na ez szórakoztató

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 22., péntek 12:20
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 22., péntek 12:04
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 22., péntek 11:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 22., péntek 11:44
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. augusztus 22., péntek 10:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 22., péntek 0:32
nco**rra ritkán írok. Cinestaron nem vagyok fent. Aeonfluxra szoktam még írni, illetve 1-2 blogra. Amúgy messze nincs annyi, mint amennyit itt a fórumon gondolnak néhányan.ikarus93 írta:Remy neked mennyi szabadidőd van? Olvasgatom az ncore fórumát látom a nevedet( tuti te vagy az mert hala madrid), akkor olvasgatom a cinestar fórumát ott is van egy remy, aki szerintem megint csak te lehetsz. plusz még volt 1-2 fórum ahol láttam a remy nevet
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 22., péntek 0:27
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 22., péntek 0:22
Áhh ahhoz felsőbb hatalmak kellenek :Đh3x0r írta:Kezdetnek az is eleg, ha abbahagyod a forumozast.Fuentealbilla írta:Küldjenek egymás között 1 emailt, hogy erre a betegségnek a gyógyítására ennyi meg ennyi pénzt szedjünk össze.
A többi csak bohóckodás. Mondjuk egy átlag Magyar ember mint én aztán hiába olvasna utána... vajon mit tudnék tenni?![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. augusztus 22., péntek 0:22
a sztároknak ugyanúgy jó reklám ez, nem hiába csinálja meg szinte az összes. engem is idegesít az egész, de könnyebben szemet huny az ember felette, mert tudja, hogy azért tényleg van értelme. most hogy nekem okoz két másodperc bosszússágot az semmi ahhoz képest, hogy beteg emberek életét javíthatja az adományozott összeg.Fuentealbilla írta:Küldjenek egymás között 1 emailt, hogy erre a betegségnek a gyógyítására ennyi meg ennyi pénzt szedjünk össze.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 22., péntek 0:20
Kezdetnek az is eleg, ha abbahagyod a forumozast.Fuentealbilla írta:Küldjenek egymás között 1 emailt, hogy erre a betegségnek a gyógyítására ennyi meg ennyi pénzt szedjünk össze.
A többi csak bohóckodás. Mondjuk egy átlag Magyar ember mint én aztán hiába olvasna utána... vajon mit tudnék tenni?![]()
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 21., csütörtök 23:57
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 21., csütörtök 23:40
Pedig pont az lenne a lenyege, hogy meglatod tobb sztartol is hogy ezt csinaljak, ezert utana olvasol az egesznek.wZoLee7 írta:Jó ez a jeges vizes hülyeség, mondjuk sok értelmét nem látom, de akkor már csinálnák rendesen. Az nfl játékosok nem szaroznak ők komoly mennyiséget öntenek magukra (Kaepernick fapofával) de Karim..megijesztette magát egy kis medence vízzel![]()
Materrazzi mekkora forma ebben...kihívta Zizut
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 21., csütörtök 23:33
Pedig meglepően sok értelme van.sok értelmét nem látom
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 21., csütörtök 23:31
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 21., csütörtök 23:30
Akkor nézd meg Dzsudzsákot...wZoLee7 írta:Jó ez a jeges vizes hülyeség, mondjuk sok értelmét nem látom, de akkor már csinálnák rendesen. Az nfl játékosok nem szaroznak ők komoly mennyiséget öntenek magukra (Kaepernick fapofával) de Karim..megijesztette magát egy kis medence vízzel![]()
Materrazzi mekkora forma ebben...kihívta Zizut
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 21., csütörtök 23:30
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. augusztus 21., csütörtök 22:12
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 21., csütörtök 12:33
Az, hogy akkoriban mennyi flopy kellett egy játékhoz, most meg egy lemezt meg se karcolna szinte az a játék.wZoLee7 írta:az egy táskányi flopy vagy a mortal kombat?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 21., csütörtök 12:19
az egy táskányi flopy vagy a mortal kombat?Géci írta:Jó öreg flopyk![]()
![]()
Annak idején egy táskánnyi flopy kellet a Mortal Kombathoz![]()
Dzrva dolgok ezek...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 21., csütörtök 12:13
Bazmeg, bírom amikor ilyen okoskodóan írsz.h3x0r írta:Hogyne tudnanak. Csak maga a halozat kiepitese olyan sokba kerulne, hogy 10 ev alatt se terulne meg nekik.Remy írta:Unokatesóméknál 2 megás net van. Nem tudnak kivinni oda nagyobbat. Brutál.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem