Csak nálam nem megy a meccs?

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 2., vasárnap 15:32
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 2., vasárnap 15:31
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. június 2., vasárnap 15:29
Mivel a digi szolgáltatónál nincs SportKlub,ezért kénytelen vagyok streamen nézni.legendary írta:A SportKlub is adja ugye.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. június 2., vasárnap 15:24
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. június 2., vasárnap 15:23
pillanatnyilag még jó@Sonny írta:Valaki nem tud egy stream-et a legendák barátságos meccséhez? Már feltúrtam érte az egész internetet,de semmi.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. június 2., vasárnap 15:17
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 2., vasárnap 13:02
mert a világ gyökerei írják a cikkeket. egyáltalán nem érdemli meg az fft nevet, ami egy bizonyos minőséget jelent nyugaton, azt itt lerombolják.Fenomen írta:Nekem annyi lennne a kérdésem, hogy a 442 nél, az online verzióban, miért magyarosítják a neveket?
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 2., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. június 2., vasárnap 12:51
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. június 2., vasárnap 11:59
A Nemzeti Sportnál elég komoly problémák vannak a vezetés terén. Kezdve azzal, hogy továbbra is a papíralapú ujságot helyezi előre a felsőbb vezetés (ott pedig képtelenek bármi váltásra. Gondolok itt pl. az egyre népszerűbb amerikai sportágak behozatalára. Ha pedig még is hoznak valami újdonságot, akkor azt teljesen inkompetens emberek kapják meg, azon egyszerű okból, hogy nincs senki, aki ért hozzá.)ferni írta:egyszerűen ez az nso mindig kikészít....
és folyamatosan jönnek a nagyobbnál nagyobb hülyeségek...
egyszerűen nagyon felidegelnek, de ez, hogy ilyen "hibákkal" dolgoznak Magyarország legnagyobb sportújságának a netes portálján....
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. június 1., szombat 23:48
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 23:41
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. június 1., szombat 23:37
Ez az, én is az előbb találtam meg őket videón.pátkán írta:http://www.youtube.com/watch?v=JOZS_Vq6eKw
Sztem nem, volt egy ilyen kosárlabdás magyar műsor de az nem jutott továbbR.M.C.F írta:tavaly nem ugyanez volt? ott is ez volt a sláger.....ezek, vagy nem?
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. június 1., szombat 23:30
http://www.youtube.com/watch?v=JOZS_Vq6eKwCaúl írta:Nézte vki a Britain's Got Talentet?
Továbbjutott a magyar árnyéktánc csapat ELSŐKÉNT az elődöntőjükből.![]()
Ők meg még egy produkciót tapsolt meg a közönség felállva.
Am kíváncsi vagyok, hogy meddig hagyják menni őket mert az azért elég hülyén mutatna ha egy brit tehetségkutatót magyarok nyernének. Így is kapott már hideget-meleget Simon Cowell amiért ezt engedélyezte.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 1., szombat 23:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 23:20
Caúl írta:Nézte vki a Britain's Got Talentet?
Továbbjutott a magyar árnyéktánc csapat ELSŐKÉNT az elődöntőjükből.![]()
Ők meg még egy produkciót tapsolt meg a közönség felállva.
Am kíváncsi vagyok, hogy meddig hagyják menni őket mert az azért elég hülyén mutatna ha egy brit tehetségkutatót magyarok nyernének. Így is kapott már hideget-meleget Simon Cowell amiért ezt engedélyezte.
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. június 1., szombat 23:01
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 1., szombat 19:47
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 1., szombat 11:50
Nem vagyok régi motoros ott sem, úgyhogy erről nekem is lehetne regélni.___Samy___ írta:inkább úgy kérdezd, hogy kik voltak azok rajtuk kívül, akik regeltek már oda is![]()
ahogy hallottam, elég szépen osztogatták a véglegest is több embernek
Madridistákra gondoltam elsősorban, de üdv'shutterisland írta:hello.5x több személyeskedéssel meg vitával, mint itt.
tudod, tello, deulofeu, neymar, valdes, thiago, tito témák.![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem