BBeno írta:
végre valaki kimondja. casillas is óvódás módjára egyből köpött csak mert nem tetszett neki josé szava. remélem magukba szállnak és rájönnek milyen mezt viselnek mert ebből a nyilatkozaból is látszik hogy José tudta legjobban hogy melyik klubot képviseli és annak megfelelően cselekedett. respect José
Aztamindenit... nem vagy kicsit brutálisan elfogult? Egyrészt senki, soha be nem bizonyította, hogy Casillas valaha is köpött volna. Másfelől azért Mourinho minden csak nem ártatlan bárányka.
Sokan Suarez ellen vagytok, mert nem méltó a Real Madrid filozófiájához (egyébként tényleg egy állat, de jó csatár). Ezektől az emberektől kérdezem, hogy amit Mou csinált az méltó? A vezetés megszerzése utáni bekkelések, aminek hála tavaly a BL döntőről is lecsúsztunk, a szemnyomogatás, a gyerekes harc a médiával, a kiskedvencek abszolút favorizálása. Arról már nem is beszélve, hogy a végére már én éreztem szánalmasnak a taktikánkat, mert soha semmi újat nem tudtunk hozni. Ezek méltó dolgok egy ilyen klubhoz?
NEM!
Sokat köszönhetünk neki, nem vitatom, de egy könnycseppet sem hullattam, mikor megtudtam, hogy távozik.