ők focisták?Schulcz írta:Mondjuk, ha hoznának egy Pogba/Kokorin pakkot, egy kurva szót nem szólnék...de akár egy Bony/Wanyama is jó lenne.....de ha így marad, akkor ez karcsú lesz.....

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:59
ők focisták?Schulcz írta:Mondjuk, ha hoznának egy Pogba/Kokorin pakkot, egy kurva szót nem szólnék...de akár egy Bony/Wanyama is jó lenne.....de ha így marad, akkor ez karcsú lesz.....
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:54
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:51
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:49
Közös megegyezésnek nevezik a szitut amiről szó van. De nem is az elnevezésen van a hangsúly, ha pl. egyik napról a másikra megkattan az elnök és fel akarja bontani egy játékosa szerződését, akkor nyilván nem kell szívességet tennie. Szerintem érezhető szavak nélkül is hogy ez mennyivel másabb szitu...Realista24 írta:Ikernek élő szerződése van, ergó ki kellett volna rúgni, ez pedig ezzel járt volna. Ő tegyen szívességet, amiért kirúgjákMondjuk a "mennyibe került volna" érvet sosem tudtam komolyan venni, ha tényleg madridista, akkor nem fogadja el a pénzt...
HozzászólásSzerző: miro » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:47
mekkora grund lenne márlehet a többiek fogják mondani CA-nak, hogy ha ő kezd akkor mi nem játszunk
ennyi pénznél ez nem erről szól..tetszik,nem tetszik,jó dobálózni hogy madridista stb,de ez óriási pénz.Mondjuk a "mennyibe került volna" érvet sosem tudtam komolyan venni, ha tényleg madridista, akkor nem fogadja el a pénzt...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:46
Ikernek élő szerződése van, ergó ki kellett volna rúgni, ez pedig ezzel járt volna. Ő tegyen szívességet, amiért kirúgják?Mondjuk a "mennyibe került volna" érvet sosem tudtam komolyan venni, ha tényleg madridista, akkor nem fogadja el a pénzt...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:45
Mondjuk a "mennyibe került volna" érvet sosem tudtam komolyan venni, ha tényleg madridista, akkor nem fogadja el a pénzt...Realista24 írta:Iker szerződésének felbontása 40 millió lett volna. Akár tetszik, akár nem, egy legendát, BL győzelemmel a nyakában nem lehet egyik napról a másikra kitenni.Variáljunk csakJobb ez így
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:36
Jól kibaszol a csapattal.wZoLee7 írta:azt ne mondjátok, hogy DM megy, és Khedira marad...ha holnap kezdő lesz én megse nézem a meccset
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:35
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:27
Hát ez igaz, de szerintem DMnál elszakadt valami, mert már kért ő fizu emelést előtte is, de nem adták meg neki, so megsértődött, azóta meg a MU ajánlott neki mindent, de hát gondolom ami őt leginkább megfogta az h fix kezdő lehet ott... szóval igaz, ez egy kicsit másabb dologRealista24 írta:A klub neki is ajánlott emelést, talán valahol 3,5-4,5 között rémlik. Ezt nem akarta elfogadni a hírek szerint. Szerintem nem marad.2. DiMariaval ellentétben az ő rinyálását meghallgatják és megemelik a fizetését, hogy ezzel beindítsa a többi játékos fizu emelési nyavalygását..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:23
A klub neki is ajánlott emelést, talán valahol 3,5-4,5 között rémlik. Ezt nem akarta elfogadni a hírek szerint. Szerintem nem marad.2. DiMariaval ellentétben az ő rinyálását meghallgatják és megemelik a fizetését, hogy ezzel beindítsa a többi játékos fizu emelési nyavalygását..
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:21
szerintetekkhedira marad
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:07
Csak sporszakmailag egyszerűsítettem be amit zalakrisz írt.Iker szerződésének felbontása 40 millió lett volna. Akár tetszik, akár nem, egy legendát, BL győzelemmel a nyakában nem lehet egyik napról a másikra kitenni. Jött Navas. Casillas elkezd védeni, ha formában van, akkor jól járt a csapat, ha nem, akkor itt van a numerouno Navas, aki be tud ugorni. Legrosszabb esetben jövőre lesz fix 1-es.
Ezzel nem tudom mi a gond.
Én nem is akarok ítéletet mondani rá. Csak most ha marad a tavalyi taktika már pedig szerintem komoly ok nem volt a változásra csak finomításra akkor James nem létező posztal van kb. mint Isco. Váljon be elől annak örülnék. Csak ott se látjuk ugye a helyét a BBC mellett. Valaki látja? Azt le lehetett kb venni, hogy a kaput azért érzi tehát nem kp-ra való semmiképp.Jamest értem is meg nem is, májusban jöhet az ítélet felette.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:50
Diegora csak összeesküvés elméletem van uramR.M.C.F írta:Realista:
ez szép levezetés és egyet értek de továbbra is fennáll a fő kérdés. akkor minek hajtották el lopezt?
Talán iker miatt? igen. López maradt volna. saját nevelés.
probléma? Iker és a pozíciója.
ez egy rohadtul gusztustalan sztori......
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:45
hát ez a bajRealMiki írta: Ráadásul Pogbát nem igazolta le egyetlen nagy csapat sem.
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:40
Iker szerződésének felbontása 40 millió lett volna. Akár tetszik, akár nem, egy legendát, BL győzelemmel a nyakában nem lehet egyik napról a másikra kitenni. Jött Navas. Casillas elkezd védeni, ha formában van, akkor jól járt a csapat, ha nem, akkor itt van a numerouno Navas, aki be tud ugorni. Legrosszabb esetben jövőre lesz fix 1-es.Variáljunk csakJobb ez így
Ha DM és Mendes nyílt lapokkal játszott volna, akkor már rég el lett volna adva vagy megszületett volna már az új szerződés.Bár jobb lett volna 1 hónapja ezt lezongorázni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:40
nekem nincs alabpól bajom a szűk kerettel, BM is szűkített most, Barca is úgy tolta mikor a csúcson voltak, de nálunk nem nagyon látok olyan tehetségeket (lehet nem vagyok eléggé képben..) akik be tudnának ugrani tehermentesíteni/kényszerhelyzetben..nekem ez hiányzik, remélem Zidane majd kifejleszt pár arcot, vagy csak feltolja a fiát...CS0ki írta: Egyébként meg valahol érthető a szűk keret, bár nem egy életbiztosítás, de ez az ára annak, hogy ilyen szintű játékosok vannak nálunk. Így is sok olyan játékos lesz, akinek baja lesz, hogy nem tud eleget játszani, a plusz embereknek tényleg nem jutott volna semmi idő. Ettől függetlenül egy csatárt még azért hozni kéne...
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem