Sami Khedira - 6

Archívum
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sami Khedira - 6

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 26., kedd 9:26

szerintem meg találó. kihasznált egy alkalmi üresedést a posztján, nem volt már ballack vagy frings és nem volt még kroos, gündogan vagy valamelyik bender ahogy írtam. max ilyen borowski, kehl típusok maradtak volna. sokkal jobb a játéka akkor sem volt szerintem, sok köze nem volt a német meneteléshez. ha csak a kp-t nézzük, schweini bombaformában volt, neki csak ott kellett lennie mellette csúnyán fogalmazva
Nem illik.

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. augusztus 26., kedd 9:09

lehet, hogy az egyéniség nem a legmegfelelőbb szó, nem igazán találtam oda valót így korán reggel 9 órakor.
Igen kellett sok tényező, hogy ő odakerüljön, csak az emberek azt nem értik meg, hogy teljesen jogosan várta a helyet és van alapja, hogy odaért. Nem az, hogy "jókor volt jó helyen", mint itt sokan hiszik a fórumon. :/
[FIFA WORLD]

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 26., kedd 8:54

nagy egyéniség :lol: az ballack volt, de őt lerúgták így odafért khedira. nem volt még kroos, gündogan, benderék stb, kis túlzással maradt ő. schweini meg megcsinálta a munka nagy részét
Nem illik.

LeagueofLesbians

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. augusztus 26., kedd 8:50

nem akarok megbántani senkit, de arra a 2010-s VB-re Khedira úgy érkezett mint a németek nagy egyénisége. Egy évvel korábban az u21-s csapattal eb-t nyert és ő volt a csk. Tisztán emlékszek, hogy felemeltem rá a fejem és csak néztem, hogy ki is ez a gyerek, azt a fiatalokból álló társaságot nagyon jól, szervezetten irányította. Igazi vezéregyéniség volt és az egész EB-n kitűnt a játéka, az anglia elleni döntő mérkőzésen játszott eszméletlenül jól.

Szóval ezek a mesék, hogy Khedira jókor volt jó helyen. Ezt felejtsük már el, nem kell etetni a népet itt a hülyeséggel. Tényleg bevallom, hogy az évek alatt csalódás lett a fiú és én sem értem, hogy hol veszett el a tehetség?, tudás út közben, de volt!!

Attól, hogy most nem egy "Real Madrid szintű" játékos még igen is valaki. Szapuljátok napról napra és jönnek a messék, hogy világ életében egy balfasz volt, ami egyáltalán nem igaz ;s

pedig abban a csapatban volt Neuer, Höwedes, Hummels, Özil, Boateng, M. Marin meg talán Aogo...akik odaértek a felnőtt csapathoz és idén megnyerték a VB-t.
[FIFA WORLD]

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. augusztus 26., kedd 8:21

VanillaSky írta:
gondolom a 15 misit senki nem akarja kifizetni most érte. jövőre majd dobbant szép aláírási pénzért.
Nincs benne logika. Ha 15-öt nem adnak érte, akkor kevesebbet kell kérni, ha meg csak ingyen menne, akkor remélem Ancelotti nem köpi szembe magát és kihagyja a keretből is! A Madridnak bármi jobb üzlet annál, hogy itt üljön 1 évig és jövőre szabadon menjen. Azt meg kizárnám, hogy ennek tudatában is ülne Khedira a padon. Szóval vagy Ancelotti nem mondta el neki, hogy nem számít rá (ami újabb ordas nagy hiba) vagy...más lehetőség nincs!
Vagy Di Maria távozásával és Illarramendi látványos partvonalon kívülre kerülésével elfogytak a játékosok a középpályáról, a vezetőségnek már nincs kedve igazolni, így Khedira maradni fog, és megpróbálják év közben rábírni a hosszabbításra, hogy azért ne ingyen lépjen jövőre. Ha pedig nem hosszabbít, csak érte nem zsebelnénk be egy rakás zsét a KHÖD kvartetből.
Merci Zizou!

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 26., kedd 3:15

petiamadridista írta:
egyetértek.
az ő története tipikusan a jókor volt jó helyen esete.
alternatíva hiányában behívták őt.
Lett volna alternativa, csak Lownek nem kellett a magatartasa vegett. Kevin-Prince Boateng.
Vegig jarta az osszes nemet utanpotlaskorosztalyt, es sokaig vart a nagy csapat behivojara, ezert sokaig elutasitotta a Ghanait. Hat Khediranal joval jobb jatekos.
De ugy mindennel egyetertek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 26., kedd 0:29

Én azt mondom, hogy egy csodálatos történet az övé,talán forrest Gump-hoz tudnám hasonlítani...

Olyan mintha Pisti a szombszédból akit világéletében utóljára választottak a csapatba még a Grundon is hirtelen a Real Madridban és a német válogatottban találná magát.

VB győztes BL győztes,stadion van róla elnevezve,szerődés hosszabítást utasít vissza egy Real Madridtól és tárt karokkal várják a Bayern,Chelsea vagy Arsenal féle csapatok...

És a legdurvább az,hogy ezt rajtunk kívül senki nem érzékeli,mindenki dicséri és nagy játékosnak tartják.

Mintha csak mi vettük volna be azt a piros pirulát a mátrixból.
egyetértek.
az ő története tipikusan a jókor volt jó helyen esete.
Eljátszogatott egy Stuttgartban, azon a szinten bőven elég volt amit lehozott, a 2010es Vb-re meg fiatalítottak a németeknél, és alternatíva hiányában behívták őt. Egy jó csapatban a hiányosságai nem voltak feltűnőek, így aztán jött a korszakváltás előtt álló Real Madrid, ahol Mourinhonál elvolt. Azt amire a portugál kérte végrehajtotta, pluszban egy nagyszerű csapatban játszott, lényegileg vetélytárs nélkül. Így maradhatott a válogatottban is, (ahol ha lett is volna konkurense, az mind lesérült :lol: ) és mivel a csapatai általában nyernek, hiszen jó csapatok, így az ő értéke is megnő. Ezután ő már nem nagyon fog Stuttgart szintű csapatokban játszani, pedig kb az a szintje (na jó mondjuk egy Leverkusen) maximum csak levezetés gyanánt. Egy PL top csapatban vagy egy Bayernben lehúz egy jó 4-5 évet, annak a felét a kispadon és a karrierje érdemi része lényegileg le is zárul. Sztárgázsival meg egy halom trófeával, szupermodell barátnővel lelép majd az emberünk a színről.
Baromira irigylem... Lényegileg egyszer megcsinálta a mákot magának, és ezentúl nagyon meg se kell szakadnia egész életében...
Komolyan.. ilyen szempontból egyes karrierista emberek számára komoly példakép lehetne. :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 26., kedd 0:14

Én azt mondom, hogy egy csodálatos történet az övé,talán forrest Gump-hoz tudnám hasonlítani...

Olyan mintha Pisti a szombszédból akit világéletében utóljára választottak a csapatba még a Grundon is hirtelen a Real Madridban és a német válogatottban találná magát.

VB győztes BL győztes,stadion van róla elnevezve,szerődés hosszabítást utasít vissza egy Real Madridtól és tárt karokkal várják a Bayern,Chelsea vagy Arsenal féle csapatok...

És a legdurvább az,hogy ezt rajtunk kívül senki nem érzékeli,mindenki dicséri és nagy játékosnak tartják.

Mintha csak mi vettük volna be azt a piros pirulát a mátrixból.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:58

Khediráról: “Marad, elégedett. Nagyon fontos a csapat számára.” Forrás: Madridom.hu
Ez ugye csak vicc? :lol: :lol:
Nagyon fontos a csapat számára? na jó, én kiégtem. :fpalm: :fpalm:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:36

remélem wenger látja, hogy nem elég stabil a csapata és megadja a hercegnek amit akar. chelsea nem hinném már hogy játszana, más meg nem hiszem hogy most akarná. de nekem mindegy, csak húzzon már el innen ez a lófejű pöcs már elnézést. kevés real játékost akartam ennyire messze látni a csapattól.
Nem illik.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:18

VanillaSky írta:
gondolom a 15 misit senki nem akarja kifizetni most érte. jövőre majd dobbant szép aláírási pénzért.
Nincs benne logika. Ha 15-öt nem adnak érte, akkor kevesebbet kell kérni, ha meg csak ingyen menne, akkor remélem Ancelotti nem köpi szembe magát és kihagyja a keretből is! A Madridnak bármi jobb üzlet annál, hogy itt üljön 1 évig és jövőre szabadon menjen. Azt meg kizárnám, hogy ennek tudatában is ülne Khedira a padon. Szóval vagy Ancelotti nem mondta el neki, hogy nem számít rá (ami újabb ordas nagy hiba) vagy...más lehetőség nincs!
Én egyedül azt tudom csak elképzelni, hogy a herceg és a jövőbeli klubja nem tud megállapodni a fizetése miatt vagy valami apró részletben.
Ezért van még itt.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:14

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:12

Toti írta:
BBeno írta:ezek után nem kell játszatni. ő nem akart csapatot találni magának. elvileg el lett hajtva a francba. akkor most irány a castilla
carlo szavaiból nem úgy jött le, mint akire nem fognak számítani a szezon során.
remélem rendre modric és kroos helyett helyén fog játszani. minél többet. szép szezon lesz.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:09

BBeno írta:ezek után nem kell játszatni. ő nem akart csapatot találni magának. elvileg el lett hajtva a francba. akkor most irány a castilla
carlo szavaiból nem úgy jött le, mint akire nem fognak számítani a szezon során.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:05

Oda is max a lelátóra szurkolni Zizuéknak :lol:
Egyébként el vagyok kenődve ezektől a mai hírektől eléggé, dehát ez van. :(

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:04

ezek után nem kell játszatni. ő nem akart csapatot találni magának. elvileg el lett hajtva a francba. akkor most irány a castilla
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:03

gondolom a 15 misit senki nem akarja kifizetni most érte. jövőre majd dobbant szép aláírási pénzért. fű alatt szerintem már megállapodott a chelsea/arsenal/bayern hármas valamelyikével. a pad végén elfér, de pályán nem igazán szeretném már látni.

mondjuk van még egy hét, addig még változhat a dolog.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 24., vasárnap 13:48

Castillaban nagy erősítés lehetne :shifty:

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 24., vasárnap 13:46

:-@ Nagyon úgy tűnik Rambo folytatja :box: :box: :box: :box: :cens: :vivo: :he: :iszunk: :fpalm: :fpalm: Hihetetlen....

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 3:00

volt írta:“Én engedtem őt el. Nem érdekelt hová megy.” Forrás: Madridom.hu
:lol: :lol: Hatalmas az öreg. :lol:
Jó lenne egy ilyen nyilatkozat már amikor a herceg sikeres átigazolásáról faggatják :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: