Ángel di María - 22
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Ángel di María - 22
Itt nem az egy millión van a hangsúly, hanem Mendesen.
Di María kapott egy korrekt ajánlatot.
Most a fizetése 3 vagy 3,5 millió. Ezt emelték volna 5-re, aztán majd hatra. Erre Mendes rámondja, hogy alamizsna, és diktálni akar. Szerinted a Real Madridnál diktálhat egy külsős?
Egyébként ezt a 6 milliót sem tudom komolyan venni, hogy beérték volna ennyivel, mert nem véletlen kínál a MU 8-at.
Di María kapott egy korrekt ajánlatot.
Most a fizetése 3 vagy 3,5 millió. Ezt emelték volna 5-re, aztán majd hatra. Erre Mendes rámondja, hogy alamizsna, és diktálni akar. Szerinted a Real Madridnál diktálhat egy külsős?
Egyébként ezt a 6 milliót sem tudom komolyan venni, hogy beérték volna ennyivel, mert nem véletlen kínál a MU 8-at.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Fuentealbilla
Nos ha cakumpakk évi 1 milliós difin megy a cécó akkor Perez szabja meg.
Balenek oda toltak kapásból 11-et, Benznek 8-at , de a két újfiú is megkapta a 6-ot ha minden igaz. DM-en meg spórolni akarnak. Évi kemény 1 misit...
Tudom h 1 millio euro a Realnál is sok pénz , de amíg 80-at kitolnak James-re, CR-re meg bruttó majd 40-et évente addig az én agyam felforr az ilyenek miatt....
Mindegy már nem höbörgök többet csak kicsit vicces
Balenek oda toltak kapásból 11-et, Benznek 8-at , de a két újfiú is megkapta a 6-ot ha minden igaz. DM-en meg spórolni akarnak. Évi kemény 1 misit...
Tudom h 1 millio euro a Realnál is sok pénz , de amíg 80-at kitolnak James-re, CR-re meg bruttó majd 40-et évente addig az én agyam felforr az ilyenek miatt....
Mindegy már nem höbörgök többet csak kicsit vicces
- Galacticos
össze se hasonlítható mikor 433ba középső hármas egyike meg mikor szélső.Caraway írta:Nagyon úgy néz ki, hogy jön a Unitedhez. Di Maria szélsőként szar, vagy ugyanolyan jó mint a 4-3-3-as pozíciójában?

kurva nagy király lesz a unitedbe.

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nagyon úgy néz ki, hogy jön a Unitedhez. Di Maria szélsőként szar, vagy ugyanolyan jó mint a 4-3-3-as pozíciójában?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akit úgy lehet rángatni, mint egy bábut, az meg is érdemli a sorsát.
Éves átlagfizetése 5,5 millió lett volna + a bónuszok, a szurkolók imádják. A meghatározó csapattársak kiállnak érte, de inkább elmegy 2,5 millióval többért Angliába, ahol egy év garantált hátrány várja.
GG BB DM
Éves átlagfizetése 5,5 millió lett volna + a bónuszok, a szurkolók imádják. A meghatározó csapattársak kiállnak érte, de inkább elmegy 2,5 millióval többért Angliába, ahol egy év garantált hátrány várja.
GG BB DM
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Hagyjad már azt az ember. 1 jó éve volt nálunk aztán 2 semmi. DM meg nélkülözhetetlen. Ennyi.gkovi írta:Ez már elképesztő, hogy Di Maríat hogy felszopkodják. Olyanokat olvasni, hogy a Real a legjobb játékosát adja el.
Eljátszák ugyanazt, mint tavaly Özillel. Ő is hirtelen az utóbbi 40 év legjobb irányítója lett, miután eladtuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
MOD évi egymillióért Perez! Nevetséges! Kulcsemberünk, top 3 játékosunk között van, és képtelenek normális fizetést adni. Mert nem fér bele a büdzsébe az a plusz egy millió. James meg most jött de jóval többet keres úgy, hogy semmit nem tett le az asztalra nálunk.

nehogymár ennyin múljon hogy marad-e. ez semmi. potom pénz 3*1 millió. bruttó 3*2millió. maradnia kell dimariának.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Realista24 írta:Mondtam én, hogy Mendes itt a ludas
5 milla ojróba alamizsna...aha jólvan.. ez még a Thiago Silvás interjunál is durvább... Mendesnek tudnék javasolni egy intenzív két hetes nyaralást a Diószeghy-be.....

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondtam én, hogy Mendes itt a ludas

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ha di Maria a legjobbunk, akkor miért nem a Modric topicban megy a beszélgetés, hogy a padon lesz Luka? Ha tényleg ő a legjobbunk, akkor nincs miről beszélni.
Amúgy senki se mondta, hogy di Maria helyére jött a kolumbiai. Tavalyi szezonban láthattuk, hogy előre nem volt cserénk, csak Morata. Morata elment, jött James. Bale az átlagosnál többet szokott sérült lenni, CR nem 100-as, Benzemának hullámzó a teljesítménye, Isco keresi a helyét, Jesé sérült. Miért is kéne aggódjon di Maria, ha ekkora spíler? Itt a pénzről van szó, semmi másról...
Amúgy senki se mondta, hogy di Maria helyére jött a kolumbiai. Tavalyi szezonban láthattuk, hogy előre nem volt cserénk, csak Morata. Morata elment, jött James. Bale az átlagosnál többet szokott sérült lenni, CR nem 100-as, Benzemának hullámzó a teljesítménye, Isco keresi a helyét, Jesé sérült. Miért is kéne aggódjon di Maria, ha ekkora spíler? Itt a pénzről van szó, semmi másról...
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Ez már elképesztő, hogy Di Maríat hogy felszopkodják. Olyanokat olvasni, hogy a Real a legjobb játékosát adja el.
Eljátszák ugyanazt, mint tavaly Özillel. Ő is hirtelen az utóbbi 40 év legjobb irányítója lett, miután eladtuk.

- Fuentealbilla
Meglátjuk, hogy alakul. Már nincs sok az átigazolási időszakból.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Szerintem meg közölte a vezetőséggel ,h szeretne távozni és ezért hozták már Jamest. De ilyen dolgokba nem látunk bele, tehát ez így csak találgatás.Fuentealbilla írta:Az szerintem itt a gond, hogy kockázatos ez neki. Ráhoztak a nyakára egy talán leginkább vele konkuráló 80 milliós James-t aki ráadásul ugye reklám matyi is tehát játszani kell. Gyanus, hogy érzi , h nincs biztosítva a tavalyi jobb teljesítménye ellenére sem az, hogy kezdő lesz a csapatban. Így pedig 1 év alatt a zsíros szerződéstől eleshet simán. Ahogy írtam... feltudott ülni egy önmaga gerjesztett hullámra ami most van a legmagasabb szinten. És ezt ki akarja használni.
Igen, valóban probléma lehet ,h nem fogjuk tudni pótolni, de ez is 2 esélyes dolog. Lehet kicsit más rendszer (persze a 4-3-3 marad) és Isco beválik. De ez is csak találgatás. Szezon közben okosabbak leszünk. De DMnek szerintem mindenképp mennie kell. Leírta magát nálam.Fuentealbilla írta:Na ez a baj, hogy egyelőre esélyesebbnek látjuk azt, hogy nem tudjuk megfelelőképpen pótolni
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jön a Barcába
:
http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ia-3464889
Csak tudnám, hogy ilyenkor melyik titkárnő dobja be a neveket a random átigazolási pletykák rovatba... Nem mintha nem örülnék az érkezésének, csak szerintem mi lennénk az utolsó opció, ahova eligazolhatna.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ia-3464889
Csak tudnám, hogy ilyenkor melyik titkárnő dobja be a neveket a random átigazolási pletykák rovatba... Nem mintha nem örülnék az érkezésének, csak szerintem mi lennénk az utolsó opció, ahova eligazolhatna.
- Fuentealbilla
Igen nyerhet máshol is, de Madridban van a legnagyobb esélye jelen pillanatban kupát/kupákat nyerni.
Ez jelen pillanatban valóban igaz. De nem minden a kupák

Az szerintem itt a gond, hogy kockázatos ez neki. Ráhoztak a nyakára egy talán leginkább vele konkuráló 80 milliós James-t aki ráadásul ugye reklám matyi is tehát játszani kell. Gyanus, hogy érzi , h nincs biztosítva a tavalyi jobb teljesítménye ellenére sem az, hogy kezdő lesz a csapatban. Így pedig 1 év alatt a zsíros szerződéstől eleshet simán. Ahogy írtam... feltudott ülni egy önmaga gerjesztett hullámra ami most van a legmagasabb szinten. És ezt ki akarja használni.Ha nem rinyálna mindig, akkor szépen fokozatosan lenne emelve a fizetése, ahogy másoknak is. Ha nem kellett volna neki olyan sürgősen emelni 3.5 millióra akkor később kapott volna nagyobb fizetést.
Na ez a baj, hogy egyelőre esélyesebbnek látjuk azt, hogy nem tudjuk megfelelőképpen pótolni a zsugoriság miatt, de 80 misi mehetett a kolumbiaira...Pótolni nem nagyon fogjuk tudni, ha csak James/Isco nem lép szintet, de ettől függetlenül is menjen. Nem kell a rinyálása. Kitudja milyen teljesítményt hozna le, nem lenne kellőképp motivált(ami az ő játékában fontos) mivel jövőre úgyis távozik, ha most véletlenül itt maradna.
A teljesítményét meg előre biztosan senki másét sem tudod megmondani. Ez már bizonytalan tényező szóval ez nekem nem érv. Remélhetőleg szintet már visszafelé nem lépne játékban.
-
Itt konkrétan a MU-ra gondoltam, erős túlzássalFuentealbilla írta:Az meg, hogy máshol nem nyer semmit...

Igen nyerhet máshol is, de Madridban van a legnagyobb esélye jelen pillanatban kupát/kupákat nyerni.
Ha nem rinyálna mindig, akkor szépen fokozatosan lenne emelve a fizetése, ahogy másoknak is. Ha nem kellett volna neki olyan sürgősen emelni 3.5 millióra akkor később kapott volna nagyobb fizetést.Fuentealbilla írta:Pénzről pedig az az évi 2-3-4 millió 4-5 év alatt azért nem rossz pénz... nem mintha az éhenhalás fenyegetné
Pótolni nem nagyon fogjuk tudni, ha csak James/Isco nem lép szintet, de ettől függetlenül is menjen. Nem kell a rinyálása. Kitudja milyen teljesítményt hozna le, nem lenne kellőképp motivált(ami az ő játékában fontos) mivel jövőre úgyis távozik, ha most véletlenül itt maradna.Fuentealbilla írta:De oké mondom... aztán tőlem mehet. Csak tudjuk pótolni megfelelőképpen.
- Fuentealbilla
Ilyen példákat én is tudnék sorolni "volt". Akik végül is kisírták. CR például fél évig még a góljának se volt hajlandó örülni amíg fizu emelést nem kapott.volt írta: Szerintem egy Chelsea(róluk voltak hírek) Modric fizetését is megnövelné. Nem dupláznák meg, de tuti megnövelnék. DM meg felkapott, kapna 5 milliót ami neki nem elég. Annyi fizetést akarna mint Casillas(máshol szerintem neki is adnának többet, mégis itt van. Sőt még Varane is itt van, máshol pedig adnának neki is többet. A többieket meg már nem is fogom sorolni) ami túlzó. Mennyen akkor olyan helyre ahol nem fog nyerni semmit és örüljön a +2 milliójának. Nem várjuk el és a vezetőség sem várja el ,h maradjon ezért is került átadólistára.Ha nem elég neki ,h a legjobb klubban játszhat és még emelnék a fizetését is akkor ide nem kell. Mehet.
Ha pedig kiszorulna a kezdőből, akkor meg majd jönnének sokan ,h hibát követtünk el ,h nem adtuk el amíg lehetett volna. Ha nem tudja magát a kezdőbe beverekedni és el akarna menni akkor tuti nem kapnánk érte már 70 milliót. Most kell eladni.

Az meg, hogy máshol nem nyer semmit... Hát nem tudom. Azért a Real Madrid ez elmúlt évtizedben nem volt egy trófeahalmozó klub... szóval ezt sem tartom éppen teljesen megalapozott dolognak. Épp most végre leesett 12 év után a 10. de előtte 1-1 bajnoki cím 1 törött spanyolkupa győzelem... Ennyit valszeg a PSG-ben is tudna homorítani

Pénzről pedig az az évi 2-3-4 millió 4-5 év alatt azért nem rossz pénz... nem mintha az éhenhalás fenyegetné, de ő nem évi 35-öt keres reklámokkal együtt mint CR

De oké mondom... aztán tőlem mehet. Csak tudjuk pótolni megfelelőképpen.
-
Miért? nem akar senki CRéhez hasonló fizetést. Mindenki akkor kap fizetésemelést amikor a vezetőség úgy látja ,h megérdemli.tucsoki írta:Ilyen alapon senki sem kaphatna fizetésemelést, mert akkor a másik is kérne...
Továbbra is a lényeg az, hogy DM (szerintünk) megérdemelt volna egy bizonyos mértékű emelést. Azt persze nem tudhatjuk hogy mi volt a háttérben, lehet megkapta az ötöt és nem fogadta el, lehet nem...
100% ,h DM-nek is meg akarták emelni, csak neki több kellett. Lehet nem az 5 millió és a 8 millió a reális de ezekről írnak.
Előző hozzászólásom pedig túlzó, csak szemléltetni szerettem volna ,h hova is vezethet az egész. Nyilván tudnánk akkor is igazolni, de nem ilyen minőséget és ennyit.
Szerintem egy Chelsea(róluk voltak hírek) Modric fizetését is megnövelné. Nem dupláznák meg, de tuti megnövelnék. DM meg felkapott, kapna 5 milliót ami neki nem elég. Annyi fizetést akarna mint Casillas(máshol szerintem neki is adnának többet, mégis itt van. Sőt még Varane is itt van, máshol pedig adnának neki is többet. A többieket meg már nem is fogom sorolni) ami túlzó. Mennyen akkor olyan helyre ahol nem fog nyerni semmit és örüljön a +2 milliójának. Nem várjuk el és a vezetőség sem várja el ,h maradjon ezért is került átadólistára.Ha nem elég neki ,h a legjobb klubban játszhat és még emelnék a fizetését is akkor ide nem kell. Mehet.Fuentealbilla írta:De épp most írtam le, hogy ez véletlen se fordulhat elő.
Modric volt a legjobb példa. Nincs mire követelőznie mert sehol sem igazán adnának neki többet. Itt van DM aki jelenleg felkapott játékos amire azért egy részt rá is szolgált az elmúlt időszakbeli teljesítményével.Valószínűleg neki most egy európai sztárcsapat is mondjuk MU vagy PSG is a jelenlegi fizetését minimum megduplázná. Akkor miért várjuk el hőbörögve,hogy ő maradjon a fenekén ezzel a fele akkora fizuval? Már bocsánat, de majd hülye lenne...
Modric pl szerintem is fantasztikus szezont hozott le de mivel nála ezt mindenki kb letojja így esélye se lenne máshol dupla ennyiért játszani más európai sztárcsapatba. Így aztán hiába várná el akár ő vagy akár más, hogy duplázzák a fizuját egy jó fél év után.. ha nincs alapja neki mert sehol közel annyit se kapna meg. DM most megkapná valószínűleg 4-5 éves szerződéssel naná, hogy menne ha nem emelik itt is meg neki drasztikusan. Ki tudja "szerencsétlennek", hogy alakul ez az éve... lehet padra szorul... és bár jövő nyáron elmehetne, de ha tegyük fel padról úgy, hogy nincs játékban akar váltani miféle fizetési ajánlatot kap majd? Valószínűleg jóval kedvezőtlenebbet. Ő csak meg akarja lovagolni azt a hullámot amire sikerült felülnie... és kihasználni. Mindenki más ezt tenné. Modric is ha bombáznák más csapatok 8-10 millios fizetési ajánlatokkal. Ez józan ész nem pedig csapathűség stbstb... Persze vannak kivételek (Totti pl.) de ez 100-ból 1, nem pedig tendencia.
Ha pedig kiszorulna a kezdőből, akkor meg majd jönnének sokan ,h hibát követtünk el ,h nem adtuk el amíg lehetett volna. Ha nem tudja magát a kezdőbe beverekedni és el akarna menni akkor tuti nem kapnánk érte már 70 milliót. Most kell eladni.
- Fuentealbilla
De épp most írtam le, hogy ez véletlen se fordulhat elő.volt írta:Akkor tegyük fel ,h megadják a 8 milliót DMnek. Másnap/jobb félév után jönne a többi játékos ,h akkor nekik is több kell, duplázzák meg nekik is. Hova jutnánk? Káosz. Mindenki fizetésért könyörögne. Vagy megkapják vagy lelépnek és még csapatromboló hatása is lenne. Ha megkapják akkor a jövőben nem lesz elég pénz igazolni, ha nem kapják meg akkor meg lelépnek és ott vagyunk ,h a fél csapat elment és jöhet az általad felvázolt korszak ,h BL 16 között búcsúzunk meg 3 évente jön a kupa. Ha DMnek nem elég az 5 millió akkor mehet. Modric érdekes mód nem könyörgött, megelégszik azzal ami van. Bár igaz, nem adnának érte 70 milliót mert nagyon alulértékelt és már nem is fiatal. De szerintem neki többet köszönhetünk mint DMnek.
Modric volt a legjobb példa. Nincs mire követelőznie mert sehol sem igazán adnának neki többet. Itt van DM aki jelenleg felkapott játékos amire azért egy részt rá is szolgált az elmúlt időszakbeli teljesítményével.Valószínűleg neki most egy európai sztárcsapat is mondjuk MU vagy PSG is a jelenlegi fizetését minimum megduplázná. Akkor miért várjuk el hőbörögve,hogy ő maradjon a fenekén ezzel a fele akkora fizuval? Már bocsánat, de majd hülye lenne...
Modric pl szerintem is fantasztikus szezont hozott le de mivel nála ezt mindenki kb letojja így esélye se lenne máshol dupla ennyiért játszani más európai sztárcsapatba. Így aztán hiába várná el akár ő vagy akár más, hogy duplázzák a fizuját egy jó fél év után.. ha nincs alapja neki mert sehol közel annyit se kapna meg. DM most megkapná valószínűleg 4-5 éves szerződéssel naná, hogy menne ha nem emelik itt is meg neki drasztikusan. Ki tudja "szerencsétlennek", hogy alakul ez az éve... lehet padra szorul... és bár jövő nyáron elmehetne, de ha tegyük fel padról úgy, hogy nincs játékban akar váltani miféle fizetési ajánlatot kap majd? Valószínűleg jóval kedvezőtlenebbet. Ő csak meg akarja lovagolni azt a hullámot amire sikerült felülnie... és kihasználni. Mindenki más ezt tenné. Modric is ha bombáznák más csapatok 8-10 millios fizetési ajánlatokkal. Ez józan ész nem pedig csapathűség stbstb... Persze vannak kivételek (Totti pl.) de ez 100-ból 1, nem pedig tendencia.