Sorozatok, TV műsorok
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Sorozatok, TV műsorok
Amikor láttam azt a részt én is így voltam vele. De miután végignéztem a sorozatot gyökeresen megváltozott a véleményem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
s3e10
BB
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy légy??? Egy szájbavert légy?????

Jelentkezzen, aki ajánlotta
BB
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy légy??? Egy szájbavert légy?????

Jelentkezzen, aki ajánlotta

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Na, mindig meg tudsz lepniFaust írta:A Strain engem is nagyon érdekel de még várok vele. Olvastam az egész trilógiát, megjelent magyarul is, picsajó cucc.![]()

Hosszú képregényekről van szó?
szerk:
hexor: strigoi? Megvan?

"And my heart will leave you never."
- h3x0r
Csak igy par szoban:
Strain: Valoban egy kicsit ellaposodott a sorozat, viszont ez a 6-os resz nagyon ott volt, csak most kezdenek beindulni a tortenesek. Egyebkent meg hatravan 7 resz es a napokban berendeltek a kovetkezo evadot is, szinten 13 resszel.
Outlander: Szamomra egy kicsit unalmas volt a masodik resz. Voltak benne jo jelenetek, viszont sokszor kicsit vontatottnak ereztem a tortenetet. Lehet azert is van, mert majd 1 orasak a reszek, talan jobb lenne 45 percesekre csinalni. 1-2 reszt meg mindenkepp maradok, aztan majd elvalik
Vikings: Acewill, kezdd el batran a masodik evadot. Amikor daraltam, olyan volt, hogy napi 1-2 resznel egyszeruen nem tudtam tobbet megnezni. Nem azert mert nem tetszett, hanem egyszeruen ulepednie kellett az egesznek.
Suits: Nem tudom, hogy ide irtam vagy junkie-ra, esetleg haveromnak, de azert ismetlem magam: elso 2 evad zsenialis volt, a harmadikat elcsesztek a szerelmi szalakkal es ahogy hallottam, a negyedikkel is ez a helyzet. Szerintem ezekben a karakterekben van maximum 2-3 evadnyi sztori, utana csak onmagukat ismetlik. Reszemrol ment a kasza. Mindenesetre az elso ket evad zsenialis, mindenkinek csak ajanlani tudom.
Strain: Valoban egy kicsit ellaposodott a sorozat, viszont ez a 6-os resz nagyon ott volt, csak most kezdenek beindulni a tortenesek. Egyebkent meg hatravan 7 resz es a napokban berendeltek a kovetkezo evadot is, szinten 13 resszel.
Outlander: Szamomra egy kicsit unalmas volt a masodik resz. Voltak benne jo jelenetek, viszont sokszor kicsit vontatottnak ereztem a tortenetet. Lehet azert is van, mert majd 1 orasak a reszek, talan jobb lenne 45 percesekre csinalni. 1-2 reszt meg mindenkepp maradok, aztan majd elvalik
Vikings: Acewill, kezdd el batran a masodik evadot. Amikor daraltam, olyan volt, hogy napi 1-2 resznel egyszeruen nem tudtam tobbet megnezni. Nem azert mert nem tetszett, hanem egyszeruen ulepednie kellett az egesznek.
Suits: Nem tudom, hogy ide irtam vagy junkie-ra, esetleg haveromnak, de azert ismetlem magam: elso 2 evad zsenialis volt, a harmadikat elcsesztek a szerelmi szalakkal es ahogy hallottam, a negyedikkel is ez a helyzet. Szerintem ezekben a karakterekben van maximum 2-3 evadnyi sztori, utana csak onmagukat ismetlik. Reszemrol ment a kasza. Mindenesetre az elso ket evad zsenialis, mindenkinek csak ajanlani tudom.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Köszönöm a válaszokat, meg fogom nézni a második évadot, bár lehet, hogy nem állok neki azonnal. Amit most "real-time"-ban nézek az a Suits meg a Graceland, bár már csak pár rész van belőlük... (Suits-ból talán ez az utolsó a szünet előtt ?!) Egyébként a Graceland 2. évada nekem nagyon bejön. Valaki még nézi rajtam kívül, nem nagyon olvastam róla itt semmit ?
A Strain engem is nagyon érdekel de még várok vele. Olvastam az egész trilógiát, megjelent magyarul is, picsajó cucc.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
The strain E6
Egyre jobb
Mondjuk azt, hogy eddig volt a felvezetést, most már beindult a buli rendesen
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az örmény a végén: I have a new plan, hát nem kicsit várom a folytatását 
Outlander
Kezd kialakulni, a közepes pilot után egész jó rész következett. Ha jól informálódtam, akkor a regényciklus első kötetét dolgozza fel az első évad, van belőle nyolc
Egyre jobb

Outlander
Kezd kialakulni, a közepes pilot után egész jó rész következett. Ha jól informálódtam, akkor a regényciklus első kötetét dolgozza fel az első évad, van belőle nyolc

"And my heart will leave you never."
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
A 2. evad sokkal jobb, az 1.-ben volt tokoles. Bar sztem az is k jo volt, csak kicsit lassan kezdtek, meg az utolso 2 reszt basztak el. De a 2. evadra megtalaltak a receptet, valszeg a 3. sem lesz rosszabb.Acewill írta:Nem szoktam ilyet kérdezni, de ha a Vikings első évadjától nem estem hasra (olyan közepesre értékelném), akkor megéri folytatnom szerintetek ? (gondolok itt azokra akik látták mind2 évadot)
Igazából valamivel jobb a második évad, de engem inkább csak a hangulat világ és a kultúra fogott meg, meg egész látványos, szóval így mérlegelj.Acewill írta:Nem szoktam ilyet kérdezni, de ha a Vikings első évadjától nem estem hasra (olyan közepesre értékelném), akkor megéri folytatnom szerintetek ? (gondolok itt azokra akik látták mind2 évadot)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez is téged minősít, nem a sorozatot....Mondjuk az elso evad szerintem se volt nagy szam, eloszor siman elkaszaltam az 5-6. resz korul.

Amúgy bennem nem merült fel a kasza, végig lekötött.
SooooooonSzeptember 7 és 9 már piros betűvel nálam a naptárban.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Attol fugg milyen sorozatod van meg ezen kivul :ĐRealista24 írta:Ha nincs másod folytasd, ha van, jegeld.Acewill írta:Nem szoktam ilyet kérdezni, de ha a Vikings első évadjától nem estem hasra (olyan közepesre értékelném), akkor megéri folytatnom szerintetek ? (gondolok itt azokra akik látták mind2 évadot)
Mondjuk az elso evad szerintem se volt nagy szam, eloszor siman elkaszaltam az 5-6. resz korul. Majd elkezdtek adni a masodik evadot es annyit dicsertek forumon, hogy muszaj volt folytassam. Es nagyon orulok neki. A masodik evad sokkal jobb mint az elso. Szerintem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha nincs másod folytasd, ha van, jegeld.Acewill írta:Nem szoktam ilyet kérdezni, de ha a Vikings első évadjától nem estem hasra (olyan közepesre értékelném), akkor megéri folytatnom szerintetek ? (gondolok itt azokra akik látták mind2 évadot)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Nem szoktam ilyet kérdezni, de ha a Vikings első évadjától nem estem hasra (olyan közepesre értékelném), akkor megéri folytatnom szerintetek ? (gondolok itt azokra akik látták mind2 évadot)

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kurt Sutter válaszolt a rajongói találgatásokra a SoA-val kapcsolatban.
Mondjuk én nem merem elolvasni
Itt a spoiler a linkben: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!http://aeonflux.blog.hu/2014/08/21/posz ... nal_season
Szeptember 7 és 9 már piros betűvel nálam a naptárban.
Mondjuk én nem merem elolvasni

Szeptember 7 és 9 már piros betűvel nálam a naptárban.

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ray Donovant kit nézi? Az első évad kicsit nehezen ment le nálam de a második évadba egyből beleszerettem. S02E06 felirattal aki rendelkezik esetleg ne tartsa magába.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Havas szerintem nem fog egy jó darabig meghalni, azt se tudjuk ki az anyja ( vagy apja
). annak még ki kell derülnie
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Havas szerintem nem fog egy jó darabig meghalni, azt se tudjuk ki az anyja ( vagy apja

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ziro4vr írta:Na a végén már itt fogsz virtuálisan puszilgatni amiért ajánlgattukRealista24 írta:Na, második évad vége. Kezd alakulni VÉGRE!!!

A gyenge hetesből, lett egy erős 7,5-es a szezon végére.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na a végén már itt fogsz virtuálisan puszilgatni amiért ajánlgattukRealista24 írta:Na, második évad vége. Kezd alakulni VÉGRE!!!

Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
2014/15 szezon: visszatérő sorozatok
Arrow - 3. évad - október 8.
American Horror Story - 4. évad - október 15.
Ezeket nézem csak a listáról, nagyon várom már, hogy hetenként legyen valami újdonság + lesz majd True Detective is, de ami a legfontosabb: 2015 - Banshee, 3. évad!
Arrow - 3. évad - október 8.
American Horror Story - 4. évad - október 15.
Ezeket nézem csak a listáról, nagyon várom már, hogy hetenként legyen valami újdonság + lesz majd True Detective is, de ami a legfontosabb: 2015 - Banshee, 3. évad!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
szintén zenész. belekezdtem a 3.évadba is, alakul a molekula, lassan de biztosan.Realista24 írta:Na, második évad vége. Kezd alakulni VÉGRE!!!