hát azok lehet a csoportkörbe se fognak bejutni, jobb lett volna a ValenciaMarky írta:hajrá sociedad.
a Sevillának meg nem szólt senki, hogy nekik tét nélküli a meccs, le kéne hajolni?

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 1., szombat 22:21
hát azok lehet a csoportkörbe se fognak bejutni, jobb lett volna a ValenciaMarky írta:hajrá sociedad.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 1., szombat 22:21
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 1., szombat 22:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 1., szombat 22:16
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 1., szombat 22:06
Negredo. egyértelműen. :-)Soldado vagy Negredo?
habár nem tőlem kérted, de szerintem nagyon kevés a srác, 5 méternél messzebbre nem nagyon sikerül neki pontos labdát adni... védekezésben nem olyan rossz, habár már 2 befújható 11-est majdnem kapott róla a sevilla.Ok....akkor kezdj el beszámolni kondogbiáról....
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 1., szombat 22:05
Én is mindig ebben reménykedem, hogy ha elfújja nekünk a bíró a félidőt, akkor tán csak törleszt a másodikban, mert hát ugye visszanézik és rájönnek, hogy hibáznak. Ám soha, de soha nem volt még ilyen törlesztésre példapátkán írta:remélem már félidőben visszanézi a marhája h ezt nagyon elcseszte.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 22:02
Galacticos írta:ha jól láttam meg jól emlékszek akkor mindkét egymás elleni meccsén a sociedad több góllal verte a valenciát. meg amúgy is kíváncsi lennék rájuk a bl-ben, úgyhogy én itt msot azért szorítok hogy ez meglegyen nekik. meg figyelgetem kondogbiát. :-)
amúgy basszus milyen gólok.a büntető előtt is az a perotti szóló, adta.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. június 1., szombat 21:57
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. június 1., szombat 21:48
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 21:48
Aha,de eléggé a bíró tolja őket.....nincs ilyen baxmeg. A soci vezet,a vale bukik....úgy hogy a 11es nem feltétlen volt az....sőt.....a kiállítás sem volt az.....vicc.Remy írta:Így már a Sociedad van a BL helyenmeg lesz!!
+ Jonas piros! Nem szerezhet pontot a Valencia!
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 1., szombat 21:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 1., szombat 21:45
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 1., szombat 21:40
Én is egyet értek. Soldadoban, mindig is több volt. Fürgébb, mozgékonyabb, okosabb is a játékhoz. Negredo szimplán egy igen jó fizikumú erőcsatár.Galacticos írta:soldadot. :-)R.M.C.F írta:Soldado vagy Negredo?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 21:36
soldadot. :-)R.M.C.F írta:Soldado vagy Negredo?
így van. és kell is nézegetni.realbeckham írta:Más: Lehet Kondogbiát vizslatni
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 1., szombat 21:34
Persze, hogy nem, de valójában, valamilyen szinten mégis. Én is úgy tudom, hogy nem nyilatkozott személyesen ő, hanem az ügynöke/faterja, hogy a kapu nyitva áll, akár a Madrid előtt is. Én a Barcát egy rendkívüli zárt közösségnek ismertem meg az évek alapján, főleg az utóbbi 4-5 évben. Mint egy bentlakásos iskola. Ezért gondolom úgy, hogy talán ez szálka lehet a szemükben valamilyen szinten.Kerlon írta: Nem ugyanaz a kettő. Suárez kijelentette, hogy távozni szeretne. Thiago nem nyilatkozott az ügyben semmit se, ha jól tudom...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 21:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 1., szombat 21:27
Nem ugyanaz a kettő. Suárez kijelentette, hogy távozni szeretne. Thiago nem nyilatkozott az ügyben semmit se, ha jól tudom...realbeckham írta:Épp azért. A szurkolónak már éppen elég, ha pletykálnak. A minap volt olyan Pool szurker, aki Suarez mezt égetett, pedig ott is pletyka és találgatás van egyenlőre.Kerlon írta: MIért savaznák? Egy szóval nem mondta a gyerek, hogy ideigazolna. Az van a szerződésében, azt meg a Barca vezetés engedte... A többi meg csak sajtó pletyka.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 1., szombat 21:21
Épp azért. A szurkolónak már éppen elég, ha pletykálnak. A minap volt olyan Pool szurker, aki Suarez mezt égetett, pedig ott is pletyka és találgatás van egyenlőre.Kerlon írta: MIért savaznák? Egy szóval nem mondta a gyerek, hogy ideigazolna. Az van a szerződésében, azt meg a Barca vezetés engedte... A többi meg csak sajtó pletyka.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 1., szombat 21:16
MIért savaznák? Egy szóval nem mondta a gyerek, hogy ideigazolna. Az van a szerződésében, azt meg a Barca vezetés engedte... A többi meg csak sajtó pletyka.realbeckham írta:Nem követem rendszeresen az ellen oldal fórumát, ezért megkérdezem. Nálatok, fórumozók körében, most milyen Thiago megítélése? ha tippelnem kéne, akkor javarészt savazzátok.'shutterisland írta:
egyébként én olyat olvastam, hogy a barca meccseinek 60%-án kell pályára lépnie, ez ma megtörtént.
de már úgy vagyok vele, hogy ha csak egy pillanatig is azon jár az agya, hogy a legnagyobb riválishoz menjen, akkor utólag úgyis megutálnám, bármennyire is a kedvenceim között van most.
[/color]
Más: Lehet Kondogbiát vizslatni
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem