Egyetértek, én is így gondolom!Szerintem a Tito nyilatkozat alapján él a záradék és augusztusig 18 milláért vihető.

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 2., vasárnap 11:16
Egyetértek, én is így gondolom!Szerintem a Tito nyilatkozat alapján él a záradék és augusztusig 18 milláért vihető.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 2., vasárnap 11:15
Kérdés, hogy meggyőzhető-e, illetve meg akarjuk-e győzni. De tegnap valaki kifejtette, hogy ha végigjátszotta volna a meccset, akkor is életbe lép a záradék.Anthony írta:Szerintem a Tito nyilatkozat alapján él a záradék és augusztusig 18 milláért vihető.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 2., vasárnap 11:11
Szerintem a Tito nyilatkozat alapján él a záradék és augusztusig 18 milláért vihető.BBeno írta:ha minden igaz akkor a 35 meccsen szerepelt az 58 ból ami pont több mint 60%. ha csak ennyi a feltétel akkor teljesült, viszont ha a játszott perceket nézzük az összes perchez akkor közel sincs 60%. Laligában pl alig 40%-on játszott.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 2., vasárnap 11:08
ha minden igaz akkor a 35 meccsen szerepelt az 58 ból ami pont több mint 60%. ha csak ennyi a feltétel akkor teljesült, viszont ha a játszott perceket nézzük az összes perchez akkor közel sincs 60%. Laligában pl alig 40%-on játszott.ericco írta:Tegnap játszott, így a Barca meccseinek a 60%-n pályára lépett. Már az eredeti (90 millió?), nem a 18 milliós kivásárlási ár érvényes.MorataMartin írta:18 millió euró apró pénz érte.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 2., vasárnap 11:02
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 10:52
akkor a barátnője csak találgatott?Gerr90 írta:Egyrészt senki, soha be nem bizonyította, hogy Casillas valaha is köpött volna.
de ez már 3-4 napja hivatalos. :-)MorataMartin írta:Remek hírek mára! Valdes bejelentette h kitölti a szerződését a Barcánál!![]()
![]()
![]()
szemnyomogatás?Gerr90 írta:a szemnyomogatás,
én nem vagyok teljes mértékben suarez ellen már, mert nagyon jó csatár. viszont ha itt is olyanokat csinálna mint a poolban az elég gáz lenne.Gerr90 írta: Ezektől az emberektől kérdezem, hogy amit Mou csinált az méltó?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 2., vasárnap 10:51
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 2., vasárnap 10:47
a nője köpött, ő meg valószinüleg ikertől tudta. Remélem senki se gondolja komolyan h José azér mellőzte mert csak sejtette h Casillas a ludas. Biztos volt a dolgában.Gerr90 írta: Egyrészt senki, soha be nem bizonyította, hogy Casillas valaha is köpött volna.
a kérdés h mi van a szerződésben, a meccsek 60%-a, vagy a játékperceké. Mert utóbbi azt hiszem nincs meg.ericco írta:Tegnap játszott, így a Barca meccseinek a 60%-n pályára lépett. Már az eredeti (90 millió?), nem a 18 milliós kivásárlási ár érvényes.MorataMartin írta:18 millió euró apró pénz érte.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 2., vasárnap 10:46
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 2., vasárnap 10:45
Legyen igazad, és Perez igazolja le. Méltó válasz lenne arra, hogy lenyúlták előlünk NeymartGerr90 írta:Elvileg a játékpercek 30%-át is meg kellett kapnia, ami nem teljesült (azt hiszem 29,valamennyi jött össze ), szóval marad a 18 millió!
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 2., vasárnap 10:44
Elvileg a játékpercek 30%-át is meg kellett kapnia, ami nem teljesült (azt hiszem 29,valamennyi jött összeericco írta:Tegnap játszott, így a Barca meccseinek a 60%-n pályára lépett. Már az eredeti (90 millió?), nem a 18 milliós kivásárlási ár érvényes.MorataMartin írta:18 millió euró apró pénz érte.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 2., vasárnap 10:40
Tegnap játszott, így a Barca meccseinek a 60%-n pályára lépett. Már az eredeti (90 millió?), nem a 18 milliós kivásárlási ár érvényes.MorataMartin írta:18 millió euró apró pénz érte.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 2., vasárnap 10:28
Aztamindenit... nem vagy kicsit brutálisan elfogult? Egyrészt senki, soha be nem bizonyította, hogy Casillas valaha is köpött volna. Másfelől azért Mourinho minden csak nem ártatlan bárányka.BBeno írta:végre valaki kimondja. casillas is óvódás módjára egyből köpött csak mert nem tetszett neki josé szava. remélem magukba szállnak és rájönnek milyen mezt viselnek mert ebből a nyilatkozaból is látszik hogy José tudta legjobban hogy melyik klubot képviseli és annak megfelelően cselekedett. respect JoséAnthony írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... oa-2250111
Hát kedves Alvaro, nem most kellett volna felébredni...
Ezzel mit akart elérni, menne a Chelseabe, vagy kívánja, hogy a többiek megcsapkodják vizes törölközővel a tusolóba?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 2., vasárnap 10:26
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 2., vasárnap 10:21
Nem nekem szól a kérdés, de én is válaszolnék rá. Azt én is adom, hogy Jupp hamarabb rántaná össze a gárdát, mint Ancelotti, de hosszútávra nálam egyikük sem kívánt opció. A Jupp-féle fegyelemre nagyon szükségünk lenne, de hogy meddig lenne fenntartható, az más kérdés. Ancelotti is szigorú, de ő nagyon jól kijön a játékosaival, így ebből a szempontból hosszabb távon ő lenne a megfelelőbb. De Ancelotti csapatai nem elég stabilak hosszútávon, és Ancelotti nem igazán jól nyúl bele a meccsekbe sem. Nála a meccsre kidolgozott taktika nagyban meghatározza a meccs kimenetelt, és ha abban hiba van, akkor pontvesztés, vereség majdnem biztos.Mit mondasz mester, melyik edző bá jöjjön? Melyik passzolna ide most inkább? Szerintem Jupp előbb faragna most itt értelmes csapatot, de hosszútávra nem biztos, hogy ő lenne a jó megoldás.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 2., vasárnap 10:08
végre valaki kimondja. casillas is óvódás módjára egyből köpött csak mert nem tetszett neki josé szava. remélem magukba szállnak és rájönnek milyen mezt viselnek mert ebből a nyilatkozaból is látszik hogy José tudta legjobban hogy melyik klubot képviseli és annak megfelelően cselekedett. respect JoséAnthony írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... oa-2250111
Hát kedves Alvaro, nem most kellett volna felébredni...
Ezzel mit akart elérni, menne a Chelseabe, vagy kívánja, hogy a többiek megcsapkodják vizes törölközővel a tusolóba?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 2., vasárnap 10:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 2., vasárnap 9:55
mért kéne elfogadnia?Így van; plusz hozzátette, hogy a srácnak el kell fogadnia, hogy a posztján óriási a konkurencia, akik közül többen a világ top 5-be tartoznak!
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 9:46
mért ancelotti olyat nyilatkozott hogy neki kell cavani?BBeno írta:azért írtam hogy jöhet cavani mert őt akarja mindenképpen ancselotti. nálam is egyértelmű favorit suárez.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 2., vasárnap 9:45
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem