Előbb fogja a Barca leigazolni, mint a RM.volt írta:Egyébként Reusra lehet esélyünk? Vannak hírek vele kapcsolatban?
Ide hova férne be? ott a BBC + James,Isco,Jesé
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 24., vasárnap 22:48
Előbb fogja a Barca leigazolni, mint a RM.volt írta:Egyébként Reusra lehet esélyünk? Vannak hírek vele kapcsolatban?
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 24., vasárnap 22:45
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 24., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 24., vasárnap 18:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 24., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 24., vasárnap 18:41
Schulcz írta:Nem Kokorin, hanem cserecsatár....akárki, bárki.A 15/1-et meg itt hozza a csatárunk nem az mb2-ben....
Kokorin(ho) most épp 7 meccs/ 4 gól/ 2 gólpassznál jár. De mondom nem ő fontos, hanem hogy vegyünk egy cserecsatárt, mert így ez nem lesz jó.
És most lehet jönni azzal, hogy dehát az csak az orosz bajnokságban.... Mindegy, aki érti mit akarok mondani, az érti. Aki meg trollkodik, mint Funetaizé, annak úgyis mindegy.![]()
Szóval mind1.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 24., vasárnap 18:23
amíg falcaoval hoznak szóba minket nyárról nyárra, addig nekem itt ne kokorinozzatok meg bonizzatok.Schulcz írta:Galacticos: Azt azért meg kérdezném, hogy ha szerinted nem elég Kokorin ide, akkor azt mire alapozod? Hiszen nem is láttad játszani, meg nem is tudod hogy ki. Vagy ez ilyen kinyilatkoztatásféle? Mózes, Buddha, vagy kicsoda maga?
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:55
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:55
Nem akarok megbántani senkit, de gondolom azért mert Kokorin a neve és nem Kokorinho, ha értitek mire akarok kilyukadni...Schulcz írta:A Vallásalapítóknak van olyan érvrendszerük, hogy : "szerintem, mert csak."....
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:55
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:53
Komoly érv. Vagy 50 átékosnak az Nb1-ben is van 15 meccs per gólos statisztikája attól még nem lesznek Real szintűek.Schulcz írta: Szerintem elég, ő is tudná hozni a 15meccs/1 gól cuccot, amit mostanában a csatárunk..
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:47
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:44
Ezt felhozta hehe asszem, azóta a fél fórum ezt fújja.csabi* írta:padra igazolni eleve hülyeség
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:40
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:34
nem azt mondtam hogy nem láttad, hanem hogy ezek a real madridnak SZERINTEM kevesek, nem elég erősítések még a padra sem.Schulcz írta:Galacticos:
Pogba egyértelmű.
Kokorin egy eléggé jó focista, amellett hogy technikás, nagyon jól fejel, és jól is tartja meg a labdát. Moszkvai csapatok közül, ha te is arra jársz, a Dinamót érdemes nézni, pont miatta. Ráadásul a széleken, és a csatár mögött is tud játszani nemcsak ékként.
Azt azért szerintem át kéne gondolni, ha valaki leír valamit, azt nem feltétlen a levegőből kapkodja, hanem esetleg azért, mert látott valamit, és gondolkodik. Megértem hogy megszaporodtak itt a tizenéves hülyegyerekek a fárasztó hozzászólásaikkal, de én pont nem az vagyok, szóval a stílus az legyen korrektebb a jövőben, ha kérhetem, és akkor én sem írok 25 játékos...
Kokorin simán elférne Benzema mellé. Ennyi.
Jah, nem fogok Youtube videókat linkelni, láttam elégszer tőle teljes meccset....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:25
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:23
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:22
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:19
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem