engem is érdekelne, írtam is pü-tcsabi* írta:leírhatnád ide iscart írta:Nem véletlenül olcsóbb ennyivel a Digi... Ha érdekel, akkor pü-ben szívesen leírom.

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. augusztus 20., szerda 21:43
engem is érdekelne, írtam is pü-tcsabi* írta:leírhatnád ide iscart írta:Nem véletlenül olcsóbb ennyivel a Digi... Ha érdekel, akkor pü-ben szívesen leírom.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 20., szerda 21:39
leírhatnád ide iscart írta:Nem véletlenül olcsóbb ennyivel a Digi... Ha érdekel, akkor pü-ben szívesen leírom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 20., szerda 21:36
Engem érdekelne.cart írta:Nem véletlenül olcsóbb ennyivel a Digi... Ha érdekel, akkor pü-ben szívesen leírom.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 20., szerda 21:36
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 20., szerda 21:33
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 20., szerda 20:38
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. augusztus 20., szerda 20:25
Igen káros, miután az ember beszedi az első adagot pontosan 128 órája van hátra...........és vége a dalnak. VISZONT a péntek-szombat esti(havi4!!!) 1.4litya tömény jót tesz az nem fog meglátszani......Ferencváros írta:A protein káros hatással van az emberre? Ha jól tudom, a tömegnövelő igen, és az a jövőben ki fog jönni az emberen, de a protein is?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. augusztus 20., szerda 20:04
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. augusztus 20., szerda 19:51
Dettó. Március óta digim van,elvétve megy el,stabil,megbízható. Upc volt előtte évekig,folyton gondom volt vele.füst írta:A tv-s részre nem tudok reagálni, már jópár éve nincs, de a net miatt csakis a digit tudom ajánlani. Alig egy hónapja növelte az összes csomag le-, és feltöltési sebességét a duplájára. Ezzel elég keményen az összes többi szolgáltató fölé nőtt. Szüleimnél UPC van, amig otthon laktam, rendszerint előjött valami macera, és úgy szaggatott a netszolgáltatás mint jóanyám a pörkölthöz a nokedlit.
HozzászólásSzerző: füst » 2014. augusztus 20., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. augusztus 20., szerda 18:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 20., szerda 15:57
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 20., szerda 15:51
Jó szörpözést kolléga!LiamGallagher írta:Lehetne mindig augusztus huszadika,b+! Egy a lényeg,hogy mindig legyen fröccs meg pálinka!
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. augusztus 20., szerda 15:32
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. augusztus 20., szerda 11:58
neki se állj, hagyd a fenébe már most az egészet. egyél töpörtyűspogácsát, az nem káros..Ferencváros írta:A protein káros hatással van az emberre? Ha jól tudom, a tömegnövelő igen, és az a jövőben ki fog jönni az emberen, de a protein is? Szeretnék egy kis izmot felszedni, és így gyorsabban menne, de az egészségem kárára azért nem szeretném használni.
Plusz ha használom, aztán leállok vele, akkor dagadt leszek?
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 20., szerda 11:26
Nincs káros hatással az emberre a fehérje...ha megfelelő az étrendet, nyugodtan szedhetsz mellé táplálék kiegészítő gyanánt proteint, már persze ha szálkásodni akarsz...ha tömeget akarsz növelni akkor viszont szénhidrát kell, viszont az nagy mennyiségben elzsírosíthat...viszont más káros hatásáról nem tudok...legalábbis impotens biztos nem leszel tőle, mint a szteroidtólFerencváros írta:A protein káros hatással van az emberre? Ha jól tudom, a tömegnövelő igen, és az a jövőben ki fog jönni az emberen, de a protein is? Szeretnék egy kis izmot felszedni, és így gyorsabban menne, de az egészségem kárára azért nem szeretném használni.
Plusz ha használom, aztán leállok vele, akkor dagadt leszek?
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 20., szerda 11:15
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 20., szerda 2:16
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. augusztus 20., szerda 1:15
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 20., szerda 0:10
Egy guru tudna csinálni ebből egy jó hátteret nagy felbontásban?h3x0r írta:vivimos por ti, vence por nosotrosToti írta:volt ez a szlogen a bl döntő előtt, h "értetek élünk, győzzetek értünk!"
spanyolul ez, h hangzik?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem