Ez most nem szép gondolat tőled.R.M.C.F írta:Lefogatnám az öltözőben és tele tömném a száját pénzzel.....
Lehet gyűjt valamire vagy ilyesmi azért kell az emelés + neki is gondolnia kell a családjára is.

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 23., szombat 21:50
Ez most nem szép gondolat tőled.R.M.C.F írta:Lefogatnám az öltözőben és tele tömném a száját pénzzel.....
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 23., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 23., szombat 21:45
HozzászólásSzerző: mohaola » 2014. augusztus 23., szombat 20:28
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 23., szombat 19:49
Sztm idén még marad dortmundban.tubatibi írta:Most mi ez a Reus-os téma? Csak én nem látok semmilyen hírt vele kapcsolatban?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 23., szombat 19:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 19:14
Ezt mondta, de a Cope szerint apró ferdítés.dannen írta:de most mik ezek a hírek , hogy khedira engedély nélkül ment el meg büntetést kap? nem erre nyilatkozta carlo, hogy ő engedte el?
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 23., szombat 16:27
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 16:24
Reus szerintem képes lennee DiMaria posztján iszonyat jól helytállni bár kétlem ,hogy letudnánk igazolni akkor viszont James helyét kéne átgondolni.dannen írta:hát ja, csak ő hiányzik még a padunkrólLadislao Suarez írta:Ha Reus tényleg jön azért járna aÓriási fogás lenne és több poszton is bevethető
![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 23., szombat 16:13
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 22., péntek 21:51
Galacticos írta:aha de én indokolni is tudom iscot.ziro4vr írta:ami neked isco az nekem ő szóval szerintem ne menjünk bele..![]()
és te?
én arra még régebben wilsheret néztem, de nem kell sérülős.ziro4vr írta:amúgy most a tervem, hogy majd pár év múlva ő veszi át modric helyét, de ezt még ne reklámozd...
majd isco átveszi az ő helyét is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 22., péntek 21:49
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 22., péntek 21:45
aha de én indokolni is tudom iscot.ziro4vr írta:ami neked isco az nekem ő szóval szerintem ne menjünk bele..
én arra még régebben wilsheret néztem, de nem kell sérülős.ziro4vr írta:amúgy most a tervem, hogy majd pár év múlva ő veszi át modric helyét, de ezt még ne reklámozd...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 22., péntek 21:43
ami neked isco az nekem ő szóval szerintem ne menjünk bele..Galacticos írta: gündogan?
minek?
még két éve mikor a bl döntőn gólt lőtt azt mondom oké akkor abba a szezonba tényleg fasza volt...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 22., péntek 21:42
én lesném már, de majd csak akkor lesz ez mikor valami kis csöves csapat ellen nyomatjuk így őket és majd jön a duma hogy "hát ellenük könnyű".ateeemadrid írta:azt majd lestek amikor az isco modric kroos kpval megalázunk mindenkit.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 22., péntek 21:41
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 22., péntek 21:40
öreg.Géci írta:Pogbánál jobb nálam csak Yaya lenne, de az már olyan kategória amit a FIFA se engedne
gündogan?ziro4vr írta:pogba, yaya, vidal, gündinnyó ezek az opciók, perez választhat
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 22., péntek 21:39
Jelenre gondoltam. Nálam is Pogba a prioritás.Realista24 írta:Pogba a jövő, Yaya már nem kéne nekem.Géci írta:Pogbánál jobb nálam csak Yaya lenne, de az már olyan kategória amit a FIFA se engedne![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 22., péntek 21:37
Pogba a jövő, Yaya már nem kéne nekem.Géci írta:Pogbánál jobb nálam csak Yaya lenne, de az már olyan kategória amit a FIFA se engedne![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 22., péntek 21:36
pogba, yaya, vidal, gündinnyó ezek az opciók, perez választhatGéci írta:Pogbánál jobb nálam csak Yaya lenne, de az már olyan kategória amit a FIFA se engedne![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem