Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 22., péntek 16:44

Persze, anyagilag jó nekünk. Csak unom már azt olvasni, hogy mekkora balfasz a Real, hogy a legjobbjait eladja... Mondjuk ha ez az ára a BL címvédésnek, akkor elfogadom :mrgreen:
R.M.C.F írta:más: pepe mióta nem top védő?
Top védő, a Real drukkerek ezt tudják. Viszont a médiában nem az. Ezzel arra céloztam, hogy eladunk egy játékost egyből jobbnak van beállítva, mint az ittléte alatt.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 22., péntek 16:42

Azért csinálják ezt mert ezzel tudnak negativkodni vagyis azt sugallják hogy eladjuk a legjobbakat is, nem becsüljük meg pl.....mint özil. ezért fújták fel semmi másért.

más: pepe mióta nem top védő?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. augusztus 22., péntek 16:32

pheco írta:Tavaly Özilt is felhúzta a média, de ami most megy Di Mariaval az már tényleg túlzás. Szerintem ha Pepét adnánk el, ő is egyből top védő lenne a médiában :roll:

De most ez nekünk nem jó? Régen meg az volt a baj, hogy játékostemető vagyunk és 20millákért adunk el Robbeneket pl. Had húzza csak a média(bár azért tényleg hiányozni fog)így már nem csak minket húznak le más klubok hanem adunk is vissza. De azért vigyáznék ezzel az Öziles összehasonlítással mert bár DM se egy világlegjobbja de az argentín fényévekkel jobb labdarúgó mint a szemes.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 22., péntek 16:30

dzsi91 írta:
pheco írta:Tavaly Özilt is felhúzta a média, de ami most megy Di Mariaval az már tényleg túlzás. Szerintem ha Pepét adnánk el, ő is egyből top védő lenne a médiában :roll:
Ez természetes próbálnak fogást találni rajtunk.Tavaly is orrba szájba nyomatták az Özil>Bale baromságokat idén a DM>James story van...Nekünk csak számolni kell a zsetont Özil 50milla Di Maria 60-70Milla, ha ezt valaki két évvel ezelőtt levezeti nekem arcon röhögöm. :D
és ott volt még Higu is :lol: :lol: :lol:
ő se 2 nyalókáért ment el :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 22., péntek 16:27

Ez természetes próbálnak fogást találni rajtunk.Tavaly is orrba szájba nyomatták az Özil>Bale baromságokat idén a DM>James story van...Nekünk csak számolni kell a zsetont Özil 50milla Di Maria 60-70Milla, ha ezt valaki két évvel ezelőtt levezeti nekem arcon röhögöm. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 22., péntek 16:22

Tavaly Özilt is felhúzta a média, de ami most megy Di Mariaval az már tényleg túlzás. Szerintem ha Pepét adnánk el, ő is egyből top védő lenne a médiában :roll:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 22., péntek 16:15

most még ebben a pár napban beszállnak ők mindenkiért, aki okos, most húzza le jól őket :lol:
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 22., péntek 16:02

Barca is beszáll DM-ért? egyre jobb ez a nyár :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 22., péntek 15:03

ferni írta:most megy a Barca - Atletico bajnoki meccs ismétlése, most már biztos vagyok benne, hogy Farkas Norbi biza csúnyán elment Alexis gólja alatt.... :lol: :lol: :lol:
még visszahallgatni is durva volt :lol: :lol: :lol:
A bl döntő után a stúdióban érezni lehetett ahogy kettéhasadt a szive amikor gratulált a Real Madridnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 22., péntek 15:00

most megy a Barca - Atletico bajnoki meccs ismétlése, most már biztos vagyok benne, hogy Farkas Norbi biza csúnyán elment Alexis gólja alatt.... :lol: :lol: :lol:
még visszahallgatni is durva volt :lol: :lol: :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 21., csütörtök 23:26

ha könyvelő kell csak szóljatok, majdnem meghúztak könyvelésből, de csak majdnem...szerintem oda jó leszek :lol:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 21., csütörtök 20:21

Realista24 írta:Csak egy jó könyvelő kell, és megy minden magától.
Én pont ettől tartok, az utóbbi 1 év alapján nagyon úgy tűnik, hogy nálunk nem a szakma krémje dolgozik.. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 21., csütörtök 20:19

VanillaSky írta:
Igazából nem is két évre terítenék szét, hanem 5-6-ra is akár...Egy játékos vásárlásánál az ára a játékos szerződésének teljes időtartalmára oszlik szét az FFP szempontjából.
Így azért más a leányzó, én eddig abban a hiszemben éltem, hogy adott naptári évben is van egy határvonal amit negatív irányban nem léphet át egy klub. Így akkor 5-6 éves szerződések esetén a gigaklubok simán elpapírozzák a kiadás/bevétel egyenlegét.
Csak egy jó könyvelő kell, és megy minden magától.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 21., csütörtök 19:35

Igazából nem is két évre terítenék szét, hanem 5-6-ra is akár...Egy játékos vásárlásánál az ára a játékos szerződésének teljes időtartalmára oszlik szét az FFP szempontjából.
Így azért más a leányzó, én eddig abban a hiszemben éltem, hogy adott naptári évben is van egy határvonal amit negatív irányban nem léphet át egy klub. Így akkor 5-6 éves szerződések esetén a gigaklubok simán elpapírozzák a kiadás/bevétel egyenlegét.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 21., csütörtök 19:27

pezzy írta:Üdvözlök mindenkit!

Érdekes dolgokat olvasok itt, de az az igazság, hogy sajnos egy picit szomorú vagyok, hisz most pont az ellen érvelünk de annyira, amiért eddig nem kellett... Sajnálom, hogy a szeretett csapatom elfordult a rossz irányba.. Szánalmasnak tartom, hogy fel vagyunk háborodva egy büntetésen, ami teljesen jogos, inkább örülni kéne, hogy még a nyáron igazolhatunk.. Kicsit szégyenlem magam sokak helyébe, mert nem mindig az a helyes, ha teljes körömmel pártoljuk a csapatunkat. Néha jobb, ha erős kritikával illetjük, hogy tudják ez nagyon, de nagyon nem a helyes irány..

ui: Tetszik a fórum színvonala, ahogy olvasgatom értelmesen ellehet itt beszélgetni :)
Sokasodunk ez tetszik....Ha sikeres lesz ez az év,akkor átvesszük a hatalmat a fórumon. :shifty:

pezzy
Kedvenc játékosaid: Guardiola, Puyol, Ronaldinho, Iniesta
Kedvenc csapatod: Fc Barcelona

HozzászólásSzerző: pezzy » 2014. augusztus 21., csütörtök 19:07

Üdvözlök mindenkit!

Érdekes dolgokat olvasok itt, de az az igazság, hogy sajnos egy picit szomorú vagyok, hisz most pont az ellen érvelünk de annyira, amiért eddig nem kellett... Sajnálom, hogy a szeretett csapatom elfordult a rossz irányba.. Szánalmasnak tartom, hogy fel vagyunk háborodva egy büntetésen, ami teljesen jogos, inkább örülni kéne, hogy még a nyáron igazolhatunk.. Kicsit szégyenlem magam sokak helyébe, mert nem mindig az a helyes, ha teljes körömmel pártoljuk a csapatunkat. Néha jobb, ha erős kritikával illetjük, hogy tudják ez nagyon, de nagyon nem a helyes irány..

ui: Tetszik a fórum színvonala, ahogy olvasgatom értelmesen ellehet itt beszélgetni :)

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 21., csütörtök 18:58

Az már 150 milliós negatív lenne, azt meg nem teríthetitek 2 évre csak azért, mert a vezetőség éppen hülye volt és így kellett megoldani a helyzetet.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 21., csütörtök 15:20

nem igazán tudom, hogy ti kit milyen opciókkal vettetek, de ha (még) nem teljesült, szerintem nem kell hozzáadni.
szerintem ez így logikus, hiszen azt a pénzt nem fizetik ki addig, amíg az opció nem teljesül.
Di Marianal a BL győzelem feltétel volt az biztos,hogy ezen kívül mi más még,azt nem tudom...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:41

zalkrisz írta:az ffp-be minden bevétel beleszámít, nem csak a játékosok eladásából származó, nem?
Az egész budget számít. Egy klub költhet 200 milliót akár játékos eladása nélkül is, ha azt máshol kigazdálkodja.
Merci Zizou!

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:34

az ffp-be minden bevétel beleszámít, nem csak a játékosok eladásából származó, nem?
Itt van nagyon leegyszerűsítve.

150 milliós mínuszt lehetetlenség belefűzni, még úgy is, hogy profitot termelt a klub.

Vissza: