Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta
Re: Kommentáld a híreket
Galacticos, attól hogy te például ismersz 25 focistát, nem biztos hogy leszólni kéne ezeket a játékosokat, hanem inkább tájékozódni, ha már nem ismered őket. Ha viszont az oltogatás volt a célod, akkor gratulálok, ismét egy tökéletes hozzászólás....
- Galacticos
de ezek pogbán kívül kik?Schulcz írta:Mondjuk, ha hoznának egy Pogba/Kokorin pakkot, egy kurva szót nem szólnék...de akár egy Bony/Wanyama is jó lenne.....de ha így marad, akkor ez karcsú lesz.....
harmadvonalas arcok.
lesülne róluk a mez, inkább legyen szűk de baszott jó keretünk mint megint gagokkal töltsük fel a keretet, aztán ha ég a ház csak csípőre tett kézzel áll.
ha cserecsatárt hoznák és nem nagy nevet akkor egyértelmű hogy adebayort, ő már volt is itt, más stílusú is mint benzema. de ha hozunk csatárt akkor hozzuk falcaot és akkor onnantól kezdve benzema vagy összeszedi magát vagy tényleg padozna.
Egyébként az Iker kérdésben én is azon az oldalon állok, aki szerint nem lehet csak egyik napról a másikra kitenni. Más kérdés, hogy sokszor nem tetszett a viselkedése és jelentősen romlott az imázsa az elmúlt években, de a pénzt mint egy fontos érvet nem tudom komolyan venni; a csapat talán legnagyobb madridistájától nem ezt várnám...RealMiki írta:@tucsoki:
Olyan hírek is voltak, hogy Iker a vb után bejelentette a távozását, de Perez nem engedte el.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pogba - Bony pakk.Schulcz írta:Mondjuk, ha hoznának egy Pogba/Kokorin pakkot, egy kurva szót nem szólnék...de akár egy Bony/Wanyama is jó lenne.....de ha így marad, akkor ez karcsú lesz.....

Ötletem nincs, hogy Perezék mit akarnak, de remélem 1 ember még érkezik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
@tucsoki:
Olyan hírek is voltak, hogy Iker a vb után bejelentette a távozását, de Perez nem engedte el.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Lopez...elment rajta a bajnokság?Hát lehet...de az idény elején az a fajta tehetetlenkedést,amit úgy a kp,mint a védelem lenyögött,azt nem lehet DL nyakába varrni,pláne úgy,hogy 100%-os ziccereket hárított még így is...hogy kifütyülte a saját közönsége,még úgy is...hány meccsről beszélünk?38?Persze rajta ment el,naná...
Aztán...mikor DM helyét megtalálta Ancelotti,akkor stabilabb lett a kp,és a kapott gólok számában is megmutatkozott.Kialakított egy rendszert,ami abban nyilvánult meg,hogy a csapat BL győztes lett.Ezen a csapaton annyit kellett volna változtatni,hogy Kroos betöltötse azt az űrt,amit Khedira nem tudott,vagy amihez Alonso már öreg,azt annyi...talán egy csatár Benz mögé,ha a franciával történik valami.
De Perez egójának kellett egy Hamesz,akit 2 éve lehetett volna hozni 30+ ért,csakhogy nem,mert mivel a VB legjobb góllövője lett,(ami ugyan rendben van,csak egy kicsit el kellett volna gondolkodni hogy nem e egy egyszeri,kiugró teljesítmény volt e ez),és felborult minden.
Most újra kell gondolni a felállást,a taktikát,a rendszert...
Nem véletlen hogy az örökbecsű mondás azt tartja:"Járt utat a járatlanért...ne adj föl."Most,Ancelottinak újra kell tervezni mindent.Ne csodálkozzunk hát,hogy egyenlőre döcög a szekér...
Aztán...mikor DM helyét megtalálta Ancelotti,akkor stabilabb lett a kp,és a kapott gólok számában is megmutatkozott.Kialakított egy rendszert,ami abban nyilvánult meg,hogy a csapat BL győztes lett.Ezen a csapaton annyit kellett volna változtatni,hogy Kroos betöltötse azt az űrt,amit Khedira nem tudott,vagy amihez Alonso már öreg,azt annyi...talán egy csatár Benz mögé,ha a franciával történik valami.
De Perez egójának kellett egy Hamesz,akit 2 éve lehetett volna hozni 30+ ért,csakhogy nem,mert mivel a VB legjobb góllövője lett,(ami ugyan rendben van,csak egy kicsit el kellett volna gondolkodni hogy nem e egy egyszeri,kiugró teljesítmény volt e ez),és felborult minden.
Most újra kell gondolni a felállást,a taktikát,a rendszert...
Nem véletlen hogy az örökbecsű mondás azt tartja:"Járt utat a járatlanért...ne adj föl."Most,Ancelottinak újra kell tervezni mindent.Ne csodálkozzunk hát,hogy egyenlőre döcög a szekér...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A 40 millió a bruttó, adók, stb, Iker "csak" a nettóját kapta volna a szerződésének hátralévő részéből. De ez már részletkérdés, ez súlyos kiadás lett volna a klubnak. Most van egy évük csapatot keresni.Meg hát nincs az a Madridizmus ami miatt csak úgy le mondott volna 40 millióról...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ők autófényezők és melegburkolők, de attól még jöhetnek...

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Meg hát nincs az a Madridizmus ami miatt csak úgy le mondott volna 40 millióról...Realista24 írta:Ő tegyen szívességet, amiért kirúgják?
Ez a része érthető, hogy inkább Lopez-t takarították el, az már nekem annyira nem, hogy egyáltalán miért kellett?
Nem érzem úgy, hogy Navas-szal annyival előrébb lennénk, főleg így, hogy elvileg csak a kupában fog védeni.
A padra le lehetett volna ültetni Lopez-t is és akkor nem ment volna el 10 millió. Meg gondolom a fizetése is alacsonyabb volt.
Ráadásul azt a 3 (?) milliót is buktuk, amit annó kifizettünk érte, mert nekünk ingyen kell elengedni...
Pluszba a maradék fizetését is ki kellett fizetni? Gondolom igen, ha már Casillas-nál is ez lett volna.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ők focisták?Schulcz írta:Mondjuk, ha hoznának egy Pogba/Kokorin pakkot, egy kurva szót nem szólnék...de akár egy Bony/Wanyama is jó lenne.....de ha így marad, akkor ez karcsú lesz.....

Nem illik.
-
Mondjuk, ha hoznának egy Pogba/Kokorin pakkot, egy kurva szót nem szólnék...de akár egy Bony/Wanyama is jó lenne.....de ha így marad, akkor ez karcsú lesz.....
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hát de azt nekem ne mondjátok, hogy Khedira bármire is megoldás

Közös megegyezésnek nevezik a szitut amiről szó van. De nem is az elnevezésen van a hangsúly, ha pl. egyik napról a másikra megkattan az elnök és fel akarja bontani egy játékosa szerződését, akkor nyilván nem kell szívességet tennie. Szerintem érezhető szavak nélkül is hogy ez mennyivel másabb szitu...Realista24 írta:Ikernek élő szerződése van, ergó ki kellett volna rúgni, ez pedig ezzel járt volna. Ő tegyen szívességet, amiért kirúgjákMondjuk a "mennyibe került volna" érvet sosem tudtam komolyan venni, ha tényleg madridista, akkor nem fogadja el a pénzt...
Eszembe jutott közben, hogy Iker a krach idején hányszor állt ki és mondta azt: "Madridisták, veletek vagyok amíg élek, ha rosszul megy ha jól!". Na mindegy...
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
mekkora grund lenne márlehet a többiek fogják mondani CA-nak, hogy ha ő kezd akkor mi nem játszunk

jaa,ő is velünk van?én így nem játszok...

amúgy ez kabaré,elképesztő hogy nem tudjuk eladni.
bár az lehet benne hogy nem tudunk/akarunk igazolni és így carlo is látja a kpn a gebaszt.
modric,kroos,alonso oks.
de lenne egy illara,meg egy isco esetleg,és itt le is főtt a kávé.
ez baromira kevés.
ennyi pénznél ez nem erről szól..tetszik,nem tetszik,jó dobálózni hogy madridista stb,de ez óriási pénz.Mondjuk a "mennyibe került volna" érvet sosem tudtam komolyan venni, ha tényleg madridista, akkor nem fogadja el a pénzt...
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ikernek élő szerződése van, ergó ki kellett volna rúgni, ez pedig ezzel járt volna. Ő tegyen szívességet, amiért kirúgják?Mondjuk a "mennyibe került volna" érvet sosem tudtam komolyan venni, ha tényleg madridista, akkor nem fogadja el a pénzt...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk a "mennyibe került volna" érvet sosem tudtam komolyan venni, ha tényleg madridista, akkor nem fogadja el a pénzt...Realista24 írta:Iker szerződésének felbontása 40 millió lett volna. Akár tetszik, akár nem, egy legendát, BL győzelemmel a nyakában nem lehet egyik napról a másikra kitenni.Variáljunk csakJobb ez így
- wZoLee7
lehet a többiek fogják mondani CA-nak, hogy ha ő kezd akkor mi nem játszunk

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jól kibaszol a csapattal.wZoLee7 írta:azt ne mondjátok, hogy DM megy, és Khedira marad...ha holnap kezdő lesz én megse nézem a meccset

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
azt ne mondjátok, hogy DM megy, és Khedira marad...ha holnap kezdő lesz én megse nézem a meccset
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Hát ez igaz, de szerintem DMnál elszakadt valami, mert már kért ő fizu emelést előtte is, de nem adták meg neki, so megsértődött, azóta meg a MU ajánlott neki mindent, de hát gondolom ami őt leginkább megfogta az h fix kezdő lehet ott... szóval igaz, ez egy kicsit másabb dologRealista24 írta:A klub neki is ajánlott emelést, talán valahol 3,5-4,5 között rémlik. Ezt nem akarta elfogadni a hírek szerint. Szerintem nem marad.2. DiMariaval ellentétben az ő rinyálását meghallgatják és megemelik a fizetését, hogy ezzel beindítsa a többi játékos fizu emelési nyavalygását..
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio