HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 23:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 23:19
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 1., szombat 17:17
voltam egy-két meccsen vkp is..azokon szereztem be a lapok nagy részét..GT37 írta:Sanyi, te vagy az?Nzedge írta:Én is támadó vagyok mióta focizok,és nekem van a legtöbb lapom a csapatból.
Ebben az idényben szám szerint 9 sárga,2 piros.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 17:14
GT37 írta:Sanyi, te vagy az?Nzedge írta:Én is támadó vagyok mióta focizok,és nekem van a legtöbb lapom a csapatból.
![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 1., szombat 17:08
Sanyi, te vagy az?Nzedge írta:Én is támadó vagyok mióta focizok,és nekem van a legtöbb lapom a csapatból.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 1., szombat 17:01
Én is támadó vagyok mióta focizok,és nekem van a legtöbb lapom a csapatból.'shutterisland írta:mondjuk én nem tudom, mit művel ez a neymar gyerek, hogy támadóként ennyi lapja van, aki rendszeresen nézi, felvilágosíthatna.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 1., szombat 16:56
http://www.youtube.com/watch?v=3YfammXhGOQ'shutterisland írta:mondjuk én nem tudom, mit művel ez a neymar gyerek, hogy támadóként ennyi lapja van, aki rendszeresen nézi, felvilágosíthatna.![]()
mondjuk az szép lenne, ha a szuperkupán debütálna a csapatban, azt ramos vagy pepe kapcsiból kettétörné valami driblinél.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 1., szombat 15:49
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 1., szombat 15:23
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 1., szombat 15:22
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 1., szombat 15:15
Vagy akár be is lehet fizetni a számlákat'shutterisland írta:a falcaoért kapott 60 millából mocskosul meg lehet erősíteni ezt a csapatot.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 1., szombat 15:07
mondjuk ennek örülök, gondolom ti szerettetek volna két klasszikóval nyitni a tavalyi meetingek után.Atletico nyerte a kupát, úgyhogy velünk tuti nem találkoztok ott
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 1., szombat 15:01
Atletico nyerte a kupát, úgyhogy velünk tuti nem találkoztok ott'shutterisland írta:
mondjuk az szép lenne, ha a szuperkupán debütálna a csapatban, azt ramos vagy pepe kapcsiból kettétörné valami driblinél.[/color]
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. június 1., szombat 15:00
Azt majd a matracosokkal játszátok...'shutterisland írta:mondjuk az szép lenne, ha a szuperkupán debütálna a csapatban, azt ramos vagy pepe kapcsiból kettétörné valami driblinél.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 1., szombat 14:54
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 12:52
még hír is volt hogy ha eléri a 15öt(vagy 16o már nem tudom) akkor ő lesz az a játékos aki a real madridban a legtöbbször lett kiállítva. :-)pheco írta:A sárgákat reálisnak érzem, de pirosból nagyon nem rémlik ennyi. 8, de max 10-et mondanék rá.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 1., szombat 12:27
A sárgákat reálisnak érzem, de pirosból nagyon nem rémlik ennyi. 8, de max 10-et mondanék rá.Galacticos írta:GT37 írta:Kicsit soknak tűnik nekem is.pedig ez valós adat.pheco írta:egyébként nekem ez soknak tűnik, nem rémlik ennyi)
vagy legalábbis nagyon közel van ahhoz.
mikor jobbhátvéd volt meccsenként kapta a lapokat.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 1., szombat 11:45
Kapott eleget azután is. Igazából volt egy kiugróan rossz éve, azóta meg stabilan hozza magát.Galacticos írta: pedig ez valós adat.
vagy legalábbis nagyon közel van ahhoz.
mikor jobbhátvéd volt meccsenként kapta a lapokat.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 11:40
GT37 írta:Kicsit soknak tűnik nekem is.
pedig ez valós adat.pheco írta:egyébként nekem ez soknak tűnik, nem rémlik ennyi)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 1., szombat 11:30
Ramospheco írta:Transfer szerint Pepe a Realban: 199 meccs - 52 sárga - 6 piros (2 piros azonnal 4 második sárgával)
Ramos kicsit keményebben tolja az ipart. Realban 343 meccs - 113 sárga - 16 piros (4 azonnal, 12 második sárgával, egyébként nekem ez soknak tűnik, nem rémlik ennyi)
Az igenpheco írta:Sport1-en megint sikerült elcsípnem egy pár percet amin sikerült felnom magam. Nevüket sem tudom ki volt a két ember és arról beszélgettek, hogy a brazil fiatalok befürödnek Európában. Aztán jött az az elmés gondolat, hogy a Barca csak azért vette meg a Neymart, hogy nehogy más vegye meg és inkább náluk legyen és akár padozzon. Aztán jött erre a válasz, hogy még így is a Barca a legjobb választás számára, mert a Realban tuti, hogy kuka lett volna. Na itt tovább is nyomtam. Komolyan olyan embereket hívnak be ilyen műsorba, hogy az katasztrófa és ezért még pénzt is kapnak
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem