Hát kedves Alvaro, nem most kellett volna felébredni...
Ezzel mit akart elérni, menne a Chelseabe, vagy kívánja, hogy a többiek megcsapkodják vizes törölközővel a tusolóba?

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 2., vasárnap 10:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 2., vasárnap 9:55
mért kéne elfogadnia?Így van; plusz hozzátette, hogy a srácnak el kell fogadnia, hogy a posztján óriási a konkurencia, akik közül többen a világ top 5-be tartoznak!
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 9:46
mért ancelotti olyat nyilatkozott hogy neki kell cavani?BBeno írta:azért írtam hogy jöhet cavani mert őt akarja mindenképpen ancselotti. nálam is egyértelmű favorit suárez.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 2., vasárnap 9:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 9:44
jó, ez most nem jött át BenőBBeno írta:jajj már egyértelmű suárez mellett vagyok
Csak egy szó a maffiának és Nápolyban gép sem szállhat leBBeno írta:nagyon bízom abban a hírben hogy benitez csak úgy írt alá a napolihoz ha cavanit megtartják. ebben bízom.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 2., vasárnap 9:37
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 9:35
Számomra viszont kétségtelen, hogy Suarez jobb lenne.BBeno írta:jöhet cavani kell a francnak egy suárez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 2., vasárnap 9:33
Frusztráció...Mourinho...100 pont. :-)Valamilyen szinten igaza is van, de kérdem én, már 1 hónapja megnyerték a ligát, volt még vagy 5 forduló utána, mért nem játszatta a csoda barca ifiket? Akkor is Iniesta, Xavi, stb, a sztárok nyomatták. Ezzel elég szar üzenetet küldött a fiataloknak szerintem.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 2., vasárnap 9:31
Valamilyen szinten igaza is van, de kérdem én, már 1 hónapja megnyerték a ligát, volt még vagy 5 forduló utána, mért nem játszatta a csoda barca ifiket? Akkor is Iniesta, Xavi, stb, a sztárok nyomatták. Ezzel elég szar üzenetet küldött a fiataloknak szerintem.madridronie írta:Így van; plusz hozzátette, hogy a srácnak el kell fogadnia, hogy a posztján óriási a konkurencia, akik közül többen a világ top 5-be tartoznak!
Ja mert Suárez az ördög ugye, Cavani meg az angyali jógyerek. Meg lehet nézni mit leművelt Chiellinivel a Juve meccsen. De neem, Suárez a vámpír, nemkell ide..BBeno írta:jöhet cavani kell a francnak egy suárez.![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 2., vasárnap 9:24
Így van; plusz hozzátette, hogy a srácnak el kell fogadnia, hogy a posztján óriási a konkurencia, akik közül többen a világ top 5-be tartoznak!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 2., vasárnap 9:19
Na akkor a régi-új elnökünk hivatalosan is megvan (lejárt a jelöltállítási határidő és csak Perez papa jelentkezett), kedden 13.00-kor beiktatás! Hala Florentino, Hala Madrid!!!Se cerró el plazo y Florentino será presidente el martes
No se presentaron más candidaturas que la del actual presidente, que seguirá otros cuatro años como máximo dirigente del Real Madrid.
Így van; plusz hozzátette, hogy a srácnak el kell fogadnia, hogy a posztján óriási a konkurencia, akik közül többen a világ top 5-be tartoznak!Na, Tito a meccs után elmondta, hogy Thiagóra számítanak, de a döntés az övé.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 8:39
R.M.C.F írta:Gondolom ő a vésztartalék,és szeretne jönni,de ancelotti a prioritás.....carlo a héten kell hogy rendezze az ügyét keláffival,ha sikerül,és perezt hétfőn iktatják mint a beadványokat,akkor kedden meglesz a trénerünk....ha carlo addig nem,akkor szerintem jupp.....addig vár az öreg,ha igen,még megoldja,ha carlo lesz akkor meg befejezi.
Szerintem. Kedden minden kiderül.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 2., vasárnap 7:42
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 23:40
Én reménykedek Ancelotti érkezésében...Realista24 írta:Jupp ma nem beszélt, kedden fog sajtótájékoztató tartani, ahol beszél a jövőjéről...vagy nem.
Titokzatos az öreg :-)
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 23:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 23:26
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 1., szombat 22:25
Abban az egyben egyetértek veled, hogy menjen kölcsönben. Neki most folyamat kezdőnek kellene lenni, hogy fejlődjön. Alapjáraton szélső, és se CR mellett, se pedig Bale(?) mellett ez nem valósulna meg úgy érzem. 1 évre simán átadnám a Leverkusennek például.nmate írta:Jesé menjen csak kölcsönbe, nem akkora szám, hogy maradnia kelljen. Egy kisebb csapatban szépen kibontakozhat.
Csak ha tényleg híján leszünk támadónak, akkor maradjon.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 22:20
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 1., szombat 22:18
Hát...személy szerint kapuban még nem láttam, lehet ott is elég jól elboldogulbale meg bárhol eljátszik,csak védeni nem tud.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 1., szombat 22:08
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem