OFF
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: OFF
Miért?
Az evolúció is csak egy elmélet, tudományosan és exaktan nincs bizonyitva. Mindenki abban hisz, amiben akar. Joga van rá. Semjénnek is.
Az evolúció is csak egy elmélet, tudományosan és exaktan nincs bizonyitva. Mindenki abban hisz, amiben akar. Joga van rá. Semjénnek is.
- P. Krisz
Ma is tanultunk valami újat ...sentry írta:Ez már tényleg no comment kategória...![]()
![]()
![]()
és basszus, egy kommentet idézve "Nem az a tragédia, hogy ez az Erdélyben huszárkodó pojáca folyamatosan baromságokat beszél, hanem az, hogy egy európai országban miniszterelnök-helyettes lehet."
Sokkot kaptam!

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ez gyönyörűsentry írta:Ez már tényleg no comment kategória...![]()
![]()
![]()
és basszus, egy kommentet idézve "Nem az a tragédia, hogy ez az Erdélyben huszárkodó pojáca folyamatosan baromságokat beszél, hanem az, hogy egy európai országban miniszterelnök-helyettes lehet."
Sokkot kaptam!

Ez már tényleg no comment kategória...

Sokkot kaptam!

Sokkot kaptam!
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Persze hogy reszben marketing fogas, mint ahogy abban is igazad van, hogy aki valoban segiteni akar, az tegye nevtelenul vagy szepen csendben. Fogalmam sincs, hogy eddig mennyi penzt sikerult osszegyujteni, de biztos vagyok benne hogy tobbet, mintha csak kuldtek volna egymasnak 1-1 emailt vagy ha nem tettek volna semmit. Lenyegeben ez az ami fontos. A jeges vizes vodros szorakozas csak magara a figyelem felhivasara valo.wZoLee7 írta:h3x0r tudom miért teszik, de ha valaki segíteni akar akkor tegye úgy ahogy pl CR...jó rendben, bizonyos szinten ez is az, de a nagy része nem más mint egy jó marketing fogás
Ez igaz, mondjuk mar az is tobb mint a semmi ha 100-bol 1 ember azt mondja, hogy ha mar ugyis megcsinalta az egeszet, akkor atutal egy ezrest valamelyik helybeli alapitvanynak.wZoLee7 írta:én amúgy sem a sztárokra gondoltam, hanem arra hogy egy hétköznapi ember ezzel mit segít? semmit...csak tolják fel fb-re a videójukat, mert nagyon menők, aztán 3-4 sorban megjelölnek 10 embert...és közben kin segítenek ezzel?
ez olyan dolog, hogy aki adományozni akar, az ez nélkül is megteszi. minden csoda 3 napig tart, most hogy már mindenki ezt csinálja még poénnak sem jó
- Fuentealbilla
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Értelmes célja van az egésznek és mellette még szórakoztató is, ahogy a sztárok kihívják egymást. Én legalábbis szívesen megnézem az általam kedvelt híres emberek videoit. A sörös kihívás valóban faszság volt, bár engem az sem zavart igazából.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Azért van, hogy felhívja a figyelmet és életeket mentsen. Te hol hallottál már erről a betegségről korábban? Akinek nincs az ismerősi körében ezzel küszködő barátja/családtagja, az szerintem elég nagy eséllyel nem is tudott a dolog létezéséről, miért támogatott volna bárki ilyet?
Ne egy jótékony hatású dolgot tekintsünk már felesleges szarnak, végre valami értelme is van a Facebooknak.
Ne egy jótékony hatású dolgot tekintsünk már felesleges szarnak, végre valami értelme is van a Facebooknak.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
h3x0r tudom miért teszik, de ha valaki segíteni akar akkor tegye úgy ahogy pl CR...jó rendben, bizonyos szinten ez is az, de a nagy része nem más mint egy jó marketing fogás
én amúgy sem a sztárokra gondoltam, hanem arra hogy egy hétköznapi ember ezzel mit segít? semmit...csak tolják fel fb-re a videójukat, mert nagyon menők, aztán 3-4 sorban megjelölnek 10 embert...és közben kin segítenek ezzel?
ez olyan dolog, hogy aki adományozni akar, az ez nélkül is megteszi. minden csoda 3 napig tart, most hogy már mindenki ezt csinálja még poénnak sem jó
én amúgy sem a sztárokra gondoltam, hanem arra hogy egy hétköznapi ember ezzel mit segít? semmit...csak tolják fel fb-re a videójukat, mert nagyon menők, aztán 3-4 sorban megjelölnek 10 embert...és közben kin segítenek ezzel?
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
nco**rra ritkán írok. Cinestaron nem vagyok fent. Aeonfluxra szoktam még írni, illetve 1-2 blogra. Amúgy messze nincs annyi, mint amennyit itt a fórumon gondolnak néhányan.ikarus93 írta:Remy neked mennyi szabadidőd van? Olvasgatom az ncore fórumát látom a nevedet( tuti te vagy az mert hala madrid), akkor olvasgatom a cinestar fórumát ott is van egy remy, aki szerintem megint csak te lehetsz. plusz még volt 1-2 fórum ahol láttam a remy nevet
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikarus93
Remy neked mennyi szabadidőd van? Olvasgatom az ncore fórumát látom a nevedet( tuti te vagy az mert hala madrid), akkor olvasgatom a cinestar fórumát ott is van egy remy, aki szerintem megint csak te lehetsz. plusz még volt 1-2 fórum ahol láttam a remy nevet

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Fuentealbilla
Áhh ahhoz felsőbb hatalmak kellenek :Đh3x0r írta:Kezdetnek az is eleg, ha abbahagyod a forumozast.Fuentealbilla írta:Küldjenek egymás között 1 emailt, hogy erre a betegségnek a gyógyítására ennyi meg ennyi pénzt szedjünk össze.
A többi csak bohóckodás. Mondjuk egy átlag Magyar ember mint én aztán hiába olvasna utána... vajon mit tudnék tenni?![]()
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
a sztároknak ugyanúgy jó reklám ez, nem hiába csinálja meg szinte az összes. engem is idegesít az egész, de könnyebben szemet huny az ember felette, mert tudja, hogy azért tényleg van értelme. most hogy nekem okoz két másodperc bosszússágot az semmi ahhoz képest, hogy beteg emberek életét javíthatja az adományozott összeg.Fuentealbilla írta:Küldjenek egymás között 1 emailt, hogy erre a betegségnek a gyógyítására ennyi meg ennyi pénzt szedjünk össze.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- h3x0r
Kezdetnek az is eleg, ha abbahagyod a forumozast.Fuentealbilla írta:Küldjenek egymás között 1 emailt, hogy erre a betegségnek a gyógyítására ennyi meg ennyi pénzt szedjünk össze.
A többi csak bohóckodás. Mondjuk egy átlag Magyar ember mint én aztán hiába olvasna utána... vajon mit tudnék tenni?![]()

- Fuentealbilla
Küldjenek egymás között 1 emailt, hogy erre a betegségnek a gyógyítására ennyi meg ennyi pénzt szedjünk össze.
A többi csak bohóckodás. Mondjuk egy átlag Magyar ember mint én aztán hiába olvasna utána... vajon mit tudnék tenni?
És még így van a Földön élő emberek 99%-a.
Persze lehet nagyon földhözragadt gondolkodás ez.
Ha bejön a hétvégéi 5-ös lottó majd nyomok én is egy icechallenget és megnézem hova tudom elutalni az 1 %-át a nyereményemnek, hogy segítsek.
És kihívom majd a videóban Realistát, hehét és RMCF-et , hogy a fórum is jól szórakozzon
A többi csak bohóckodás. Mondjuk egy átlag Magyar ember mint én aztán hiába olvasna utána... vajon mit tudnék tenni?

És még így van a Földön élő emberek 99%-a.
Persze lehet nagyon földhözragadt gondolkodás ez.
Ha bejön a hétvégéi 5-ös lottó majd nyomok én is egy icechallenget és megnézem hova tudom elutalni az 1 %-át a nyereményemnek, hogy segítsek.

És kihívom majd a videóban Realistát, hehét és RMCF-et , hogy a fórum is jól szórakozzon

- h3x0r
Pedig pont az lenne a lenyege, hogy meglatod tobb sztartol is hogy ezt csinaljak, ezert utana olvasol az egesznek.wZoLee7 írta:Jó ez a jeges vizes hülyeség, mondjuk sok értelmét nem látom, de akkor már csinálnák rendesen. Az nfl játékosok nem szaroznak ők komoly mennyiséget öntenek magukra (Kaepernick fapofával) de Karim..megijesztette magát egy kis medence vízzel![]()
Materrazzi mekkora forma ebben...kihívta Zizut