LuizNazario írta:Carlo helyett Zidane.

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 23., szombat 0:59
LuizNazario írta:Carlo helyett Zidane.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 0:58
tavaly a szuperkupát ők is elbukták.petiamadridista írta:[quoteNincs semmi baj jó volt a meccs és kellenek ezek a pofonok hogy ne jussunk a korszakos Bayern sorsára]
HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 23., szombat 0:57
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 23., szombat 0:56
ez igaz.Mikor megnyerték a kupát ellenünk 2 éve onnantól hitték el hogy van keresnivalójuk azért fontos minden meccs ellenük mert ők a csapatmunkára meg a mentalitásukra alapozhatnak leginkább és ha az kicsit gyengül könnyű őket szétkapni mint tavaly a kupában.
HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 23., szombat 0:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 23., szombat 0:50
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 23., szombat 0:50
HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 23., szombat 0:47
Én nem csinálok a gatyámba öcsi,nem én raktam be Alonsot.Leesett a tizedik hála ég de valljuk meg szerencsénk is volt a döntőben,szerintem már te is majdnem elindultál haza mikor Ramos jött,és igen most kezdődik a szezon de ez presztízsmeccs és jól mondta aki mondta ezen majd felszívják magukat a bajnokira is,vissza kellett volna rugdosni őket a szintjükre.wZoLee7 írta:kezd súlyossá válni a helyzet pár embernél augusztus 23.-án...hétfőn indul a szezon, ne csinélj a gatyádba...azzal a bizonyos Carloval meg BL-t nyert a csapatLuizNazario írta:Carlo ettől több mindent nem igazán tudott volna elbaszni:)Alonsot nyomja utana meg lehozza a legveszélyesebb embert meg Kroost.Levetetném az ingét,nincs-e alatta egy piros -fehér csíkjos mez,lehet megwoodozták:)
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. augusztus 23., szombat 0:47
A BL pont az a sorozat, ami manapság leginkább a szerencsefaktoron múlik. (Meg a pénzenwZoLee7 írta:kezd súlyossá válni a helyzet pár embernél augusztus 23.-án...hétfőn indul a szezon, ne csinélj a gatyádba...azzal a bizonyos Carloval meg BL-t nyert a csapatLuizNazario írta:Carlo ettől több mindent nem igazán tudott volna elbaszni:)Alonsot nyomja utana meg lehozza a legveszélyesebb embert meg Kroost.Levetetném az ingét,nincs-e alatta egy piros -fehér csíkos mez,lehet megwoodozták:)
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 0:46
HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 23., szombat 0:45
Én nem csinálok a gatyámba öcsi,nem én raktam be Alonsot.Leesett a tizedik hála ég de valljuk meg szerencsénk is volt a döntőben,szerintem már te is majdnem elindultál haza mikor Ramos jött,wZoLee7 írta:kezd súlyossá válni a helyzet pár embernél augusztus 23.-án...hétfőn indul a szezon, ne csinélj a gatyádba...azzal a bizonyos Carloval meg BL-t nyert a csapatLuizNazario írta:Carlo ettől több mindent nem igazán tudott volna elbaszni:)Alonsot nyomja utana meg lehozza a legveszélyesebb embert meg Kroost.Levetetném az ingét,nincs-e alatta egy piros -fehér csíkjos mez,lehet megwoodozták:)
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. augusztus 23., szombat 0:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 23., szombat 0:40
kezd súlyossá válni a helyzet pár embernél augusztus 23.-án...hétfőn indul a szezon, ne csinélj a gatyádba...azzal a bizonyos Carloval meg BL-t nyert a csapatLuizNazario írta:Carlo ettől több mindent nem igazán tudott volna elbaszni:)Alonsot nyomja utana meg lehozza a legveszélyesebb embert meg Kroost.Levetetném az ingét,nincs-e alatta egy piros -fehér csíkos mez,lehet megwoodozták:)
HozzászólásSzerző: Matyas » 2014. augusztus 23., szombat 0:40
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 23., szombat 0:39
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. augusztus 23., szombat 0:39
HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 23., szombat 0:37
Yesss!!!!:)ziro4vr írta:a sportforma majd jönni fog nem aggódom, a keretben is lesz egyensúlyozás, padunk is meglesz. de most megint feltankoltuk genyódízellel ezt a csőgörény bandát, ez nem tetszik.
HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 23., szombat 0:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 23., szombat 0:34
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 23., szombat 0:33
Hát ha van mivel akkor engem kérlek főbe lőj, mert ezt nem bírom.ziro4vr írta:tökön lövöm magamMorataMartin írta:Itt akkora bukás lesz az idei év h nem igaz. Elzavarják Di Mariat, rövidebb lesz a pad. Nézhetjük elől ez a veszélytelen benzemát. Itt nem h BL, de bajnoki 2. hely se lesz (megint...)
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem