Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 20., szerda 22:56

ziro4vr írta:nem lesz itt koke, xavi lesz 38 éves koráig...sok szerencsét :mrgreen:
szerintem xavi még 50 évesen játékos-edzőként is a pályán lesz és onnan utasít majd :lol: :lol:
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 20., szerda 22:50

nem lesz itt koke, xavi lesz 38 éves koráig...sok szerencsét :mrgreen:
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 20., szerda 22:49

h3x0r írta:Na persze, majd biztos megvesztek egy 50 millios jatekost es kolcson adjatok egy evre :Đ
Csak figyeld, jön mellé Cuadrado is.. :shifty:

Amúgy tök logikus lépés lenne szerintem, jövőre sanszos, hogy rámentünk volna, így meg más módszer nincs.. Én nagyon örülnék, így nem kéne következő nyárig várnom erre a jó hírre! :D Koke úgyis azt nyilatkozta, hogy nem idén jött el a váltása ideje, de nekünk alig tudott nemet mondani, ez egyértelműen arra utal, hogy jövőre akar hozzánk igazolni..:D

Plusz mint kiderült az FFP-vel sincs egyelőre baj, Cuadradot is megengedhettük volna magunknak, szóval egy Koke-Douglas duó sanszos, hogy beleférne még anyagilag.. Persze sok esélyt nem látok rá, de örülnék.. :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 20., szerda 22:40

palesz77 írta:meg akár a következő 10 napban még úgy is lerendezhetünk 1-2 ügyet, hogy idén kölcsönadjuk a játékost a klubjának, jövőre meg jön hozzánk - pl Koke! :D
Na persze, majd biztos megvesztek egy 50 millios jatekost es kolcson adjatok egy evre :Đ

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 20., szerda 22:28

revolver írta:szóval szerintem van egy ilyen árnyalata a szabályzatnak, hogy próbálja a játékosokat a lehető legtovább otthon tartani, hogy valami egészséges verseny alakulhasson ki a válogatottak között.
Persze, szerintem is ez a fő célja - nem csak válogatottak, hanem klubok közt is. De ha valaki nem Ronaldinho szintű tehetség, hanem "csak" egy Schweinsteiger pl, az könnyen elveszhet azért, mert rosszak az edzéskörülmények, vagy nem elég profi a felkészítés stbstb - ahogy wZoLee7 is írta.. De még egy Dinho szintű tehetség is simán eltűnhet emiatt a süllyesztőbe, hogy a család nem engedheti meg magának, hogy fociiskolába járassák a kölyköt, hanem menni kell a gyárba dolgoznia neki is, hogy ne éhezzenek otthon. Remélem értitek mit akarok mondani..:D
VanillaSky írta:Ahol van arra pénz, hogy évente megújítsák az egyik játékos szerződését, hogy ne 17 hanem 18 milliót keressen, ott lesz arra is, hogy néhány szülőnek kitaláljanak valami 1000 euro körüli keresettel járó kamumunkát, amit lepapíroznak valamilyen úton-módon.
Persze, ezzel én is egyetértek, így is csinálják "normális esetben" a klubok szerintem.. Én csak magára a szabályra értettem ezt a kérdést, mert szerintem ha nem lehetne "kijátszani", akkor inkább rontaná a fiatalok esélyeit, mintsem csökkentené a klubok/válogatottak közti szakadékot.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 20., szerda 22:22

ebben azért lehet valami :hmmm:
minden szabályozás kérdése...

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 20., szerda 22:20

mert nagyon sok szegényebb országban lakó tehetségtől igazából ezzel megfoszthatják a kitörés lehetőségét szerintem.
Ahol van arra pénz, hogy évente megújítsák az egyik játékos szerződését, hogy ne 17 hanem 18 milliót keressen, ott lesz arra is, hogy néhány szülőnek kitaláljanak valami 1000 euro körüli keresettel járó kamumunkát, amit lepapíroznak valamilyen úton-módon. Álságos a szabály is, meg az aggódás is akár klub, akár szurkoló részéről. Egyszerűen tucatjával venni a gyereket, aztán néhány év után - mivel a legtöbből semmi nem lesz - pattintani nem igazán humánus, így legalább nyaraltatják az egész családot is. Ilyen gigakluboknál ez nem is lehet kifogás, főleg a Barca-Real kettősnél, ahol a liga van rájuk szabva.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 20., szerda 22:19

szerintem jó dolog, hogy fiatal gyerekek lehetőséget kaphatnak arra, hogy ilyen magas szintű akadémiákon tanulhassanak, mert tényleg ez az egyetlen esélyük kb. de az szerintem baromira nincs rendjén, hogy ezeket a játékosokat a befogadó ország válogatottja próbálja elcsábítani, ezzel is gyengítve a szegényebb válogatott vetélytársat. szóval szerintem van egy ilyen árnyalata a szabályzatnak, hogy próbálja a játékosokat a lehető legtovább otthon tartani, hogy valami egészséges verseny alakulhasson ki a válogatottak között. aztán persze lehet totális tévúton járok

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 20., szerda 22:11

Hát igen...ez egy jó kérdés. Aki kitalálta ezt a szisztémát biztos azzal érvelt, hogy ha olyan jó akkor a bizonyos kor után is elviszik. Na de addig azért egy brazil, vagy egy afrikai edzésében (felszerelés, pálya, edző személye) lehetnek hiányok (hogy a kelet-európai országokról ne is írjak :lol: ). Így is komoly a munkanélküliség stb...újra kellene gondolni.
A barca most lebukott, kész pont. Ezek az esetek pont jók arra, hogy az elavult szabályokat újra gondolják, ha másra nem is...

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 20., szerda 21:53

Nemrég értem haza cserepezésből, mondom megnézem a Brazil csodagyerek a miénk-e már, erre látom, hogy nem igazolhatunk jövőre.. Hát erre a hírre ma nem számítottam.. :D

Mindenesetre ha tényleg ilyen balfalloszok voltunk, hogy ezt a záradékot nem tudtuk "kijátszani", akkor meg is érdemeljük a büntetést.. Így is örülhetünk, hogy igazolhattunk 7-8 játékost, meg akár a következő 10 napban még úgy is lerendezhetünk 1-2 ügyet, hogy idén kölcsönadjuk a játékost a klubjának, jövőre meg jön hozzánk - pl Koke! :D

Ezt annyira nem is firtatnám, inkább csak a büntetés mivoltját. Szerintetek ez egy jó szabály? Mármint hogy egy bizonyos kor alatt csak akkor igazolhatnak ifik egy adott akadémiára, ha pl a szülő előtte kap munkát az adott városban/annak környékén. Én értem az alapelvet, hogy így a nagyok nem rabolják szét a kisebb akadémiák tehetségeit, de egy afrikai srác szerintem mondjuk ezzel nem értene egyet.. Én a FIFA helyében egy kicsit alakítanék ezen a szabályon, mert nagyon sok szegényebb országban lakó tehetségtől igazából ezzel megfoszthatják a kitörés lehetőségét szerintem.
(Persze most csak a hivatalos verzióról beszélek, mert ezt papírmunkával könnyen ki lehetne azért játszani, csak mi nem voltunk képesek rá.. :fpalm: )

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 20., szerda 21:05

mire jó EB-n olvasgatni, csak felhúzza az embert...írni meg duplán, akik ott provokálódnak semmivel sem jobban azoknál akiket lehúznak

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 20., szerda 20:50

Csak tudnám mit erőlködtök odaát. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 20., szerda 19:53

nagy gondok vannak ott sokaknál.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 20., szerda 17:49

danianevem írta:Általánosítani talán nem kellene... Mindkét oldalon vannak elfogultabb, szélsőségesebb hozzászólók.
Ez igaz (általánosítás). Ettől független brutál ami odaát megy. Itt azért javarészt bohóckodunk, meg toljuk az (:mrgreen:) smilet. Ami ott megy az meg gyűlölködés felső fokon...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 17:46

danianevem írta:Általánosítani talán nem kellene... Mindkét oldalon vannak elfogultabb, szélsőségesebb hozzászólók.
Azért írtam, hogy innét is van pár idióta odaát, de pl. ez a Chino gyerek valami hatalmas. Esküszöm, hogy lapáttal hordja össze ezt a sok hülyeséget. És még ő beszél kivételezésről. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 20., szerda 17:44

Általánosítani talán nem kellene... Mindkét oldalon vannak elfogultabb, szélsőségesebb hozzászólók.
nem kell, de a nagy korszak óta brutálisan leromlott az EB fórum színvonala, nem véletlen, hogy az értelmesebb Barca szurkolók egy része már itt fórumozik

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 20., szerda 17:39

Általánosítani talán nem kellene... Mindkét oldalon vannak elfogultabb, szélsőségesebb hozzászólók.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 20., szerda 17:34

na most átnéztem :lol: :lol: :lol: nevetséges, elfogult, gyűlölködő alakok.. regisztrálni nincs értelme, észérveket nem tudnak felfogni, csak a beszólogatás menne, aztán a ban
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 16:59

Géci írta:
Kerlon írta:Bazzeg átmentem a túloldalra... Lefáradtam agyilag, hogy egyes emberek mennyire nem tudnak értelmezni pár egyszerűbb mondatot.
Nem értem miért erőltetitek... Ott olyan elvakult emberek tömkelege van, hogy arra szó nincs... Az mind1, hogy Ramos fejéba 2x könyököl bele Mandzu az esetnél. Az is mind1, hogy örülhetnének, hogy igazolhattak, erre puffognak össze-vissza, meg megy a mutogatás, hogy biztos más is csinálja...
Vicces, de átmentek még páran, akik semmivel se jobbak náluk. Offenzív jellegű hozzászólások, enyhe provokációval... Tiszta szégyen a hely. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 20., szerda 16:59

dzsi91 írta: Nevetséges az egész szépen bevásárolhattak, de szerintem nem jól vásároltak így nem vagyok felháborodva.
Minden esélyük meg volt rá, ők baszták el. Az a nevetséges, hogy egyáltalán az esélyt megkapták.

Amúgy kár belelovalni a szép álomba magunkat, hogy majd jól nem igazolhatnak egy évig, fogadni mernék rá, hogy a szarban leznek, valamilyen úton-módon eltörlik/mérséklik a "büntetést". Még ha nem is róluk lenne szó, akkor is volt már rá példa, pölö City.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Vissza: