Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 22., péntek 16:30

dzsi91 írta:
pheco írta:Tavaly Özilt is felhúzta a média, de ami most megy Di Mariaval az már tényleg túlzás. Szerintem ha Pepét adnánk el, ő is egyből top védő lenne a médiában :roll:
Ez természetes próbálnak fogást találni rajtunk.Tavaly is orrba szájba nyomatták az Özil>Bale baromságokat idén a DM>James story van...Nekünk csak számolni kell a zsetont Özil 50milla Di Maria 60-70Milla, ha ezt valaki két évvel ezelőtt levezeti nekem arcon röhögöm. :D
és ott volt még Higu is :lol: :lol: :lol:
ő se 2 nyalókáért ment el :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 22., péntek 16:27

pheco írta:Tavaly Özilt is felhúzta a média, de ami most megy Di Mariaval az már tényleg túlzás. Szerintem ha Pepét adnánk el, ő is egyből top védő lenne a médiában :roll:
Ez természetes próbálnak fogást találni rajtunk.Tavaly is orrba szájba nyomatták az Özil>Bale baromságokat idén a DM>James story van...Nekünk csak számolni kell a zsetont Özil 50milla Di Maria 60-70Milla, ha ezt valaki két évvel ezelőtt levezeti nekem arcon röhögöm. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 22., péntek 16:22

Tavaly Özilt is felhúzta a média, de ami most megy Di Mariaval az már tényleg túlzás. Szerintem ha Pepét adnánk el, ő is egyből top védő lenne a médiában :roll:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 22., péntek 16:15

most még ebben a pár napban beszállnak ők mindenkiért, aki okos, most húzza le jól őket :lol:
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 22., péntek 16:02

Barca is beszáll DM-ért? egyre jobb ez a nyár :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 22., péntek 15:03

ferni írta:most megy a Barca - Atletico bajnoki meccs ismétlése, most már biztos vagyok benne, hogy Farkas Norbi biza csúnyán elment Alexis gólja alatt.... :lol: :lol: :lol:
még visszahallgatni is durva volt :lol: :lol: :lol:
A bl döntő után a stúdióban érezni lehetett ahogy kettéhasadt a szive amikor gratulált a Real Madridnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 22., péntek 15:00

most megy a Barca - Atletico bajnoki meccs ismétlése, most már biztos vagyok benne, hogy Farkas Norbi biza csúnyán elment Alexis gólja alatt.... :lol: :lol: :lol:
még visszahallgatni is durva volt :lol: :lol: :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 21., csütörtök 23:26

ha könyvelő kell csak szóljatok, majdnem meghúztak könyvelésből, de csak majdnem...szerintem oda jó leszek :lol:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 21., csütörtök 20:21

Realista24 írta:Csak egy jó könyvelő kell, és megy minden magától.
Én pont ettől tartok, az utóbbi 1 év alapján nagyon úgy tűnik, hogy nálunk nem a szakma krémje dolgozik.. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 21., csütörtök 20:19

VanillaSky írta:
Igazából nem is két évre terítenék szét, hanem 5-6-ra is akár...Egy játékos vásárlásánál az ára a játékos szerződésének teljes időtartalmára oszlik szét az FFP szempontjából.
Így azért más a leányzó, én eddig abban a hiszemben éltem, hogy adott naptári évben is van egy határvonal amit negatív irányban nem léphet át egy klub. Így akkor 5-6 éves szerződések esetén a gigaklubok simán elpapírozzák a kiadás/bevétel egyenlegét.
Csak egy jó könyvelő kell, és megy minden magától.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 21., csütörtök 19:35

Igazából nem is két évre terítenék szét, hanem 5-6-ra is akár...Egy játékos vásárlásánál az ára a játékos szerződésének teljes időtartalmára oszlik szét az FFP szempontjából.
Így azért más a leányzó, én eddig abban a hiszemben éltem, hogy adott naptári évben is van egy határvonal amit negatív irányban nem léphet át egy klub. Így akkor 5-6 éves szerződések esetén a gigaklubok simán elpapírozzák a kiadás/bevétel egyenlegét.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 21., csütörtök 19:27

pezzy írta:Üdvözlök mindenkit!

Érdekes dolgokat olvasok itt, de az az igazság, hogy sajnos egy picit szomorú vagyok, hisz most pont az ellen érvelünk de annyira, amiért eddig nem kellett... Sajnálom, hogy a szeretett csapatom elfordult a rossz irányba.. Szánalmasnak tartom, hogy fel vagyunk háborodva egy büntetésen, ami teljesen jogos, inkább örülni kéne, hogy még a nyáron igazolhatunk.. Kicsit szégyenlem magam sokak helyébe, mert nem mindig az a helyes, ha teljes körömmel pártoljuk a csapatunkat. Néha jobb, ha erős kritikával illetjük, hogy tudják ez nagyon, de nagyon nem a helyes irány..

ui: Tetszik a fórum színvonala, ahogy olvasgatom értelmesen ellehet itt beszélgetni :)
Sokasodunk ez tetszik....Ha sikeres lesz ez az év,akkor átvesszük a hatalmat a fórumon. :shifty:

pezzy
Kedvenc játékosaid: Guardiola, Puyol, Ronaldinho, Iniesta
Kedvenc csapatod: Fc Barcelona

HozzászólásSzerző: pezzy » 2014. augusztus 21., csütörtök 19:07

Üdvözlök mindenkit!

Érdekes dolgokat olvasok itt, de az az igazság, hogy sajnos egy picit szomorú vagyok, hisz most pont az ellen érvelünk de annyira, amiért eddig nem kellett... Sajnálom, hogy a szeretett csapatom elfordult a rossz irányba.. Szánalmasnak tartom, hogy fel vagyunk háborodva egy büntetésen, ami teljesen jogos, inkább örülni kéne, hogy még a nyáron igazolhatunk.. Kicsit szégyenlem magam sokak helyébe, mert nem mindig az a helyes, ha teljes körömmel pártoljuk a csapatunkat. Néha jobb, ha erős kritikával illetjük, hogy tudják ez nagyon, de nagyon nem a helyes irány..

ui: Tetszik a fórum színvonala, ahogy olvasgatom értelmesen ellehet itt beszélgetni :)

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 21., csütörtök 18:58

Az már 150 milliós negatív lenne, azt meg nem teríthetitek 2 évre csak azért, mert a vezetőség éppen hülye volt és így kellett megoldani a helyzetet.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 21., csütörtök 15:20

nem igazán tudom, hogy ti kit milyen opciókkal vettetek, de ha (még) nem teljesült, szerintem nem kell hozzáadni.
szerintem ez így logikus, hiszen azt a pénzt nem fizetik ki addig, amíg az opció nem teljesül.
Di Marianal a BL győzelem feltétel volt az biztos,hogy ezen kívül mi más még,azt nem tudom...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:41

zalkrisz írta:az ffp-be minden bevétel beleszámít, nem csak a játékosok eladásából származó, nem?
Az egész budget számít. Egy klub költhet 200 milliót akár játékos eladása nélkül is, ha azt máshol kigazdálkodja.
Merci Zizou!

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:34

az ffp-be minden bevétel beleszámít, nem csak a játékosok eladásából származó, nem?
Itt van nagyon leegyszerűsítve.

150 milliós mínuszt lehetetlenség belefűzni, még úgy is, hogy profitot termelt a klub.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:27

az ffp-be minden bevétel beleszámít, nem csak a játékosok eladásából származó, nem?

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:26

nem igazán tudom, hogy ti kit milyen opciókkal vettetek, de ha (még) nem teljesült, szerintem nem kell hozzáadni.
szerintem ez így logikus, hiszen azt a pénzt nem fizetik ki addig, amíg az opció nem teljesül.

Viszont, ha az ffp komolyan van véve, kötve hiszem, hogy egy Cuardado (45-50) meg egy Reus (őt is írogatták, min 35) még beleférne idén.
meglepne, ha bárkit tudnánk így venni értékelhető ár/érték arányban.
minden egyes klub tudja, hogy minket most megbüntettek, így idén kell kaparjunk, ha akarjuk valamelyik játékosukat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2014. augusztus 21., csütörtök 13:27-kor.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:23

ha a jövő szezon átigazolási szezonját is idén kell letudni, szerintem nem vészes ez a 70 akárhány milliós "veszteség".
Viszont, ha az ffp komolyan van véve, kötve hiszem, hogy egy Cuardado (45-50) meg egy Reus (őt is írogatták, min 35) még beleférne idén. Az már 150 milliós negatív lenne, azt meg nem teríthetitek 2 évre csak azért, mert a vezetőség éppen hülye volt és így kellett megoldani a helyzetet.

Vissza: