Messi ma jól játszik...ezt el kell ismernem.petiamadridista írta:azért van itt változás.
Messi fut, meg vannak távoli lövések is.
mondjuk az Elche az ellenfél..

Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
de van ami bizonyosan változatlan.
Kommentátori magömlések a Barca meccsek alatt.
Kommentátori magömlések a Barca meccsek alatt.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azért az Elche tudott otthon meglepetést okozni. Itt is beálltak busz üzemmódba
...

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
azért van itt változás.

-
Messit nézessék meg, mert tuti lázas az ürge.
Még vissza fut és félpályán szerel. Hát mi folyik itt Gyöngyösön kérem alással!!

Most nem azért, de ha a spori nagyon a Barcának akart volna kedvezni, akkor már lenne sárga lapos Elche játékos. Egyébként meg jó így, egyik sem volt még olyan vészes.Anthony írta:mit kell tennie a katalán játékosoknak, hogy sárgát kapjanak? fejsze? láncfűrész? traktor?
Ő is tudja, hogy egy jó ősszel megint ott lehet az aranylabda top 3banBoky írta:messi talált magában egy kis tüzet, tavaly 1x nem láttam ilyen intenzitással mozogni.
remélem egy 5-10 meccs után és pár vereség után kialszik benne.

Párszor láttam az Evertonban.ziro4vr írta:én elhiszem, hogy pengés arc meg tud makkal tízet dekázni, de ebbe a mostani barca támadóhármasba szerintem csak úgy lehet kiegészítőemberként odakerülni, ha olyan vagy mint a korábbi pedro..sok munka, futás, semmiből gólok..dédelgetni nem kell még egy ember, arra vannak jobbak
Ügyes gyerek lenne. Csak az a nagy arc és a rossz hozzáállás nem kellene. Többet ártott, mint használt
Balotelli szint viselkedésben
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. augusztus 24., vasárnap 21:32-kor.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
mit kell tennie a katalán játékosoknak, hogy sárgát kapjanak? fejsze? láncfűrész? traktor?
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Neymarról meg Suárezről megfeledkeztél....realfan91 írta:Hát nemtudom...ezekkel a játékosokkal akarnak bajnoki címert nyerni? Alexist meg kikukázták.tucsoki írta:
Rafinha a Celtánál volt kölcsönbe, 21 éves, tavaly láttam néhány alkalommal, ígéretes a srác. Munir meg a legnagyobb tehetség a B csapatból, az ifi BL-ben gólkirály volt. Egyébként mi rajta vicces?
Gondolom Suarez, Neymar és Pedro is előttük van a sorban, csak ilyen-olyan okok miatt nem játszanak még.realfan91 írta:Hát nemtudom...ezekkel a játékosokkal akarnak bajnoki címert nyerni? Alexist meg kikukázták.tucsoki írta: Rafinha a Celtánál volt kölcsönbe, 21 éves, tavaly láttam néhány alkalommal, ígéretes a srác. Munir meg a legnagyobb tehetség a B csapatból, az ifi BL-ben gólkirály volt. Egyébként mi rajta vicces?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2014. augusztus 24., vasárnap 21:29-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Hát nemtudom...ezekkel a játékosokkal akarnak bajnoki címert nyerni? Alexist meg kikukázták.tucsoki írta:Rafinha a Celtánál volt kölcsönbe, 21 éves, tavaly láttam néhány alkalommal, ígéretes a srác. Munir meg a legnagyobb tehetség a B csapatból, az ifi BL-ben gólkirály volt. Egyébként mi rajta vicces?realfan91 írta:Kik ezek az ifik a Barcába?Nagyon nevetek ezen a kezdőn.

ő az, Tyton.Galacticos írta:az elche kapusa az a forma aki a '12es eb-n a nyitómecsen beállt a lengyel kapuba vmikor a vége fele kiállítás/sérülés miatt aztán kiszedte a tizit?
ha igen akkor hajrá én bírom, sokat nyertem azon a meccsen így.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Rafinha a Celtánál volt kölcsönbe, 21 éves, tavaly láttam néhány alkalommal, ígéretes a srác. Munir meg a legnagyobb tehetség a B csapatból, az ifi BL-ben gólkirály volt. Egyébként mi rajta vicces?realfan91 írta:Kik ezek az ifik a Barcába?Nagyon nevetek ezen a kezdőn.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Kik ezek az ifik a Barcába?
Nagyon nevetek ezen a kezdőn.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
én elhiszem, hogy pengés arc meg tud makkal tízet dekázni, de ebbe a mostani barca támadóhármasba szerintem csak úgy lehet kiegészítőemberként odakerülni, ha olyan vagy mint a korábbi pedro..sok munka, futás, semmiből gólok..dédelgetni nem kell még egy ember, arra vannak jobbak
Nem illik.
-
Róla csak shutter hiszi el, hogy józiro4vr írta:azért deulofeu is pisloghat, ilyen pelyhedző állú suhancuk nyomatják elöl ő meg le lett passzolva megint..kevesebb arc és több szorgalom kellett volna fiú

- BlancoMark
Ettől függetlenül nekem nagyon furcsa a mozgása, mintha sokat vesztett volna a robbanékonyságából.Boky írta:messi talált magában egy kis tüzet, tavaly 1x nem láttam ilyen intenzitással mozogni.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
azért deulofeu is pisloghat, ilyen pelyhedző állú suhancuk nyomatják elöl ő meg le lett passzolva megint..kevesebb arc és több szorgalom kellett volna fiú

Nem illik.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
messi talált magában egy kis tüzet, tavaly 1x nem láttam ilyen intenzitással mozogni.