Tegnap nem volt kedvem írni semmit...a megy a meccs topicban sok volt a megmondó ember, és hát tudod hogy van az Móni, idegállapotban vóótam
A csapat játéka jó volt, ja nem, szar volt. Ilyen felállásban nem megy. Alig volt értékelhető támadás. Ami tetszett az Carvajal és Marcelo játéka. Dm jól állt be, bár sajnos a balszélen játszott. Jamesről akartam írni meccs közben, hogy durván egy lábas, erre jobbal lőtt gólt.
A kapott gólnál nálam Iker nem bűnös. 3 védő is állt ott, nem lehet akkor kilépni a kapuból. Egyszerűen a szokásos, rögzített helyzetnél üresen maradt egy ember.
Remélem CR sérülése nem komoly, mert ha igen az okozhat gondokat. CA remélem rájött, hogy ez a KP nem jó. Senki sem volt Benzema és a KP között, volt 2 vonal amit senki sem kötött össze, ezzel 1 embert mi magunk vettünk ki a játékból. CR nem volt önmaga, nem tudom hogy meccs előtt is tudhatták-e már, hogy baj van, de ez így már mínusz 2 ember. Xabi-Kroos-Modric kp teljesen ölte egymást, ott újabb 1 ember eltűnt. Egyedül a Carvajal-Bale páros volt észrevehető, de Bale rengeteg rossz megoldást választott és 1v1-ben teljesen elveszett volt.
Összességében nincs olyan hiba amit egy másik felállással vagy odafigyeléssel ne lehetne kiküszöbölni. Egyedül CR kiesése lehet gond.
A visszavágóra egy Navas-Carvajal,Pepe,Ramos,Marcelo-Kroos,Modric,DM-Bale,Benzema,James mehet.
Az AtMa meg...szerencsétlen egy favágó brigád. Egy 11-es és egy piros minimum járt volna nekik...bár hozzá kell tenni Ramosnak is mehetett volna a piros, 2 szándékos ütésért. Fejben voltak gyengék a srácok tegnap.