Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:40

ilyen kokorin-félék, szóba se kerültek, úgyhogy nincs igazán értelme..most mindannyian bedobhatnánk a kiskedvenceink nevét, de felesleges. falcao vagy pogba, ők lehetnek opciók, mármint az egyik csak.
Nem illik.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:34

Schulcz írta:Galacticos:

Pogba egyértelmű.

Kokorin egy eléggé jó focista, amellett hogy technikás, nagyon jól fejel, és jól is tartja meg a labdát. Moszkvai csapatok közül, ha te is arra jársz, a Dinamót érdemes nézni, pont miatta. Ráadásul a széleken, és a csatár mögött is tud játszani nemcsak ékként.

Azt azért szerintem át kéne gondolni, ha valaki leír valamit, azt nem feltétlen a levegőből kapkodja, hanem esetleg azért, mert látott valamit, és gondolkodik. Megértem hogy megszaporodtak itt a tizenéves hülyegyerekek a fárasztó hozzászólásaikkal, de én pont nem az vagyok, szóval a stílus az legyen korrektebb a jövőben, ha kérhetem, és akkor én sem írok 25 játékos... :)

Kokorin simán elférne Benzema mellé. Ennyi.

Jah, nem fogok Youtube videókat linkelni, láttam elégszer tőle teljes meccset....
nem azt mondtam hogy nem láttad, hanem hogy ezek a real madridnak SZERINTEM kevesek, nem elég erősítések még a padra sem.
akkor jöjjön falcao és szorítsa ki benzemát.kokorin nem tudom hány éves és most lusta is vagyok megnézni 22-23-24 valahol akörül, nem hiszem hogy jót tenne neki ha elhoznánk kizárólag a padra.
ha meg benzema offos és nem jön csatár akkor is tudjuk pótolni akár jamesszel is, kb ugyanannyi befejező vér an mindkettőbe. :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:30

Valószínű azért nem tudjuk eladni mert irreális pénzügyi igénye van....gondolom azért mert nem akar elmenni idén csak jövőre.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Schulcz
Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:25

Galacticos:

Pogba egyértelmű.

Kokorin egy eléggé jó focista, amellett hogy technikás, nagyon jól fejel, és jól is tartja meg a labdát. Moszkvai csapatok közül, ha te is arra jársz, a Dinamót érdemes nézni, pont miatta. Ráadásul a széleken, és a csatár mögött is tud játszani nemcsak ékként.

Azt azért szerintem át kéne gondolni, ha valaki leír valamit, azt nem feltétlen a levegőből kapkodja, hanem esetleg azért, mert látott valamit, és gondolkodik. Megértem hogy megszaporodtak itt a tizenéves hülyegyerekek a fárasztó hozzászólásaikkal, de én pont nem az vagyok, szóval a stílus az legyen korrektebb a jövőben, ha kérhetem, és akkor én sem írok 25 játékos... :)

Kokorin simán elférne Benzema mellé. Ennyi.

Jah, nem fogok Youtube videókat linkelni, láttam elégszer tőle teljes meccset....

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:23

Azokon a meccseken, ahol Karim pihen ott játsszon a helyén James vagy majd Jesé. Azért ne hozzuk egy "másodvonalas" csatárt, hogy 10 meccset lenyomjon Karim helyett. Ha meg hosszabb időre kiesik Benz, akkor úgysem tudná pótolni egy ilyen játékos. Jöjjön Falcao vagy ne jöjjön senki. Kp-ra egy Pogba jöhet :shifty:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:22

Én nem érzem annyira bebetonozva Benzemát mint itt sokan.Idén könnyen a padon találhatja magát attól függetlenül ,hogy nincs konkrét cseréje és nem vagyok Benzema ellenes.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:19

padra igazolni eleve hülyeség
Kép

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:16

Schulcz írta:Galacticos, attól hogy te például ismersz 25 focistát, nem biztos hogy leszólni kéne ezeket a játékosokat, hanem inkább tájékozódni, ha már nem ismered őket. Ha viszont az oltogatás volt a célod, akkor gratulálok, ismét egy tökéletes hozzászólás....
huszonötöt se ismerik, ne túlozz.
de ilyen kokorinok szerinted a real madridba valók de most őszintén?
pheco írta:Higuain kevés volt ide, akkor Bony meg nem tudom kik miért lennének jobbak? Én sem akarom újra a 2008-as időket, amikor Huntelaarokat hoztunk...
jéé valaki emlékszik. :D

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:14

pheco írta:Higuain kevés volt ide, akkor Bony meg nem tudom kik miért lennének jobbak? Én sem akarom újra a 2008-as időket, amikor Huntelaarokat hoztunk...
Csak a kollega arról írt, hogy padra, Benzema mögé hozná valamelyiküket. Arra Higuaín is tökéletes lett volna, csak az neki nem felelt meg. Egy Benzema-Falcao pakk sok lenne. Falcao nem jönne padra, Karim meg nem hiszem, hogy hosszú távon tűrné, hogy csak 2. számú. Persze, ha Falcao ki tudná szorítani. Ezért lenne jó akár egy Huntelaar is, mert padra kell keresni.

Mondjuk én a mellet vagyok, hogy nem kell csere csatár
:mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:04

Higuain kevés volt ide, akkor Bony meg nem tudom kik miért lennének jobbak? Én sem akarom újra a 2008-as időket, amikor Huntelaarokat hoztunk...

Schulcz

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:02

Galacticos, attól hogy te például ismersz 25 focistát, nem biztos hogy leszólni kéne ezeket a játékosokat, hanem inkább tájékozódni, ha már nem ismered őket. Ha viszont az oltogatás volt a célod, akkor gratulálok, ismét egy tökéletes hozzászólás....

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:51

Schulcz írta:Mondjuk, ha hoznának egy Pogba/Kokorin pakkot, egy kurva szót nem szólnék...de akár egy Bony/Wanyama is jó lenne.....de ha így marad, akkor ez karcsú lesz.....
de ezek pogbán kívül kik?
harmadvonalas arcok.
lesülne róluk a mez, inkább legyen szűk de baszott jó keretünk mint megint gagokkal töltsük fel a keretet, aztán ha ég a ház csak csípőre tett kézzel áll.
ha cserecsatárt hoznák és nem nagy nevet akkor egyértelmű hogy adebayort, ő már volt is itt, más stílusú is mint benzema. de ha hozunk csatárt akkor hozzuk falcaot és akkor onnantól kezdve benzema vagy összeszedi magát vagy tényleg padozna.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:08

RealMiki írta:@tucsoki:

Olyan hírek is voltak, hogy Iker a vb után bejelentette a távozását, de Perez nem engedte el.
Egyébként az Iker kérdésben én is azon az oldalon állok, aki szerint nem lehet csak egyik napról a másikra kitenni. Más kérdés, hogy sokszor nem tetszett a viselkedése és jelentősen romlott az imázsa az elmúlt években, de a pénzt mint egy fontos érvet nem tudom komolyan venni; a csapat talán legnagyobb madridistájától nem ezt várnám...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:04

Schulcz írta:Mondjuk, ha hoznának egy Pogba/Kokorin pakkot, egy kurva szót nem szólnék...de akár egy Bony/Wanyama is jó lenne.....de ha így marad, akkor ez karcsú lesz.....
Pogba - Bony pakk. :salute: Asszem el is megyek fifázni. :mrgreen: Örülnék én ennek a kettőnek, de jó, ha Pogbát megtudjuk szerezni.

Ötletem nincs, hogy Perezék mit akarnak, de remélem 1 ember még érkezik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:02

@tucsoki:

Olyan hírek is voltak, hogy Iker a vb után bejelentette a távozását, de Perez nem engedte el.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:01

Lopez...elment rajta a bajnokság?Hát lehet...de az idény elején az a fajta tehetetlenkedést,amit úgy a kp,mint a védelem lenyögött,azt nem lehet DL nyakába varrni,pláne úgy,hogy 100%-os ziccereket hárított még így is...hogy kifütyülte a saját közönsége,még úgy is...hány meccsről beszélünk?38?Persze rajta ment el,naná...
Aztán...mikor DM helyét megtalálta Ancelotti,akkor stabilabb lett a kp,és a kapott gólok számában is megmutatkozott.Kialakított egy rendszert,ami abban nyilvánult meg,hogy a csapat BL győztes lett.Ezen a csapaton annyit kellett volna változtatni,hogy Kroos betöltötse azt az űrt,amit Khedira nem tudott,vagy amihez Alonso már öreg,azt annyi...talán egy csatár Benz mögé,ha a franciával történik valami.
De Perez egójának kellett egy Hamesz,akit 2 éve lehetett volna hozni 30+ ért,csakhogy nem,mert mivel a VB legjobb góllövője lett,(ami ugyan rendben van,csak egy kicsit el kellett volna gondolkodni hogy nem e egy egyszeri,kiugró teljesítmény volt e ez),és felborult minden.
Most újra kell gondolni a felállást,a taktikát,a rendszert...
Nem véletlen hogy az örökbecsű mondás azt tartja:"Járt utat a járatlanért...ne adj föl."Most,Ancelottinak újra kell tervezni mindent.Ne csodálkozzunk hát,hogy egyenlőre döcög a szekér...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:01

Meg hát nincs az a Madridizmus ami miatt csak úgy le mondott volna 40 millióról...
A 40 millió a bruttó, adók, stb, Iker "csak" a nettóját kapta volna a szerződésének hátralévő részéből. De ez már részletkérdés, ez súlyos kiadás lett volna a klubnak. Most van egy évük csapatot keresni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Schulcz

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:00

Ők autófényezők és melegburkolők, de attól még jöhetnek... :D

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:59

Realista24 írta:Ő tegyen szívességet, amiért kirúgják?
Meg hát nincs az a Madridizmus ami miatt csak úgy le mondott volna 40 millióról...
Ez a része érthető, hogy inkább Lopez-t takarították el, az már nekem annyira nem, hogy egyáltalán miért kellett?
Nem érzem úgy, hogy Navas-szal annyival előrébb lennénk, főleg így, hogy elvileg csak a kupában fog védeni.
A padra le lehetett volna ültetni Lopez-t is és akkor nem ment volna el 10 millió. Meg gondolom a fizetése is alacsonyabb volt.
Ráadásul azt a 3 (?) milliót is buktuk, amit annó kifizettünk érte, mert nekünk ingyen kell elengedni...
Pluszba a maradék fizetését is ki kellett fizetni? Gondolom igen, ha már Casillas-nál is ez lett volna.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:59

ők focisták? :hmmm: :lol: vagy csak én maradtam le
Nem illik.

Vissza: