Komoly érv. Vagy 50 átékosnak az Nb1-ben is van 15 meccs per gólos statisztikája attól még nem lesznek Real szintűek.Schulcz írta: Szerintem elég, ő is tudná hozni a 15meccs/1 gól cuccot, amit mostanában a csatárunk..
De azért hajrá Kokorin

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:53
Komoly érv. Vagy 50 átékosnak az Nb1-ben is van 15 meccs per gólos statisztikája attól még nem lesznek Real szintűek.Schulcz írta: Szerintem elég, ő is tudná hozni a 15meccs/1 gól cuccot, amit mostanában a csatárunk..
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:47
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:44
Ezt felhozta hehe asszem, azóta a fél fórum ezt fújja.csabi* írta:padra igazolni eleve hülyeség
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:40
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:34
nem azt mondtam hogy nem láttad, hanem hogy ezek a real madridnak SZERINTEM kevesek, nem elég erősítések még a padra sem.Schulcz írta:Galacticos:
Pogba egyértelmű.
Kokorin egy eléggé jó focista, amellett hogy technikás, nagyon jól fejel, és jól is tartja meg a labdát. Moszkvai csapatok közül, ha te is arra jársz, a Dinamót érdemes nézni, pont miatta. Ráadásul a széleken, és a csatár mögött is tud játszani nemcsak ékként.
Azt azért szerintem át kéne gondolni, ha valaki leír valamit, azt nem feltétlen a levegőből kapkodja, hanem esetleg azért, mert látott valamit, és gondolkodik. Megértem hogy megszaporodtak itt a tizenéves hülyegyerekek a fárasztó hozzászólásaikkal, de én pont nem az vagyok, szóval a stílus az legyen korrektebb a jövőben, ha kérhetem, és akkor én sem írok 25 játékos...
Kokorin simán elférne Benzema mellé. Ennyi.
Jah, nem fogok Youtube videókat linkelni, láttam elégszer tőle teljes meccset....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:25
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:23
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:22
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:19
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:16
huszonötöt se ismerik, ne túlozz.Schulcz írta:Galacticos, attól hogy te például ismersz 25 focistát, nem biztos hogy leszólni kéne ezeket a játékosokat, hanem inkább tájékozódni, ha már nem ismered őket. Ha viszont az oltogatás volt a célod, akkor gratulálok, ismét egy tökéletes hozzászólás....
jéé valaki emlékszik.pheco írta:Higuain kevés volt ide, akkor Bony meg nem tudom kik miért lennének jobbak? Én sem akarom újra a 2008-as időket, amikor Huntelaarokat hoztunk...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:14
Csak a kollega arról írt, hogy padra, Benzema mögé hozná valamelyiküket. Arra Higuaín is tökéletes lett volna, csak az neki nem felelt meg. Egy Benzema-Falcao pakk sok lenne. Falcao nem jönne padra, Karim meg nem hiszem, hogy hosszú távon tűrné, hogy csak 2. számú. Persze, ha Falcao ki tudná szorítani. Ezért lenne jó akár egy Huntelaar is, mert padra kell keresni.pheco írta:Higuain kevés volt ide, akkor Bony meg nem tudom kik miért lennének jobbak? Én sem akarom újra a 2008-as időket, amikor Huntelaarokat hoztunk...
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:04
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:02
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:51
de ezek pogbán kívül kik?Schulcz írta:Mondjuk, ha hoznának egy Pogba/Kokorin pakkot, egy kurva szót nem szólnék...de akár egy Bony/Wanyama is jó lenne.....de ha így marad, akkor ez karcsú lesz.....
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:08
Egyébként az Iker kérdésben én is azon az oldalon állok, aki szerint nem lehet csak egyik napról a másikra kitenni. Más kérdés, hogy sokszor nem tetszett a viselkedése és jelentősen romlott az imázsa az elmúlt években, de a pénzt mint egy fontos érvet nem tudom komolyan venni; a csapat talán legnagyobb madridistájától nem ezt várnám...RealMiki írta:@tucsoki:
Olyan hírek is voltak, hogy Iker a vb után bejelentette a távozását, de Perez nem engedte el.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:04
Pogba - Bony pakk.Schulcz írta:Mondjuk, ha hoznának egy Pogba/Kokorin pakkot, egy kurva szót nem szólnék...de akár egy Bony/Wanyama is jó lenne.....de ha így marad, akkor ez karcsú lesz.....
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:01
A 40 millió a bruttó, adók, stb, Iker "csak" a nettóját kapta volna a szerződésének hátralévő részéből. De ez már részletkérdés, ez súlyos kiadás lett volna a klubnak. Most van egy évük csapatot keresni.Meg hát nincs az a Madridizmus ami miatt csak úgy le mondott volna 40 millióról...
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem