Megy a meccs!
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Alonso nagyon nem kéne legalábbis szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo09,Cr7,Redondo,Zidane,Figo,Modric
Nem hiszem el ezt a fosos kutyát,Azonos..Nem lát ez a majom a múltkor próbálta,nem működött.Ráadásul hátrányban vagyunk.Töketlen cerka
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta
kérek szépen egy jó streamet, mert a digisportot nem érem el neten....
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Leg-leg... 2 éve még az emberek 99% összecsomagolt volna neki, hogy takarodjon el Madridból. Mostanra meg félisten lett.realfan91 írta:Nem is nézem ezt a szennyet. No DM, NO Party! Majd Xabi faszkodásait nézhetjük helyette.Di Maria eladása Makelele eladása óta a legnagyobb idiótaság amit ember tehet.

Amúgy meg remélem ma nyerünk, de te lehajtott fejjel elmész aludni, mert "No DM, NO Party!"

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ne nézzed!realfan91 írta:Nem is nézem ezt a szennyet. No DM, NO Party! Majd Xabi faszkodásait nézhetjük helyette.Di Maria eladása Makelele eladása óta a legnagyobb idiótaság amit ember tehet.
Kúrvára de meg kéne érteni,hogy neki nem volt elég az 5 millió basszus.
Nagyon unalmas már ez a sírás...

Tavaly ősszel meg mindenki utálta...

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Nem is nézem ezt a szennyet. No DM, NO Party! Majd Xabi faszkodásait nézhetjük helyette.
Di Maria eladása Makelele eladása óta a legnagyobb idiótaság amit ember tehet.

- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Pogba/Vidal/Momo Sissoko
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
ezzel csak az a baj, hogy ez CA-nak miért nem világos? teljesen egyértelmű lenne a dolog, de nem ő ezt a xart tolatja, Casillasnak adott 2 sorozat meg még jobban kivágja nálam a biztosítékotziro4vr írta: Carlo a dominanciára, stabilitásra és magas százalékú labdabirtoklásra építene, csak ennek nem sok értelme van, mert a védelmüket nem fogjuk tudna ilyen lassú játékkal átjátszani, plusz a pontrúgásokat nem lehet megelőzni/levédeni így sem
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
de szenvedős meccs lesz ez...DM se lesz ott a padon, csakis abban bízhatunk, hogy Isco beállásával gyorsul a kp...nem szabad elsőnek gólt kapni
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Carlo a dominanciára, stabilitásra és magas százalékú labdabirtoklásra építene, csak ennek nem sok értelme van, mert a védelmüket nem fogjuk tudna ilyen lassú játékkal átjátszani, plusz a pontrúgásokat nem lehet megelőzni/levédeni így semwZoLee7 írta: én ezt a kp-t nem értem, mi vagyunk falloszok vagy CA képtelen megérteni hogy ez a KP nem működik
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
broadsport.hu egy sima regisztrálás után nézheted is a mai meccset elég jó minőségbenSeraf írta:srácok, régen volt olyan lehetőség, hogy befizettél a digi oldalán valamennyit 400at talán, és lehetett nézni a meccset, most így hazaérve nincs kedvem stream-ekkel cseszekedni szóval aki próbálta, kártyával kell fizetni? illetve minden meccset lehet így követni?
én ezt a kp-t nem értem, mi vagyunk falloszok vagy CA képtelen megérteni hogy ez a KP nem működik
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
ez meg a másik, rohadtul nem értem miért kell ezt művelni. Decemberig pihizzen, januárvan vegye át az ARanylasztit, aztán utána védje meg nekünk a BL-t, ennyi kéne.Csabi írta:engem meg már az idegesít, hogy ancelotti nyilvánosan nézi hülyének az összes madrid szurkolót Ronaldo sérülésével. jó van, nem sérült, semmi baja, elővigyázatosság. kezd már nagyon elegem lenni belőle. ha sérült, mi a retkes picsának nem képesek megmondani???? lesérült, 3 hónap pihenő, szevasz. olyan nehéz ez?? mással még nem fordult elő?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tavaly ez csak BL- meccsekre vonatkozott, sztem még mindig így van..srácok, régen volt olyan lehetőség, hogy befizettél a digi oldalán valamennyit 400at talán, és lehetett nézni a meccset, most így hazaérve nincs kedvem stream-ekkel cseszekedni szóval aki próbálta, kártyával kell fizetni? illetve minden meccset lehet így követni?
broadsport.eu
regisztrálj és ingyen tudod nézni mostmár a digi adását.
regisztrálj és ingyen tudod nézni mostmár a digi adását.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
srácok, régen volt olyan lehetőség, hogy befizettél a digi oldalán valamennyit 400at talán, és lehetett nézni a meccset, most így hazaérve nincs kedvem stream-ekkel cseszekedni szóval aki próbálta, kártyával kell fizetni? illetve minden meccset lehet így követni?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
De miért nem Isco!!!??? -.-
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
engem meg már az idegesít, hogy ancelotti nyilvánosan nézi hülyének az összes madrid szurkolót Ronaldo sérülésével. jó van, nem sérült, semmi baja, elővigyázatosság. kezd már nagyon elegem lenni belőle. ha sérült, mi a retkes picsának nem képesek megmondani???? lesérült, 3 hónap pihenő, szevasz. olyan nehéz ez?? mással még nem fordult elő?
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Pogbát/Vidalt.sentry írta:Kötekedés nélkül kérdezem, hogy Ti kiket hoznátok a középpályára ha megy DM és a herceg?
Tudom nem ez a megfelelő topik, de jogosan vagy sem, megy a fika minden meccs előtt hogy sz_r és rövid a pad.
Sok csapat lehet, de Illarra még egyáltalán nem fér be ide, mehet egy évre kölibe vissza, és akkor marad Isco és a jelenleg sérült Jesé. Ne röhögtessenek már, hogy egy Real Madridba két értelmes csere lehet csak a padon.ateeemadrid írta:Szerintem sokan összetennék a kezüket, ha egy illarra, isco, jesé trió lenne a padjukon.És persze később Jesé előrefelé, de ennyi.![]()
mondjuk nálam isco kezdene, illarra vagy xabi felesleg, és kéne még ember helyettük a kpra.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha igaz a hír, hogy Pogba nem akar hosszabbítani, akkor Őt. amúgy nem tudom.sentry írta:Kötekedés nélkül kérdezem, hogy Ti kiket hoznátok a középpályára ha megy DM és a herceg?
Tudom nem ez a megfelelő topik, de jogosan vagy sem, megy a fika minden meccs előtt hogy sz_r és rövid a pad.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots