szerintem xavi még 50 évesen játékos-edzőként is a pályán lesz és onnan utasít majdziro4vr írta:nem lesz itt koke, xavi lesz 38 éves koráig...sok szerencsét

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 20., szerda 22:56
szerintem xavi még 50 évesen játékos-edzőként is a pályán lesz és onnan utasít majdziro4vr írta:nem lesz itt koke, xavi lesz 38 éves koráig...sok szerencsét
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 20., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 20., szerda 22:49
Csak figyeld, jön mellé Cuadrado is..h3x0r írta:Na persze, majd biztos megvesztek egy 50 millios jatekost es kolcson adjatok egy evre :Đ
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 20., szerda 22:40
Na persze, majd biztos megvesztek egy 50 millios jatekost es kolcson adjatok egy evre :Đpalesz77 írta:meg akár a következő 10 napban még úgy is lerendezhetünk 1-2 ügyet, hogy idén kölcsönadjuk a játékost a klubjának, jövőre meg jön hozzánk - pl Koke!
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 20., szerda 22:28
Persze, szerintem is ez a fő célja - nem csak válogatottak, hanem klubok közt is. De ha valaki nem Ronaldinho szintű tehetség, hanem "csak" egy Schweinsteiger pl, az könnyen elveszhet azért, mert rosszak az edzéskörülmények, vagy nem elég profi a felkészítés stbstb - ahogy wZoLee7 is írta.. De még egy Dinho szintű tehetség is simán eltűnhet emiatt a süllyesztőbe, hogy a család nem engedheti meg magának, hogy fociiskolába járassák a kölyköt, hanem menni kell a gyárba dolgoznia neki is, hogy ne éhezzenek otthon. Remélem értitek mit akarok mondani..revolver írta:szóval szerintem van egy ilyen árnyalata a szabályzatnak, hogy próbálja a játékosokat a lehető legtovább otthon tartani, hogy valami egészséges verseny alakulhasson ki a válogatottak között.
Persze, ezzel én is egyetértek, így is csinálják "normális esetben" a klubok szerintem.. Én csak magára a szabályra értettem ezt a kérdést, mert szerintem ha nem lehetne "kijátszani", akkor inkább rontaná a fiatalok esélyeit, mintsem csökkentené a klubok/válogatottak közti szakadékot.VanillaSky írta:Ahol van arra pénz, hogy évente megújítsák az egyik játékos szerződését, hogy ne 17 hanem 18 milliót keressen, ott lesz arra is, hogy néhány szülőnek kitaláljanak valami 1000 euro körüli keresettel járó kamumunkát, amit lepapíroznak valamilyen úton-módon.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 20., szerda 22:22
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 20., szerda 22:20
Ahol van arra pénz, hogy évente megújítsák az egyik játékos szerződését, hogy ne 17 hanem 18 milliót keressen, ott lesz arra is, hogy néhány szülőnek kitaláljanak valami 1000 euro körüli keresettel járó kamumunkát, amit lepapíroznak valamilyen úton-módon. Álságos a szabály is, meg az aggódás is akár klub, akár szurkoló részéről. Egyszerűen tucatjával venni a gyereket, aztán néhány év után - mivel a legtöbből semmi nem lesz - pattintani nem igazán humánus, így legalább nyaraltatják az egész családot is. Ilyen gigakluboknál ez nem is lehet kifogás, főleg a Barca-Real kettősnél, ahol a liga van rájuk szabva.mert nagyon sok szegényebb országban lakó tehetségtől igazából ezzel megfoszthatják a kitörés lehetőségét szerintem.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 20., szerda 22:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 20., szerda 22:11
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 20., szerda 21:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 20., szerda 21:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 20., szerda 20:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 20., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 20., szerda 17:49
Ez igaz (általánosítás). Ettől független brutál ami odaát megy. Itt azért javarészt bohóckodunk, meg toljuk az (:mrgreen:) smilet. Ami ott megy az meg gyűlölködés felső fokon...danianevem írta:Általánosítani talán nem kellene... Mindkét oldalon vannak elfogultabb, szélsőségesebb hozzászólók.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 17:46
Azért írtam, hogy innét is van pár idióta odaát, de pl. ez a Chino gyerek valami hatalmas. Esküszöm, hogy lapáttal hordja össze ezt a sok hülyeséget. És még ő beszél kivételezésről.danianevem írta:Általánosítani talán nem kellene... Mindkét oldalon vannak elfogultabb, szélsőségesebb hozzászólók.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 20., szerda 17:44
nem kell, de a nagy korszak óta brutálisan leromlott az EB fórum színvonala, nem véletlen, hogy az értelmesebb Barca szurkolók egy része már itt fórumozikÁltalánosítani talán nem kellene... Mindkét oldalon vannak elfogultabb, szélsőségesebb hozzászólók.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 20., szerda 17:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 20., szerda 17:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 16:59
Vicces, de átmentek még páran, akik semmivel se jobbak náluk. Offenzív jellegű hozzászólások, enyhe provokációval... Tiszta szégyen a hely.Géci írta:Nem értem miért erőltetitek... Ott olyan elvakult emberek tömkelege van, hogy arra szó nincs... Az mind1, hogy Ramos fejéba 2x könyököl bele Mandzu az esetnél. Az is mind1, hogy örülhetnének, hogy igazolhattak, erre puffognak össze-vissza, meg megy a mutogatás, hogy biztos más is csinálja...Kerlon írta:Bazzeg átmentem a túloldalra... Lefáradtam agyilag, hogy egyes emberek mennyire nem tudnak értelmezni pár egyszerűbb mondatot.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 20., szerda 16:59
Minden esélyük meg volt rá, ők baszták el. Az a nevetséges, hogy egyáltalán az esélyt megkapták.dzsi91 írta: Nevetséges az egész szépen bevásárolhattak, de szerintem nem jól vásároltak így nem vagyok felháborodva.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem