Hát nem tudom...
azért Di Maria tegnapelőtt is sokat lendített a csapaton.
Hasznos játékos, ez a gyorscselezős futóbolond stílusa nagyon jól jön egy csapatnak. Minket is sokszor húzott ki a sz.rból.
Pl Özilnél mindig is jobb játékosnak tartottam, pont a lendülete miatt.
Rendben van, távozni akar hát menjen, de nem vagyok biztos benne, hogy megoldás lesz a helyére James. Inkább Iscot preferálnám ott, ha már felszabadul egy hely a csapatban.
Amúgy meg azért valakit csak igazolnék még, ha lesz 2 távozó, biztos ami biztos ne legyünk kevesen. Tavaly is teljesen ki voltak facsarva a játékosaink, úgy hogy mind a 3 sorozatban a legvégéig versenyben voltunk (2 címet be is söpörtünk

)
Jöhet egy komoly sérülés, ki tudja, hogy Jesé hogy tér vissza.. Azért egy olcsóbb de mégis minőségi transzfert bepróbálnék így a végére, ha mondjuk Marist odaadjuk a MU-nak 70 milka csokiért, Khedirát meg elviszi valami balfék..
(egyébként meg én Di Mariát pont hogy csak a Manchesternek adnám el. Így egy évre biztos elkerülnénk, hogy szembejöjjön velünk valamelyik sorozatban, sőt, ha esetleg a Liverpool -Arsenal duót nem sikerül Van Gaaléknak megelőznie, akkor meg minimum két évre kiírjuk őt, ami tudom, hogy nem túl sportszerű, de egyszerűen nem akarok megint egy Morientes, vagy Eto'o, Robben esetet. Az ilyen régi távozók mindig visszaszopatnak az első adandó alakalommal, csak úgy.. kedvességből..

)