nagyon nagy csapatjátékos, legalábbis ez jött le az itt létéből és a többiekkel való kapcsolatából, és egy végtelenül szimpatikus fazon
sajnálom, hogy elmegy, még egy évet maradhatott volna, kiegészítő embernek több, mint jó

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 2., vasárnap 0:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 0:21
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 2., vasárnap 0:08
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 1., szombat 21:29
Egyetértek. Tényleg, fokozatosan, lassan, de biztosan fejlődést mutatott magához képest. Ez a "búcsúmeccse" meg szerintem kifejezetten jól sikerült. Én is elnézném, még a padon.R.M.C.F írta: Szeptember még sajnáltam.....nagyon nagyon gyenge volt,árnyéka magának....majd szépen lassan felvette a ritmust.
Ha tehetném,egy évre még marasztalnám.....mert cserének több mint jó...de JM vinni fogja,és nem engedi....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 21:24
GT37 írta:Sok Real-meccset nem láttam idén, de a tegnapit igen, ezért kérdezném, hogy Essien az egész szezonban hasonlóan rossz teljesítménnyel rukkolt elő, mint most a kupadöntőben?Néha már nem is tudtam, hogy sírjak vagy nevessek-e rajta.
Nem tűnik túl jó igazolásnak a részetekről egyelőre...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 21:21
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 18., szombat 14:40
Legtöbbször igen.Essien az egész szezonban hasonlóan rossz teljesítménnyel rukkolt elő, mint most a kupadöntőben?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 18., szombat 14:33
HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. május 18., szombat 14:30
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 18., szombat 14:20
Szerintem ez volt az idei leggyengébb meccseinek egyike. Eddig rendre jobban teljesített, még jobboldalon is, mert leginkább védőt játszott szerencsétlen. Nem mondom, hogy világklasszis teljesítményt nyújtott korábban, messze nem, de ilyen botrányosan rossz sem volt.GT37 írta:Sok Real-meccset nem láttam idén, de a tegnapit igen, ezért kérdezném, hogy Essien az egész szezonban hasonlóan rossz teljesítménnyel rukkolt elő, mint most a kupadöntőben?Néha már nem is tudtam, hogy sírjak vagy nevessek-e rajta.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 18., szombat 14:19
Nagyon ingatag volt egész évben, voltak nagyon jó meccsei, volt jó néhány átlagos is, talán ebből volt a legtöbb, és volt pár rossz is, a tegnapi a legrosszabb háromban benne volt.GT37 írta:Essien az egész szezonban hasonlóan rossz teljesítménnyel rukkolt elő, mint most a kupadöntőben?
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 18., szombat 14:18
Nem is igazoltuk le, halistennek. Csak kolcsonvettuk. :-)GT37 írta:Sok Real-meccset nem láttam idén, de a tegnapit igen, ezért kérdezném, hogy Essien az egész szezonban hasonlóan rossz teljesítménnyel rukkolt elő, mint most a kupadöntőben?Néha már nem is tudtam, hogy sírjak vagy nevessek-e rajta.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 18., szombat 14:12
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 18., szombat 9:48
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 18., szombat 1:49
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. május 18., szombat 1:46
Szimpatikusnak szimpatikus, de nagyon kevés... Lassú, pontatlan, sok az alibi passz, ráadásul mikor szélen nála a labda már fogom a fejem a beadás miatt, mivel teljesen céltalanok az ívelései. És feleslegesek. Felőlem mehet vissza a Chelsea-be, én csalódtam benne, azt hittem egy Yaya T. féle játékos, de nagyot tévedtemlordgabi írta:Ma nagyon küzdött végig, nem bánnám, ha maradna, egy szimpatikus játékos, nálam ő volt a legharcosabb ma.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. május 18., szombat 1:33
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 25., csütörtök 13:26
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. április 13., szombat 14:08
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem