy. :D

Szóval mind1. :mrgreen:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:55

Schulcz írta:A Vallásalapítóknak van olyan érvrendszerük, hogy : "szerintem, mert csak."....
Nem akarok megbántani senkit, de gondolom azért mert Kokorin a neve és nem Kokorinho, ha értitek mire akarok kilyukadni... :roll:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:55

egyébként ha már eladjuk Di Mariát és Khedirát akkor csak hoznék még valakit, mert kevesen leszünk.
A kp-n ott van Kroos, Modric, Xabi, Isco, Illaramendi, James Ez 6 ember 3 posztra..
Elől pedig Cronaldo, Benzema, Bale, Jesé (Jesé még decemberig sérült).
Szerintem egy csatár elkéne.. Legalább..

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:53

Schulcz írta: Szerintem elég, ő is tudná hozni a 15meccs/1 gól cuccot, amit mostanában a csatárunk..
Komoly érv. Vagy 50 átékosnak az Nb1-ben is van 15 meccs per gólos statisztikája attól még nem lesznek Real szintűek.
De azért hajrá Kokorin :mrgreen:

Schulcz

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:47

Ziro, hát ez hihetetlen... :lol: :lol: :lol:
Gyerekek, mondtam egy példát, (hangsúlyozom: Példát!), Kokorint. Erre megy itt a téma, hogy elég ide, vagy sem. Szerintem elég, ő is tudná hozni a 15meccs/1 gól cuccot, amit mostanában a csatárunk. :mrgreen: De ez lényegtelen, hogy most Kokorin,vagy más- Lényeg hogy kell egy cserecsatár és egy középpályás, mert kevesen vagyunk. Pont.

Galacticos: Azt azért meg kérdezném, hogy ha szerinted nem elég Kokorin ide, akkor azt mire alapozod? Hiszen nem is láttad játszani, meg nem is tudod hogy ki. Vagy ez ilyen kinyilatkoztatásféle? Mózes, Buddha, vagy kicsoda maga? :mrgreen:
A Vallásalapítóknak van olyan érvrendszerük, hogy : "szerintem, mert csak."....

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:44

csabi* írta:padra igazolni eleve hülyeség
Ezt felhozta hehe asszem, azóta a fél fórum ezt fújja.
Miért hülyeség padra igazolni? Karimmal számol Ancelotti. Ide hozhatják Falcao-t, de akkor jövőre Karim lép, ez szinte biztos.
Akkor meg megint ott vagyunk, hogy kell valaki a padra.
Nem csak úgy erősödhet egy csapat, ha a kezdőbe igazol.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:40

ilyen kokorin-félék, szóba se kerültek, úgyhogy nincs igazán értelme..most mindannyian bedobhatnánk a kiskedvenceink nevét, de felesleges. falcao vagy pogba, ők lehetnek opciók, mármint az egyik csak.
Nem illik.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:34

Schulcz írta:Galacticos:

Pogba egyértelmű.

Kokorin egy eléggé jó focista, amellett hogy technikás, nagyon jól fejel, és jól is tartja meg a labdát. Moszkvai csapatok közül, ha te is arra jársz, a Dinamót érdemes nézni, pont miatta. Ráadásul a széleken, és a csatár mögött is tud játszani nemcsak ékként.

Azt azért szerintem át kéne gondolni, ha valaki leír valamit, azt nem feltétlen a levegőből kapkodja, hanem esetleg azért, mert látott valamit, és gondolkodik. Megértem hogy megszaporodtak itt a tizenéves hülyegyerekek a fárasztó hozzászólásaikkal, de én pont nem az vagyok, szóval a stílus az legyen korrektebb a jövőben, ha kérhetem, és akkor én sem írok 25 játékos... :)

Kokorin simán elférne Benzema mellé. Ennyi.

Jah, nem fogok Youtube videókat linkelni, láttam elégszer tőle teljes meccset....
nem azt mondtam hogy nem láttad, hanem hogy ezek a real madridnak SZERINTEM kevesek, nem elég erősítések még a padra sem.
akkor jöjjön falcao és szorítsa ki benzemát.kokorin nem tudom hány éves és most lusta is vagyok megnézni 22-23-24 valahol akörül, nem hiszem hogy jót tenne neki ha elhoznánk kizárólag a padra.
ha meg benzema offos és nem jön csatár akkor is tudjuk pótolni akár jamesszel is, kb ugyanannyi befejező vér an mindkettőbe. :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:30

Valószínű azért nem tudjuk eladni mert irreális pénzügyi igénye van....gondolom azért mert nem akar elmenni idén csak jövőre.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Schulcz

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:25

Galacticos:

Pogba egyértelmű.

Kokorin egy eléggé jó focista, amellett hogy technikás, nagyon jól fejel, és jól is tartja meg a labdát. Moszkvai csapatok közül, ha te is arra jársz, a Dinamót érdemes nézni, pont miatta. Ráadásul a széleken, és a csatár mögött is tud játszani nemcsak ékként.

Azt azért szerintem át kéne gondolni, ha valaki leír valamit, azt nem feltétlen a levegőből kapkodja, hanem esetleg azért, mert látott valamit, és gondolkodik. Megértem hogy megszaporodtak itt a tizenéves hülyegyerekek a fárasztó hozzászólásaikkal, de én pont nem az vagyok, szóval a stílus az legyen korrektebb a jövőben, ha kérhetem, és akkor én sem írok 25 játékos... :)

Kokorin simán elférne Benzema mellé. Ennyi.

Jah, nem fogok Youtube videókat linkelni, láttam elégszer tőle teljes meccset....

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:23

Azokon a meccseken, ahol Karim pihen ott játsszon a helyén James vagy majd Jesé. Azért ne hozzuk egy "másodvonalas" csatárt, hogy 10 meccset lenyomjon Karim helyett. Ha meg hosszabb időre kiesik Benz, akkor úgysem tudná pótolni egy ilyen játékos. Jöjjön Falcao vagy ne jöjjön senki. Kp-ra egy Pogba jöhet :shifty:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:22

Én nem érzem annyira bebetonozva Benzemát mint itt sokan.Idén könnyen a padon találhatja magát attól függetlenül ,hogy nincs konkrét cseréje és nem vagyok Benzema ellenes.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:19

padra igazolni eleve hülyeség
Kép

Vissza: