Itt van nagyon leegyszerűsítve.az ffp-be minden bevétel beleszámít, nem csak a játékosok eladásából származó, nem?
150 milliós mínuszt lehetetlenség belefűzni, még úgy is, hogy profitot termelt a klub.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:34
Itt van nagyon leegyszerűsítve.az ffp-be minden bevétel beleszámít, nem csak a játékosok eladásából származó, nem?
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:26
meglepne, ha bárkit tudnánk így venni értékelhető ár/érték arányban.Viszont, ha az ffp komolyan van véve, kötve hiszem, hogy egy Cuardado (45-50) meg egy Reus (őt is írogatták, min 35) még beleférne idén.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:23
Viszont, ha az ffp komolyan van véve, kötve hiszem, hogy egy Cuardado (45-50) meg egy Reus (őt is írogatták, min 35) még beleférne idén. Az már 150 milliós negatív lenne, azt meg nem teríthetitek 2 évre csak azért, mert a vezetőség éppen hülye volt és így kellett megoldani a helyzetet.ha a jövő szezon átigazolási szezonját is idén kell letudni, szerintem nem vészes ez a 70 akárhány milliós "veszteség".
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:19
jó tudni, mert akkor nálunk Di Maria is csak 25 millió euro volt a 36 helyett, amit mindenhonnan hallani lehet. vagy Illaramendinél is rendszeresen bele van számolva az adó, így mindenhol 39-et lehet olvasni a 32 helyett. érdekes, hogy nálatok ez mindig pont fordítva megy.'shutterisland írta:ezért tartom feleslegesnek az opciót ADDIG beleszámolni, míg az nem teljesül és nem kerül kifizetésre.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:01
HozzászólásSzerző: Gali » 2014. augusztus 21., csütörtök 12:42
Remélem ez a táblázat kielégíti az igényeidet:R.M.C.F írta:"
Plusz mint kiderült az FFP-vel sincs egyelőre baj"
mennyiért adtatok el eddig? mert max 40-50 milla plusz volt a forgalom utàni nyereség.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 21., csütörtök 11:38
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. augusztus 21., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 21., csütörtök 11:14
Fabregas+Sanchez kb. 65-70 milliós. Ergo Suárez sem jött ki belőle.R.M.C.F írta:"
mennyiért adtatok el eddig? mert max 40-50 milla plusz volt a forgalom utàni nyereség.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 21., csütörtök 11:13
Pont tegnap lattam egy kepet, amin az volt, hogy az utolso 5 atigazolasi szezont a top csapatok mekkora veszteseggel zartak.R.M.C.F írta:"
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 21., csütörtök 11:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 21., csütörtök 10:47
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 21., csütörtök 8:33
1-2 kivétellel mind ezt szajkózza... Most az sem baj, hogy nagy pénzeket költenek. Arra leszek kíváncsi, hogy ha nem jön be a számítás LE-vel és megint költekezni kell akkor mi lesz!?Realista24 írta:Amúgy azt nem értem, hogy bárki is hogyan meri leírni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 21., csütörtök 8:00
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 21., csütörtök 7:16
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 21., csütörtök 0:14
jelenlegi formát nézve tényleg koke a jobbziro4vr írta:semmiben nem jobb, esetleg taplóságbanDrake írta: Nem gond,akkor majd jön Koke.Szerintem Ő jobb is mint Gündi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 21., csütörtök 0:03
előbb fog nálam a kertben kebabot csinálni, mint a barcában fociznicsabi* írta: ziro nem engedi oda, inkább saját zsebből de állja perecnek a kiadásait
semmiben nem jobb, esetleg taplóságbanDrake írta: Nem gond,akkor majd jön Koke.Szerintem Ő jobb is mint Gündi.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 20., szerda 23:56
Nem gond,akkor majd jön Koke.csabi* írta:ziro nem engedi oda, inkább saját zsebből de állja perecnek a kiadásaitDrake írta:Koke nekem is nagy álmom.Szerintem pár éven belül Ő vagy a Kebabos nálunk fog játszani.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 20., szerda 23:54
ziro nem engedi oda, inkább saját zsebből de állja perecnek a kiadásaitDrake írta:Koke nekem is nagy álmom.Szerintem pár éven belül Ő vagy a Kebabos nálunk fog játszani.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem