Ebben az esetben már simán el tudnám el tudnám képzelni, hogy idejön.Aztán a középső ujját Rosell és Tito felé mutogatva menne Madridba...
Amúgy Te most hogy tudod, él ez a záradék, vagy mi újság van?
Egyrészt, de ami szerintem fontosabb, hogy ez egyfajta jutalom egy ambiciózus fiatal számára. Nagyon sokat dobhat a mentalitásán, ha csak kicsit is, de beleszagol a "nagyok" légkörébe.legalább kicsit szokhatták volna a Barça, a Primera División légkörét...
Amúgy persze, jók ezek a rekordok, meg a legnagyobb rivális állította fel, akkor legalább be kell állítani, de összességében pár év múlva a kutyát nem fogja ez érdekelni. Az meg ha igaz volt, hogy még plusz prémium is fel lett dobva, az szerintem már abszolút túlzás.
Egyébként a magukat megmutatni vágyó, kaparó, küzdő fiatalokkal is be lehetett volna húzni az utolsó meccseket, főleg ha annyira jók, mint amennyire fényezve van az utánpótlásképzés.
Mindegy nekem végül is, csak kicsit megint olyan érzésem van, hogy teljesen szembe megy ez azzal a kreált képpel, amit előszeretettel hirdet magáról a Barcelona.