ez igen...lordgabi írta:Parancsolj!wZoLee7 írta:áááh tudtam...lusta voltam szerkeszteni![]()
természetesen a csajéra gondoltam, és még mindig várok

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 21., csütörtök 10:40
ez igen...lordgabi írta:Parancsolj!wZoLee7 írta:áááh tudtam...lusta voltam szerkeszteni![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 21., csütörtök 8:37
Így reggel káros tud ám lenne a magas vérnyomás :Đlordgabi írta:Parancsolj!wZoLee7 írta:áááh tudtam...lusta voltam szerkeszteni![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. augusztus 21., csütörtök 1:48
Parancsolj!wZoLee7 írta:áááh tudtam...lusta voltam szerkeszteni![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 20., szerda 22:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 20., szerda 22:21
Ez eléggé félreérthető, de ha kell, megadom Csabi számátwZoLee7 írta:na jól van...most álljon meg a menet, FB-re ki tette ki azt a képet a szőke csajsziról? PÜ-ben kérem a nevet és egy fb elérhetőséget
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 20., szerda 22:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 20., szerda 21:36
Ja, magáról a 442-ről nekem is ez a véleményem, ne érts félre. Csak ezt kivételesen nem ők találták kinem akarok itt más oldalt minősíteni, de ha már feljött...egy darabig olvasgattam a cikkeket, híreket amiket közöltek, de olyan orbitális nagy baromságok is voltak hogy azt mondtam elég...nem egy volt közülük amit ők találtak ki, mert sehol az égvilágon más nem írt olyanokat amiket ők tényként kezeltek
ezzel a hírrel akkor most nem így van, bocs.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 20., szerda 21:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 20., szerda 21:09
De nem ők találták ki, csak átvették a spanyol és angol infókat és egybegyúrták.wZoLee7 írta:ennyi elég is...nevetséges az egész 442Fuentealbilla írta:fourfourtwo hozta le amúgy..
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 20., szerda 21:07
ennyi elég is...nevetséges az egész 442Fuentealbilla írta:fourfourtwo hozta le amúgy..
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 20., szerda 20:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 20., szerda 20:45
Már a belga visszahívásakor is voltak hírek, hogy Cech fog érkezni, aztán jött Navas. Aztán később és még most is olvasni azokat a híreket, hogy Casillas lép, akkor jön majd ő a helyére.Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de nekem ettől a hírtől felrobbant a kamuméterem
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 20., szerda 20:43
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 20., szerda 20:40
Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de nekem ettől a hírtől felrobbant a kamuméteremFuentealbilla írta:1 érdekes hírt hoztam. Nem is kommentálom mert elképzelésem sincs még arról sem , h ez valóban komoly-e.Petr Cech lett az egyik legkeresettebb kapus Európában
Bár Mourinho kijelentette, reméli, hogy Petr Cech nem hagyja el a Chelsea-t azért, mert valószínűleg nem ő lesz az első számú kapus, Európa több nagy klubja is élénken érdeklődik a cseh játékos iránt.
A kapus Londonból való távozásának gondolata Courtois visszatérésével vetődött fel. Két hét van még a nemzetközi átigazolási időszakból, és azután, hogy a Burnley ellen nem Cech állt a Chelsea kapujában, több nagy klub is élénken figyeli a játékos körül kialakult helyzetet. A Paris Saint-Germain volt az első klub, amelyik azonnal jelezte, szívesen tárgyalna Cech szerződtetéséről, de kedden már a Real Madrid és a Monaco is érdeklődött.
Ti látnátok ebben logikát?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 20., szerda 20:37
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 20., szerda 20:36
1 érdekes hírt hoztam. Nem is kommentálom mert elképzelésem sincs még arról sem , h ez valóban komoly-e.Petr Cech lett az egyik legkeresettebb kapus Európában
Bár Mourinho kijelentette, reméli, hogy Petr Cech nem hagyja el a Chelsea-t azért, mert valószínűleg nem ő lesz az első számú kapus, Európa több nagy klubja is élénken érdeklődik a cseh játékos iránt.
A kapus Londonból való távozásának gondolata Courtois visszatérésével vetődött fel. Két hét van még a nemzetközi átigazolási időszakból, és azután, hogy a Burnley ellen nem Cech állt a Chelsea kapujában, több nagy klub is élénken figyeli a játékos körül kialakult helyzetet. A Paris Saint-Germain volt az első klub, amelyik azonnal jelezte, szívesen tárgyalna Cech szerződtetéséről, de kedden már a Real Madrid és a Monaco is érdeklődött.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 20., szerda 19:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 17:01
Plusz még, ha nyélbe is ütik az üzletet a faxolást úgy is elbaszarintják, mert rohadt buta angolok.Géci írta:Vidal már 5x volt idén orvosin a MU-nál, mégis a Juve játékosa. Várnék én még ezzel a DM üzlettel. Khedirát adom. Azért az mindent elmond, hogy ennyire mellőzve van.
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 20., szerda 16:55
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. augusztus 20., szerda 16:11
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem