nem azt mondtam hogy nem láttad, hanem hogy ezek a real madridnak SZERINTEM kevesek, nem elég erősítések még a padra sem.Schulcz írta:Galacticos:
Pogba egyértelmű.
Kokorin egy eléggé jó focista, amellett hogy technikás, nagyon jól fejel, és jól is tartja meg a labdát. Moszkvai csapatok közül, ha te is arra jársz, a Dinamót érdemes nézni, pont miatta. Ráadásul a széleken, és a csatár mögött is tud játszani nemcsak ékként.
Azt azért szerintem át kéne gondolni, ha valaki leír valamit, azt nem feltétlen a levegőből kapkodja, hanem esetleg azért, mert látott valamit, és gondolkodik. Megértem hogy megszaporodtak itt a tizenéves hülyegyerekek a fárasztó hozzászólásaikkal, de én pont nem az vagyok, szóval a stílus az legyen korrektebb a jövőben, ha kérhetem, és akkor én sem írok 25 játékos...
Kokorin simán elférne Benzema mellé. Ennyi.
Jah, nem fogok Youtube videókat linkelni, láttam elégszer tőle teljes meccset....
akkor jöjjön falcao és szorítsa ki benzemát.kokorin nem tudom hány éves és most lusta is vagyok megnézni 22-23-24 valahol akörül, nem hiszem hogy jót tenne neki ha elhoznánk kizárólag a padra.
ha meg benzema offos és nem jön csatár akkor is tudjuk pótolni akár jamesszel is, kb ugyanannyi befejező vér an mindkettőbe.