Így van; plusz hozzátette, hogy a srácnak el kell fogadnia, hogy a posztján óriási a konkurencia, akik közül többen a világ top 5-be tartoznak!
ha van egy csepp esze a srácnak akkor lelép.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 2., vasárnap 9:24
Így van; plusz hozzátette, hogy a srácnak el kell fogadnia, hogy a posztján óriási a konkurencia, akik közül többen a világ top 5-be tartoznak!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 2., vasárnap 9:19
Na akkor a régi-új elnökünk hivatalosan is megvan (lejárt a jelöltállítási határidő és csak Perez papa jelentkezett), kedden 13.00-kor beiktatás! Hala Florentino, Hala Madrid!!!Se cerró el plazo y Florentino será presidente el martes
No se presentaron más candidaturas que la del actual presidente, que seguirá otros cuatro años como máximo dirigente del Real Madrid.
Így van; plusz hozzátette, hogy a srácnak el kell fogadnia, hogy a posztján óriási a konkurencia, akik közül többen a világ top 5-be tartoznak!Na, Tito a meccs után elmondta, hogy Thiagóra számítanak, de a döntés az övé.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 8:39
R.M.C.F írta:Gondolom ő a vésztartalék,és szeretne jönni,de ancelotti a prioritás.....carlo a héten kell hogy rendezze az ügyét keláffival,ha sikerül,és perezt hétfőn iktatják mint a beadványokat,akkor kedden meglesz a trénerünk....ha carlo addig nem,akkor szerintem jupp.....addig vár az öreg,ha igen,még megoldja,ha carlo lesz akkor meg befejezi.
Szerintem. Kedden minden kiderül.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 2., vasárnap 7:42
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 23:40
Én reménykedek Ancelotti érkezésében...Realista24 írta:Jupp ma nem beszélt, kedden fog sajtótájékoztató tartani, ahol beszél a jövőjéről...vagy nem.
Titokzatos az öreg :-)
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 23:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 23:26
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 1., szombat 22:25
Abban az egyben egyetértek veled, hogy menjen kölcsönben. Neki most folyamat kezdőnek kellene lenni, hogy fejlődjön. Alapjáraton szélső, és se CR mellett, se pedig Bale(?) mellett ez nem valósulna meg úgy érzem. 1 évre simán átadnám a Leverkusennek például.nmate írta:Jesé menjen csak kölcsönbe, nem akkora szám, hogy maradnia kelljen. Egy kisebb csapatban szépen kibontakozhat.
Csak ha tényleg híján leszünk támadónak, akkor maradjon.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 22:20
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 1., szombat 22:18
Hát...személy szerint kapuban még nem láttam, lehet ott is elég jól elboldogulbale meg bárhol eljátszik,csak védeni nem tud.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 1., szombat 22:08
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 1., szombat 22:06
Ennyi idősen kellenek a lejátszott 90 percek egymás után, nem? Ha "tét nélküli" meccseken játszogatna közel sem fejlőden úgy, ahogy optimális.R.M.C.F írta:Miért ne? csere lenne.....még fiatal....beállna a kupákban...meg az eldőlt meccseken...simán meg lehetne oldani hogy beépüljön,bale meg bárhol eljátszik,csak védeni nem tud.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 22:04
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 1., szombat 21:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 1., szombat 21:35
jó hát a 11-est azt már nem is számolom...R.M.C.F írta:Pontosan....de Lewa 4-et rúgott
hagyjuk is, itt egyesek szerint nem kell túl sok "sztár" a csapatba, anélkül is lehet BL-t nyerni, felhozzák példának a BM-et, erre mit lehet mondani...R.M.C.F írta:a döntőre itt a legtöbb egyértelmű BM győzelmet adott....holott ez nem volt így....a BVB ből hiányzott a legjobbja
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 21:29
Pontosan....de Lewa 4-et rúgott(soha még 4-et nem lőtt senkinek sem) a BVB se szerintem......ennek ellenére a döntőre itt a legtöbb egyértelmű BM győzelmet adott....holott ez nem volt így....a BVB ből hiányzott a legjobbja.....és ha nem is volt jobb....de rosszabb biztos nem a BM-nél a döntőben..........Anthony írta:Magas labda volt, nem tudtam kihagyni"R.M.C.F"![]()
Ha visszanézed a kiesés utáni fórumokat én is ezt mondtam, kb. 2 oldalon keresztül vitatkoztam az okosokkal de hiába. Szerintem se volt ott taktikába megverve JM, legalábbis én nem láttam, a játékosok nem csinálták amit kellett volna.
Az a 4-1 amugy is egy földön kívüli eredmény volt (Lewandowski 3 gól nc), 10-ből 9-szer nem vertek volna meg 4-1-re minket, de lehet 100-ból 99-szer se...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 1., szombat 21:26
Magas labda volt, nem tudtam kihagyni"R.M.C.F"
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 21:21
Anthony írta:meg a Kloppal folytatott harcaR.M.C.F írta:,de túlmutatott rajta az ikerrel folytatott harca,és a médiával folyatott harca.......
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 1., szombat 21:18
meg a Kloppal folytatott harcaR.M.C.F írta:,de túlmutatott rajta az ikerrel folytatott harca,és a médiával folyatott harca.......
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 21:10
egyébként 1x mondta,hogy a problémáról nem fog beszélni........lehet a madridnak ez a jó,mert a média menne rá mint a csahos kutya.zolus írta:Szeretném ha JM valamikor......akár 10 év múlva is,de beszélne erről.......
Sajnos lehetetlent kérsz.Szerintem okosabb ő attól,sok szobor ledőlne...
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem