Ángel di María - 22

Archívum
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Ángel di María - 22

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 24., vasárnap 1:50

Matt009 írta:akinek az elmúlt szezon sikerreit leginkább köszönhetjük.
Felejtsd már el ezt. Nem tudom miért lett ő a legjobb játékosnak mondva. Megnéztem volna a csapatot CR vagy Modric nélkül, Ramos fejeseiről már nem is beszélve.
Matt009 írta:Dm felháborodása abszolút jogos, és a vezetőség (PEREZ) hibája, hogy egy ilyen játékost a pénzéhes senkiházi ügynöke távozásra bírt.
Akkor lenne jogos, ha eddig nem lett volna fizuemelése. De egy nem túl nagy teljesítményre kért emelést, kapott is, utána 1 évig meg híg fos volt amit művelt. Volt egy jó féléve és egyből megint emelés. Ezzel az erővel Pepe, Ramos, Modric, CR is kaphatna, mert jók voltak és a te szavaiddal élve nekik köszönhettük leginkább a sikert.

Ja és tudtommal kapna emelést, csak nem 8 millióra emelnék. Arról nem is beszélve, hogy marketing értéke meg sem közelíti James-ét, ami sokat számít a fizetések tekintetében.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 24., vasárnap 1:40

Itt nem arról van szó, hogy ki lesz a kezdő, vagy ki a csere, mert az nyilvánvaló, hogy DM kezdő lenne maximum Október végére. Itt a presztizsről van szó, méghozzá arról a presztizsről, amit DM az elmúlt években kiharcolt magának, és nem a presztizséhez méltóan kezelte őt a vezetőség. Ehhez jön Mendes pénzéhsége, ami miatt telebeszélte hülyeséggel DM fejét, és tessék itt van a krízishelyzet, Mert nem lett megbecsülve egy játékos, aki körülbelül azon 3-4 játékos egyike, akik érdemesek erre a kibaszott fehér mezre, és az elmúlt szezonban korrekt, értékelhető teljesítmény nyújtottak.

Az meg szánalom, hogy egy 5 meccses játékos dupla akkora fizetéssel kezd itt, mint az a játékos, akinek az elmúlt szezon sikerreit leginkább köszönhetjük. Dm felháborodása abszolút jogos, és a vezetőség (PEREZ) hibája, hogy egy ilyen játékost a pénzéhes senkiházi ügynöke távozásra bírt.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. augusztus 23., szombat 23:41

Én szerintem nem csak pénzről van szó de mindegy. Di Maria nem menne el, ha nem jött volna a nyakára James. Az elmúlt 3 meccs talán megerősítette őt is a jóslataiban, hogy ő neki nem lesz bérelt helye a csapatban. Nyilván már meg volt beszélve, hogy elmegy, meg később kezdte el a felkészülést, blabla. Ne mondjátok, hogy mekkora gyökér amiért nem veszi fel a kesztyűt a csapatba kerülésért, mert azt gondolom tavaly épp eleget tett érte, hogy idén alapkezdő legyen.

James, Bale, CR, Benzema biztos kezdők. Előbbi kettő az áruk miatt, utóbbi a posztja miatt. Ezt DM is tudja. Így pedig nagyon leszűkültek a lehetőségei. Nyilván James az ő helyén fog játszani, mivel nincs máshol hely. Modric és Kroos helye is stabilnak látszik. Kérdés persze, hogy Kroos meddig játszik, mert Xabi lassan kiszorítja. :lol: :lol:

Egy szó mint száz, nem hibáztatom Angelt, jól kicsesztek vele, ahogy a múltban a több sztárjátékosunkkal, lehetne nevekkel dobálózni.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 23., szombat 21:47

sentry írta:...
Leírják az emberek a véleményüket és igen találgatnak is, hogy miként alakul egyes játékosok sorsa, összefüggéseket keresnek stb.. Kb erről szól a fórum 80%-a főképp a nyári igazolási szezonban. Élet sem lenne itt enélkül a spekulációk nélkül.

Amennyiben nem megfelelő a színvonal majd a modik intézkednek ha meg így nem tetszenek az írások akkor ne olvasd.

:cheers:
de ha az MU letesz érte tényleg közel 70et, akkor legyen velük boldog.
Na ezzel viszont egyetértek. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 21:43

ezért a 4 játékosért kiadtunk 235 millió eurót szóval úgy gondolom hogy mendesnek igen jó tárgyalási alapja van nálunk.
Senki nem mondta, hogy nincs jó tárgyalási alapja, de egy Cét ne vegyünk már egy kalap alá a többivel. Semmilyen tekintetben.
és ebből látszik hogy dimaria meggyőzhető lenne a maradásról mert a MU a vételár miatt esélyes a transzferben. akkor már mendes odaszól nekik hogy ennyit kérünk. miért ne? bepróbálják , hátha, és a MU úgynézki megadja.
Nem, a MU azért esélyes a transzferben, mert azzal többet fog keresni Mendes, semmi másért.

Ez vagy tetszik vagy nem és lehet mutogatni Pérezre, ha az egyszerűbb. Pérez egy klubot képvisel, ahol szabályok vannak. Nagyjából abban is biztos vagyok, hogy a bérsávok, emelések, stb, mind le van fektetve, hogy mikor, miért és hogyan módosíthatók.
Na, azt egy DM kedvéért nem rúgják fel, emlékezz csak vissza mi volt Cével.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 23., szombat 21:41

Épp akartam írni, hogy még 4 évig szerződése van, szóval elég jó helyzetben van a tárgyalást tekintve a Madrid. Ehhez képest még adtak volna neki fizuemelést, nem is keveset(a hírek szerint). Ennél többet nem hiszem, hogy tennie kellett volna Pereznek. Jelen helyzetben nem örülnék, ha lelépne, de ha az MU letesz érte tényleg közel 70et, akkor legyen velük boldog.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 23., szombat 21:38

Top játékosainkat? Kit? Cét, Jamest hagyjuk egyelőre. Pepe meg Coentrao, aztán kifújt.

8 millióval lehet csak partiba a MU? ez lehet, hogy igaz.
De aki annyira menni akar, főleg, hogy kérvényezi az átigazolását, az megy kevesebbért is, ilyen szempontból mindegy, hogy MU, PSG vagy Juventus.
ezért a 4 játékosért kiadtunk 235 millió eurót szóval úgy gondolom hogy mendesnek igen jó tárgyalási alapja van nálunk.

és ebből látszik hogy dimaria meggyőzhető lenne a maradásról mert a MU a vételár miatt esélyes a transzferben. akkor már mendes odaszól nekik hogy ennyit kérünk. miért ne? bepróbálják , hátha, és a MU úgynézki megadja.

Egyet :cens: ne felejtsetek el. A Klub >>>>>> akármilyen játékost.
élő példája iker.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 23., szombat 21:37

Már megint mindenki jobban tud mindent, mint Madridban az illetékesek.
Már megint spekuláltok és fikáztok mindent.

Egyet :cens: ne felejtsetek el. A Klub >>>>>> akármilyen játékost.

Megint jön a sok megmondóember..... most épp Perez a hibás..... de azt se tudjátok mi van a háttérben, de megy az ostoba fikázás ezerrel. Rohadt unalmas!

Ezzel az egész fórumot a béka segge alá süllyesztve. Gratulálok! :agree: :ike:

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 23., szombat 21:35

Realista24 írta:
Meddig is van szerződése jelenleg? 2016 vagy 2017?
2018-ig írt alá.
Hú akkor lehet még ledolgozhatott volna 1-2 szezont mielőtt ríni kezdett. :lol:
De ez már elég sok összetevős... a nyakára hozott plusz emberektől kezdve Mendesig stbstb..

Na még 1 hét is kiderül minden...

:hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 21:32

2018-ig írt alá.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 23., szombat 21:31

Szóval max jövőre lenne esedékes neki vagy már idén?

Azt értem, hogy mindenképpen a Realnak ez plusz költség, de szerintem a fizetésemelés így is úgyis jár. Itt a mértéken van inkább a vita "asszem mindenféleképpen" :D

Egyébként a 8 milla még szerintem túlzás lenne... Bár ugyanúgy a franciának is annak érzem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 21:27

BBeno írta:én is pont ezt akartam írni. nem külsős mendes. a top játékosainkat tartja el és ezzel mi őt. azért az a mu 8-at mert csak ezzel lehetnek partiban ellenünk. idén nem lesz nekik BL ki akarnak oda menni? csak a pénz miatt mennek oda.ha perez spúrkodj dimarián. szépmunka.
Top játékosainkat? Kit? Cét, Jamest hagyjuk egyelőre. Pepe meg Coentrao, aztán kifújt.

8 millióval lehet csak partiba a MU? ez lehet, hogy igaz.
De aki annyira menni akar, főleg, hogy kérvényezi az átigazolását, az megy kevesebbért is, ilyen szempontból mindegy, hogy MU, PSG vagy Juventus.
Gondolom szar dolga van a Real Madridnál szegénynek. :'(

Láncreakcióhoz vezethet, veszélyes dolgot csináltak, nem jött be, költöznek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 23., szombat 21:24

én is pont ezt akartam írni. nem külsős mendes. a top játékosainkat tartja el és ezzel mi őt. azért az a mu 8-at mert csak ezzel lehetnek partiban ellenünk. idén nem lesz nekik BL ki akarnak oda menni? csak a pénz miatt mennek oda.ha perez spúrkodj dimarián. szépmunka.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 23., szombat 21:21

Szerinted a Real Madridnál diktálhat egy külsős?
Egy külsős? Nem, de ez a spermaputtony Mendes mióta számít külsősnek? :lol: Nagyjából mi tartjuk el, hogy rohadna meg!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 21:20

Aztán ha kivárja a szerződése végét és nem hosszabít és elmegy úgy akkor aztán majd lehet lesni, hogy hopp 50 misi ugrott a számláról amit az eladásából nyertünk volna...
Nem véletlenül tárgyalja újra a klub a szerződéséket azok lejárta előtt két évvel.
Mert nem adtuk meg neki az évi 3x1 milla pluszt :lol:
Nem kell mindent elhinni, de nézzük meg egy másik szempontból is.

Jelenleg kap 3-3,5 milliót, ami nagyjából bruttó 5-6 körül van a klubnak.
Az új szerződése (nettó 5) értelmében ez 10,5 körül mozogna, 6 vagy 8 milliónál 12,5-16,5 millió.
Ez évi plusz 5 millió a Real ajánlata esetén. 7-10 millió, ha az ő igényeiket nézzük.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 23., szombat 21:15

cart írta:És ha megkapná, akkor mi lenne? A többiek is joggal jönnének azzal, hogy ők is kérnek egy kis plusz pénzt...
Ott van a szerződése, amit aláírt 2 vagy nem tudom hány éve. Ahhoz kéne tartania magát, aztán örülnie, ha esetleg egy kis emeléssel díjaznák a teljesítményét.
Ez nem így működik közel sem. Aztán ha kivárja a szerződése végét és nem hosszabít és elmegy úgy akkor aztán majd lehet lesni, hogy hopp 50 misi ugrott a számláról amit az eladásából nyertünk volna... Mert nem adtuk meg neki az évi 3x1 milla pluszt :lol:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 23., szombat 21:07

És ha megkapná, akkor mi lenne? A többiek is joggal jönnének azzal, hogy ők is kérnek egy kis plusz pénzt...
Ott van a szerződése, amit aláírt 2 vagy nem tudom hány éve. Ahhoz kéne tartania magát, aztán örülnie, ha esetleg egy kis emeléssel díjaznák a teljesítményét.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 21:01

Nem fog maradni, Mendesnek kell a lóvé.
Az átigazolási díj 20%-a is az övé :lol: Jamesból nem jutott elég neki :|
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 23., szombat 20:59

Realista24 írta:Itt nem az egy millión van a hangsúly, hanem Mendesen.
Di María kapott egy korrekt ajánlatot.
Most a fizetése 3 vagy 3,5 millió. Ezt emelték volna 5-re, aztán majd hatra. Erre Mendes rámondja, hogy alamizsna, és diktálni akar. Szerinted a Real Madridnál diktálhat egy külsős?
Egyébként ezt a 6 milliót sem tudom komolyan venni, hogy beérték volna ennyivel, mert nem véletlen kínál a MU 8-at.
Persze, azért Mendesnél illetve az ügyfelein nem egyszer kijött már ez, h amint 10 ft-al valamelyik klubtól többet lehet kicsikarni ő megy mint a meszes érte..

Nem tudom... ez az 5 persze nem azt mondom olyan rossz... ha meg bízik magában meg mittudomén akkor ha lehoz még 2-3 hasonló vagy jobb szezont mint idén úgyis fogják díjazni ismét...

Én azért remélem elfogadja az ajánlatot és végül marad. Ha nem akkor pedig még egy valakivel erősödik a csapat mert kellene fog helyette valaki szerintem ez nem kérdés.

ui: azért a 6-ot csak megadnám neki ha ennyivel valóban beérné :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fuentealbilla 2014. augusztus 23., szombat 21:01-kor.

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 23., szombat 20:53

majd amikor nem tudjuk mi/ki hiányzik a csapatból, ő lesz az..... :coffee:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Vissza: