Luka Modrić
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Luka Modric - 19
Szerintem ez téves. 44/49 volt, lecseréléskor írták.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az megvan h 100%-osan passzolt?
Xavi who?

Xavi who?

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Menni fog az a god mode már tavaszra, tegnap mutatott is egy kicsit belőle

-
Lassan a God Mode-ot be kellene újra nyomni, mert nem lesz ez így jó.
- nmate
Konkrétan új emberek veszik körül James és Kroos személyében. Szerintem nincs miert aggódni, osszeszokik a jatszopajtikkal, aztán mehet a zsuga. A baj áprilisban lehet, hogy nincs minőségi cseréje. El fog fáradni.
Azért neki relatíve rövid volt a VB, olyan hulla fáradt csak nem lehet. Sokat játszott tavaly, de nincs még 30, bírnia kéne. Az a tény, hogy egyszerűáen gyengén játszik, nincsenek meg azok a jó kis megindulások, nem szerez túl sok labdát, meglepően pontatlanul tud passzolni. Nagyon nem állt össze még ez a középpálya.

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Hulla fáradt az emberünk, ennyi az egész. Az előző szezont végignyomta, gyakorlatilag csere nélkül, utána a vb-n a horvátokat is neki kellett mozgatnia. Kevés volt a pihenője, de majd a lazább meccseken pihenhet... OHWAIT, megint nincs cseréje

Ha már sokakat szídnak ide is jöjjön egy kicsi. Sajnálom, h ezt kell írnom, de az új idényben eddig nem nagyon volt értelmes megmozdulása és az a baj, h nem csak támadásban, de eddig védekezésben és akarásban se látom rajta azt amit régen. Azért jó lenne, ha egy Bl győzelemtől nem laknának ennyire jól.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A hajában volt az ereje...Kerlon írta:Jelenleg csak eggyel többen vagyunk vele is. Nagyon gyengén kezdte az új idényt...nmate írta:Ki nem szarja le. Inkább megnézem még egyszer rom7ooo új videóját róla, és pofánröhögök mindenkit, aki szerint nem a legjobb(jó, Yaya, tudom...)

Jelenleg csak eggyel többen vagyunk vele is. Nagyon gyengén kezdte az új idényt...nmate írta:Ki nem szarja le. Inkább megnézem még egyszer rom7ooo új videóját róla, és pofánröhögök mindenkit, aki szerint nem a legjobb(jó, Yaya, tudom...)

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Özil anno a szuperkupáról volt, ha jól emlékszem.
- Galacticos
honnan lesz eltiltva?
a következő spanyol szuperkupáról, a spanyol kupáról v bajnokiról?
a következő spanyol szuperkupáról, a spanyol kupáról v bajnokiról?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Tavaly Toure volt a legjobb. számomra ez nem is lehet vita téma.....mindenkinél jobb volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
Ki nem szarja le. Inkább megnézem még egyszer rom7ooo új videóját róla, és pofánröhögök mindenkit, aki szerint nem a legjobb
(jó, Yaya, tudom...)

Valószínűleg így van, de ennek nem így kellene lennie
Ezen a fórumon mindenki elismeri, máshol viszont alig. Még olyan emberek is vannak akik a kezdőből való kiszorulását jósolják
Ezen a fórumon mindenki elismeri, máshol viszont alig. Még olyan emberek is vannak akik a kezdőből való kiszorulását jósolják
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
nem kapja meg, mert itt van. majd ha el lesz adva és jön egy újabb méregdrága emberke, akkor majd hirtelen el lesz ismerve széles körben. mondjuk legalább a horvát nem érdemtelenül. de szerintem mivel jobb mindkét említett játékosnál, így modric nem lesz beáldozva. legalábbis remélem.wxyz írta:Özil a világ legjobb irányítója, Di María a csapat legjobbja, az egyik legjobb játékos a világon
Ő viszont ezeknek a dicséreteknek jó, ha a töredékét kapja. Pedig rajta nem múlik semmi, az előző szezonban még gyenge meccset sem láttam tőle
Ez számomra elég elszomorító
Özil a világ legjobb irányítója, Di María a csapat legjobbja, az egyik legjobb játékos a világon
Ő viszont ezeknek a dicséreteknek jó, ha a töredékét kapja. Pedig rajta nem múlik semmi, az előző szezonban még gyenge meccset sem láttam tőle
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Meddig volt szerződése amúgy? '16-ig?
Ezt a 4 évet lazán lehozza ezen a szinten, utána meglátjuk majd.
Kroossal mit fognak ezek ketten művelni.......
Ezt a 4 évet lazán lehozza ezen a szinten, utána meglátjuk majd.
Kroossal mit fognak ezek ketten művelni.......

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23