gondoltam szólok...

ui: Sportklubbon lesz
Szerintem jöhetne Thiagó,de akkor Kakának mindenkép mennie kell.
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 2., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 2., vasárnap 12:43
Ezzel a gondolatmenettel teljesen egyetértek.R.M.C.F írta:az hogy csiágó(istenem mennyire idiótán hangzik amikor így nevezik.....csiágó szilva...) nem fog idejönni abban biztos vagyok....de abban is talán,hogy perez a barca real viszály miatt sem fog még ajánlatot sem adni érte.......
Ha más klubban játszana akkor igen....de így nem. Szerintem. Tök felesleges ezen elmélkedni......semmi esély hogy idejöjjön......
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 2., vasárnap 12:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 11:51
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 2., vasárnap 11:22
Akkor reméljük, nem szeretne eligazolni Spanyolországból :-)madridronie írta:Egyetértek, én is így gondolom!Szerintem a Tito nyilatkozat alapján él a záradék és augusztusig 18 milláért vihető.
Már nem emlékszem, a beiktatási ceremónián szoktak edzőket, játékosokat is bejelenteni? Azt tudom, hogy a vezetőség főbb tagjainak nevét, idén szerintem Zidanét is, be szokták olvasni.Mivel Florentino Pérezen kívül nem indult más jelölt a Real Madrid elnöki székéért, így Pérez mandátuma hivatalosan is meghosszabbodott 2017-ig. A beiktatási ceremóniára június 4-én 13 órakor kerül sor a Santiago Bernabéuban.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 2., vasárnap 11:16
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 2., vasárnap 11:16
Egyetértek, én is így gondolom!Szerintem a Tito nyilatkozat alapján él a záradék és augusztusig 18 milláért vihető.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 2., vasárnap 11:15
Kérdés, hogy meggyőzhető-e, illetve meg akarjuk-e győzni. De tegnap valaki kifejtette, hogy ha végigjátszotta volna a meccset, akkor is életbe lép a záradék.Anthony írta:Szerintem a Tito nyilatkozat alapján él a záradék és augusztusig 18 milláért vihető.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 2., vasárnap 11:11
Szerintem a Tito nyilatkozat alapján él a záradék és augusztusig 18 milláért vihető.BBeno írta:ha minden igaz akkor a 35 meccsen szerepelt az 58 ból ami pont több mint 60%. ha csak ennyi a feltétel akkor teljesült, viszont ha a játszott perceket nézzük az összes perchez akkor közel sincs 60%. Laligában pl alig 40%-on játszott.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 2., vasárnap 11:08
ha minden igaz akkor a 35 meccsen szerepelt az 58 ból ami pont több mint 60%. ha csak ennyi a feltétel akkor teljesült, viszont ha a játszott perceket nézzük az összes perchez akkor közel sincs 60%. Laligában pl alig 40%-on játszott.ericco írta:Tegnap játszott, így a Barca meccseinek a 60%-n pályára lépett. Már az eredeti (90 millió?), nem a 18 milliós kivásárlási ár érvényes.MorataMartin írta:18 millió euró apró pénz érte.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 2., vasárnap 11:02
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 10:52
akkor a barátnője csak találgatott?Gerr90 írta:Egyrészt senki, soha be nem bizonyította, hogy Casillas valaha is köpött volna.
de ez már 3-4 napja hivatalos. :-)MorataMartin írta:Remek hírek mára! Valdes bejelentette h kitölti a szerződését a Barcánál!![]()
![]()
![]()
szemnyomogatás?Gerr90 írta:a szemnyomogatás,
én nem vagyok teljes mértékben suarez ellen már, mert nagyon jó csatár. viszont ha itt is olyanokat csinálna mint a poolban az elég gáz lenne.Gerr90 írta: Ezektől az emberektől kérdezem, hogy amit Mou csinált az méltó?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 2., vasárnap 10:51
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 2., vasárnap 10:47
a nője köpött, ő meg valószinüleg ikertől tudta. Remélem senki se gondolja komolyan h José azér mellőzte mert csak sejtette h Casillas a ludas. Biztos volt a dolgában.Gerr90 írta: Egyrészt senki, soha be nem bizonyította, hogy Casillas valaha is köpött volna.
a kérdés h mi van a szerződésben, a meccsek 60%-a, vagy a játékperceké. Mert utóbbi azt hiszem nincs meg.ericco írta:Tegnap játszott, így a Barca meccseinek a 60%-n pályára lépett. Már az eredeti (90 millió?), nem a 18 milliós kivásárlási ár érvényes.MorataMartin írta:18 millió euró apró pénz érte.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 2., vasárnap 10:46
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 2., vasárnap 10:45
Legyen igazad, és Perez igazolja le. Méltó válasz lenne arra, hogy lenyúlták előlünk NeymartGerr90 írta:Elvileg a játékpercek 30%-át is meg kellett kapnia, ami nem teljesült (azt hiszem 29,valamennyi jött össze ), szóval marad a 18 millió!
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 2., vasárnap 10:44
Elvileg a játékpercek 30%-át is meg kellett kapnia, ami nem teljesült (azt hiszem 29,valamennyi jött összeericco írta:Tegnap játszott, így a Barca meccseinek a 60%-n pályára lépett. Már az eredeti (90 millió?), nem a 18 milliós kivásárlási ár érvényes.MorataMartin írta:18 millió euró apró pénz érte.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 2., vasárnap 10:40
Tegnap játszott, így a Barca meccseinek a 60%-n pályára lépett. Már az eredeti (90 millió?), nem a 18 milliós kivásárlási ár érvényes.MorataMartin írta:18 millió euró apró pénz érte.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 2., vasárnap 10:28
Aztamindenit... nem vagy kicsit brutálisan elfogult? Egyrészt senki, soha be nem bizonyította, hogy Casillas valaha is köpött volna. Másfelől azért Mourinho minden csak nem ártatlan bárányka.BBeno írta:végre valaki kimondja. casillas is óvódás módjára egyből köpött csak mert nem tetszett neki josé szava. remélem magukba szállnak és rájönnek milyen mezt viselnek mert ebből a nyilatkozaból is látszik hogy José tudta legjobban hogy melyik klubot képviseli és annak megfelelően cselekedett. respect JoséAnthony írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... oa-2250111
Hát kedves Alvaro, nem most kellett volna felébredni...
Ezzel mit akart elérni, menne a Chelseabe, vagy kívánja, hogy a többiek megcsapkodják vizes törölközővel a tusolóba?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 2., vasárnap 10:26
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem