HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 24., vasárnap 20:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 24., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:23
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 24., vasárnap 3:17
Akkor majd most. Megyek is tippmixelni délután. Nagy számok törvénye alapján...Realista24 írta:A Real 29 éve nem kapott ki bajnoki nyitányon hazai pályán. Lehet fogadni
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. augusztus 24., vasárnap 3:03
Néhány órája már láttam az esetet, most sokadszor is visszanézve érthetetlen... Méltóképp kezdődik tehát a spanyol bajnoki szezon, az első szuperkupameccs csak a bemelegítés volt, fogalmatlan bábuk...ferni írta:de ez totál no comment volt... Iraizoz gólját nézzétek vissza... még látni se lehetett sehol se szabálytalanságot... nem véletlen lett elfújva a meccs sztem....LaMartin írta:Hát, besza*ás, malaga-bilbao 1-0
6 perc hosszabbítás. 95. perc, Iraizoz, a Bilbao kapusa gólt fejel(!!), erre a kicseszett bíró nem adja meg-hogy miért, az rejtély. Rá egy percre a Malaga kapusa úgy elkaszálja az egyik támadót, hogy nekem fájt, erre ez a nagyon okos ember(azt hiszem Mateu Lahoz) kifelé ad szabadrúgást...
(Hozzáteszem,én a Bilbaonak szurkoltam, de ez nem elfogultságból volt, mindkettő esetnél hatalmasat tévedett)
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 23., szombat 22:58
de ez totál no comment volt... Iraizoz gólját nézzétek vissza... még látni se lehetett sehol se szabálytalanságot... nem véletlen lett elfújva a meccs sztem....LaMartin írta:Hát, besza*ás, malaga-bilbao 1-0
6 perc hosszabbítás. 95. perc, Iraizoz, a Bilbao kapusa gólt fejel(!!), erre a kicseszett bíró nem adja meg-hogy miért, az rejtély. Rá egy percre a Malaga kapusa úgy elkaszálja az egyik támadót, hogy nekem fájt, erre ez a nagyon okos ember(azt hiszem Mateu Lahoz) kifelé ad szabadrúgást...
(Hozzáteszem,én a Bilbaonak szurkoltam, de ez nem elfogultságból volt, mindkettő esetnél hatalmasat tévedett)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 23., szombat 22:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 23., szombat 22:08
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2014. augusztus 23., szombat 20:57
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 23., szombat 17:01
Én idén szeptember közepére teszem.R.M.C.F írta:dzsi91 írta:Egyébként a gyengébb idegrendszerűeknek nem árt majd belekalkulálni ,hogy akár korán ponthátrányba is kerülhetünk a bajnokságban ugyanis a 2ik fordulóban Sociedadba látogatunk utána pedig az Atletico-t fogadjuk... Ezek kemény meccsek simán bennevan a pontvesztés.De gondolom már a 3ik forduló után is világvége hangulat lesz ha nem lesz meg a 9 pont.
minden évben világvége van....a kérdés hogy szept vége vagy okt eleje.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 23., szombat 16:33
dzsi91 írta:Egyébként a gyengébb idegrendszerűeknek nem árt majd belekalkulálni ,hogy akár korán ponthátrányba is kerülhetünk a bajnokságban ugyanis a 2ik fordulóban Sociedadba látogatunk utána pedig az Atletico-t fogadjuk... Ezek kemény meccsek simán bennevan a pontvesztés.De gondolom már a 3ik forduló után is világvége hangulat lesz ha nem lesz meg a 9 pont.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 23., szombat 14:57
Ja, hát a csupa szív csapat épp úgy odavág meg színészkedik, ha kell, de ők csupa szívek. <3 Semmivel se különb az Atletico, amit csinálnak az az, hogy tördelik a játékot, remekül szűkítik a területeket és próbálnak gyorsan kontrázni.VanillaSky írta:Az Inter meg a Chelsea saját bajnokságukban legtöbbször bajnokesélyesek, az Atma meg a zabigyerek a spanyoloknál. A legkisebb királyfi felemelkedését a gonosz nagytesók legyőzése által meg közkedvelt történet már elég régóta. Egyszerűen az Atma tipikus underdog csapat volt, egy kocanézőnek ők lesznek a szimpatikusak, függetlenül attól, hogy hentelnek.Nem a Realra gondoltam, hanem a CHelsea-re és az Interre mert ez az Atletico rohadtul hajaz a José féle Chelseare és Interre, de azok gusztustalan antifocizós csapatok voltak az Atletico meg egy csupaszív csapat egy csupaszív edzővel.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 23., szombat 14:06
Az Inter meg a Chelsea saját bajnokságukban legtöbbször bajnokesélyesek, az Atma meg a zabigyerek a spanyoloknál. A legkisebb királyfi felemelkedését a gonosz nagytesók legyőzése által meg közkedvelt történet már elég régóta. Egyszerűen az Atma tipikus underdog csapat volt, egy kocanézőnek ők lesznek a szimpatikusak, függetlenül attól, hogy hentelnek.Nem a Realra gondoltam, hanem a CHelsea-re és az Interre mert ez az Atletico rohadtul hajaz a José féle Chelseare és Interre, de azok gusztustalan antifocizós csapatok voltak az Atletico meg egy csupaszív csapat egy csupaszív edzővel.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 14:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 14:01
Nem a Realra gondoltam, hanem a CHelsea-re és az Interre mert ez az Atletico rohadtul hajaz a José féle Chelseare és Interre, de azok gusztustalan antifocizós csapatok voltak az Atletico meg egy csupaszív csapat egy csupaszív edzővel.Ez számomra nevetséges én mindig is bírtam az ilyen csapatokat nem tartom őket a foci megalázásának, de az emberek meg a média folyamatosan magát köpi arcon.VanillaSky írta:Még tényleg az fog kijönni, hogy védem a matracosokat, pedig nem! Viszont azért legyünk már eszünknél. Közel sem ugyanaz egy Real Madriddal 200 millió eltapsolása után buszozni meg egy Atleticoval ugyanez, de eredményesen. (meg valahogy Mouval nem igen jártunk BL döntőben sem, míg Simeone azért bevitte őket)Mondjuk az zseniális hogy Mourinho egy buszozós-Antifocizós edző és ezért utálja mindenki erre jön Simeone aki gyakorlatilag Moruinho 2.0ás verziója és mindenki isteníti. Engem nem zavar de szánalmas hogy amit a média mond az szentírás a legtöbb embernek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 23., szombat 13:56
Mou is isten volt,amíg jöttek az eredmények.Cholo is csak addig lesz az....mert utánna ugyan azt kapja mint amit Mou,csak még jobban...dzsi91 írta:Mondjuk az zseniális hogy Mourinho egy buszozós-Antifocizós edző és ezért utálja mindenki erre jön Simeone aki gyakorlatilag Moruinho 2.0ás verziója és mindenki isteníti. Engem nem zavar de szánalmas hogy amit a média mond az szentírás a legtöbb embernek.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 23., szombat 13:54
Még tényleg az fog kijönni, hogy védem a matracosokat, pedig nem! Viszont azért legyünk már eszünknél. Közel sem ugyanaz egy Real Madriddal 200 millió eltapsolása után buszozni meg egy Atleticoval ugyanez, de eredményesen. (meg valahogy Mouval nem igen jártunk BL döntőben sem, míg Simeone azért bevitte őket)Mondjuk az zseniális hogy Mourinho egy buszozós-Antifocizós edző és ezért utálja mindenki erre jön Simeone aki gyakorlatilag Moruinho 2.0ás verziója és mindenki isteníti. Engem nem zavar de szánalmas hogy amit a média mond az szentírás a legtöbb embernek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 23., szombat 13:18
az atma kipukkant tegnap is láthattuk.'shutterisland írta:na, úgy néz ki, hogy ez az atma se nagyon gyengült meg, pedig bíztam benne.
courtois hiányozhat még, ha oblak nem válik be és moyá nem kapcsol god mode-ba, viszont siqueira elég korrekt kis játékos, griezmann és mandzukic pedig nem lesznek szerintem rosszabbak, mint a costa-villa/adrián duó.
főleg, hogy úgy néz ki, gyorsan betanulták az atletico felfogását az érkezők.
bíztam benne, hogy kifutott évük volt, erőn felül teljesítve és erre a szezonra azért már megmihálylik ez az egység és a küzdeni tudásuk is megcsappan.
sajna simeone sem úgy néz ki, mint akiben a tavalyinál akár csak egy szikrányival is kevesebb tűz lenne.
ez sem lesz egyszerű év spanyolországban.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 23., szombat 13:10
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem