Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
eddig nagyon jól állnak a kieséses meccsek. depor - mallorca - zaragoza pápá van.
- Galacticos
jó meccs.
negredo milyet játszik, szerintem élete meccse. :-)
negredo milyet játszik, szerintem élete meccse. :-)
nálad? :-)R.M.C.F írta:Soldado vagy Negredo?
hát nem egy makelele. egy nagyon lebutított yaya touré. a hangsúly a nagyon lebutítotton nem a yaya tourén. :-)R.M.C.F írta:akkor kezdj el beszámolni kondogbiáról....

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hát azok lehet a csoportkörbe se fognak bejutni, jobb lett volna a ValenciaMarky írta:hajrá sociedad.
a Sevillának meg nem szólt senki, hogy nekik tét nélküli a meccs, le kéne hajolni?

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez a Valencia egyáltalán nem értem mit keres ott a BL helyért. Nagyon gyengék (egész szezon alapján mondom), inkább menjen egy motivált baszk csapat a BL-be.
Soldado meg egy világtalan csatár, ezerszer inkább Negredo, ő legalább küzdéssel helyettesíti a hiányosságait.
Soldado meg egy világtalan csatár, ezerszer inkább Negredo, ő legalább küzdéssel helyettesíti a hiányosságait.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. június 1., szombat 22:23-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
szezon meccsét tolják sevillaban! a fiunk úgy gondolta, lewandowski elmehet a csápiba
hajrá sociedad.

hajrá sociedad.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért idén Negredo és Soldado is elkattant. Jó kis szezont futottak 
Negredo 4

Negredo 4

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ateeemadrid
Negredo. egyértelműen. :-)Soldado vagy Negredo?
habár nem tőlem kérted, de szerintem nagyon kevés a srác, 5 méternél messzebbre nem nagyon sikerül neki pontos labdát adni... védekezésben nem olyan rossz, habár már 2 befújható 11-est majdnem kapott róla a sevilla.Ok....akkor kezdj el beszámolni kondogbiáról....
képességekben kevés, egyedüli pozitívuma a testalkata, de az önmagában kevés. persze még fejlődhet.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is mindig ebben reménykedem, hogy ha elfújja nekünk a bíró a félidőt, akkor tán csak törleszt a másodikban, mert hát ugye visszanézik és rájönnek, hogy hibáznak. Ám soha, de soha nem volt még ilyen törlesztésre példapátkán írta:remélem már félidőben visszanézi a marhája h ezt nagyon elcseszte.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Galacticos írta:ha jól láttam meg jól emlékszek akkor mindkét egymás elleni meccsén a sociedad több góllal verte a valenciát. meg amúgy is kíváncsi lennék rájuk a bl-ben, úgyhogy én itt msot azért szorítok hogy ez meglegyen nekik. meg figyelgetem kondogbiát. :-)
amúgy basszus milyen gólok.a büntető előtt is az a perotti szóló, adta.
Ok....akkor kezdj el beszámolni kondogbiáról....
Az meg mennyire jó,hogy a sevillát a bíró úgy segíti mint anya a gyermekét a házifeladatnál....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
van az a mondás h a magyar focinál csak a magyar játékvezetés a szarabb.
bár ez nem tudom h jön ide... na mindegy lényeg h itt is fos a helyzet... remélem már félidőben visszanézi a marhája h ezt nagyon elcseszte.

bár ez nem tudom h jön ide... na mindegy lényeg h itt is fos a helyzet... remélem már félidőben visszanézi a marhája h ezt nagyon elcseszte.
joabulicsak
- Galacticos
ha jól láttam meg jól emlékszek akkor mindkét egymás elleni meccsén a sociedad több góllal verte a valenciát. meg amúgy is kíváncsi lennék rájuk a bl-ben, úgyhogy én itt msot azért szorítok hogy ez meglegyen nekik. meg figyelgetem kondogbiát. :-)
amúgy basszus milyen gólok.
a büntető előtt is az a perotti szóló, adta.
amúgy basszus milyen gólok.

- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
komolyan mondom már hányingerem van lassan a focitól. mi a f
szért kell ez a fetrengés szimulálás? most is, mi volt ez a valencia piros? vicc. ha valamit nem találnak ki a színészkedés ellen (pl. utólagos eltiltások), hihetetlen szánalommá fog fajulni ez a sport. régen nem ment ez ennyire
vagy csak az idő szépíti meg a múltat, nem tudom.
az már csak másodlagos, hogy a mixem is megy

az már csak másodlagos, hogy a mixem is megy

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára TBone 2013. június 1., szombat 21:49-kor.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Aha,de eléggé a bíró tolja őket.....nincs ilyen baxmeg. A soci vezet,a vale bukik....úgy hogy a 11es nem feltétlen volt az....sőt.....a kiállítás sem volt az.....vicc.Remy írta:Így már a Sociedad van a BL helyenmeg lesz!!
+ Jonas piros! Nem szerezhet pontot a Valencia!
Ez óriási botrány lesz.
A BL elment.....ebből nagy balhé lesz....lasa nem fog fújni jövőre.
- realbeckham
Milyen fordulatok.
Azt hiszem a Valenciának meszeltek. Sociedad

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Így már a Sociedad van a BL helyen
meg lesz!!
+ Jonas piros

+ Jonas piros
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2013. június 1., szombat 21:45-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realbeckham
Én is egyet értek. Soldadoban, mindig is több volt. Fürgébb, mozgékonyabb, okosabb is a játékhoz. Negredo szimplán egy igen jó fizikumú erőcsatár.Galacticos írta:soldadot. :-)R.M.C.F írta:Soldado vagy Negredo?
szerk: Kellett nekem Soldadozni, meg erőcsatározni. Ez pengés volt!

- Galacticos
soldadot. :-)R.M.C.F írta:Soldado vagy Negredo?
így van. és kell is nézegetni.realbeckham írta:Más: Lehet Kondogbiát vizslatni
szerintem 10-15millát megérne, cserének jó lenne. még ő is nagyon fiatal. :-)
- realbeckham
Persze, hogy nem, de valójában, valamilyen szinten mégis. Én is úgy tudom, hogy nem nyilatkozott személyesen ő, hanem az ügynöke/faterja, hogy a kapu nyitva áll, akár a Madrid előtt is. Én a Barcát egy rendkívüli zárt közösségnek ismertem meg az évek alapján, főleg az utóbbi 4-5 évben. Mint egy bentlakásos iskola. Ezért gondolom úgy, hogy talán ez szálka lehet a szemükben valamilyen szinten.Kerlon írta: Nem ugyanaz a kettő. Suárez kijelentette, hogy távozni szeretne. Thiago nem nyilatkozott az ügyben semmit se, ha jól tudom...
-
Azt mondjátok meg ha annyira kur*a okosak vagytok....hogy kit választanátok cserének?
Soldado vagy Negredo?
Soldado vagy Negredo?

Nem ugyanaz a kettő. Suárez kijelentette, hogy távozni szeretne. Thiago nem nyilatkozott az ügyben semmit se, ha jól tudom...realbeckham írta:Épp azért. A szurkolónak már éppen elég, ha pletykálnak. A minap volt olyan Pool szurker, aki Suarez mezt égetett, pedig ott is pletyka és találgatás van egyenlőre.Kerlon írta: MIért savaznák? Egy szóval nem mondta a gyerek, hogy ideigazolna. Az van a szerződésében, azt meg a Barca vezetés engedte... A többi meg csak sajtó pletyka.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K